طرز تهیه پیتزا اسفناج با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پیتزا اسفناج
پیتزا اسفناج یکی از انواع پیتزاهای خوش طعم و لذیذ است که با مواد محدود و در دسترس بسیار آسان تهیه می شود.این پیتزای لذیذ برای سرو بسیار مناسب است و می توانید با توجه به ذائقه خود آن را به روش های مختلف تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا اسفناج به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
تکه های مرغ (ران یا سینه) | 2 قسمت |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل | کافی |
پیاز برای پخت مرغ | 1 قطعه |
پیاز خرد شده و سرخ شده | 1 قطعه |
روغن برای سرخ کردن | کافی |
اسفناج | به مقدار مورد نظر |
نمک | کافی |
پودر سیر و فلفل سیاه | کافی |
قارچ | 10 عدد |
پیتزا با پنیر | کافی |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین | به مقدار مورد نظر |
پودر آویشن برای تزیین | به مقدار مورد نظر |
خمیر پیتزا | کافی |
طرز تهیه پیتزا اسفناج
مرحله 1: تکه های مرغ، ادویه ها و آب را در قابلمه بریزید
ابتدا مرغ را بشویید، می توانید به سلیقه خود از ساق یا سینه مرغ استفاده کنید، سپس آن را در قابلمه بریزید، مقداری آب به آن اضافه کنید، مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه روی مرغ بریزید، مقدار و نوع ادویه بستگی به سلیقه شما..
مرحله 2: پیاز را به مرغ اضافه کنید و مرغ را بپزید
سپس پیاز را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزد، بافت مرغ باید کاملا نرم باشد. و گوشتی پخته میشه .
مرحله 3: پیاز را خرد کرده و در روغن داغ سرخ کنید
سپس پیاز را پوست گرفته و شسته و به ورقه های نازک برش دهید سپس داخل تابه ای کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و پس از داغ شدن روغن پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید. . بگذارید آنها روشن و طلایی شوند.
مرحله 4: اسفناج را تمیز کرده و بشویید
بعد از اینکه پیازها خوب سرخ شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس پیاز داغ را در ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید، سپس اسفناج را تمیز کرده، بشویید، اسفناج را در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود و کاملا خشک شود.
مرحله 5: اسفناج را برش داده و تفت دهید
سپس اسفناج ها را با چاقوی تیز به قطعات تقریبا درشت برش دهید، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، نیازی به ریختن روغن در ماهیتابه نیست، سپس اسفناج های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. . بودن
مرحله 6: پیازچه و ادویه ها را به اسفناج اضافه کنید
بعد پیازچه را که پخته اید به اسفناج اضافه کنید، خوب مخلوط کنید، سپس مقداری نمک، پودر سیر و فلفل به اسفناج و پیازچه به سلیقه خود اضافه کنید، با هم مخلوط کنید تا عطر ادویه ها به مواد پخش شود.
مرحله 7: مرغ ها را خرد کنید و قارچ ها را ورقه کنید
بعد از اینکه مرغ ها خوب پختند، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد، سپس مرغ را خرد کرده و کنار بگذارید، سپس قارچ ها را که از قبل شسته و پوست گرفته اید حلقه حلقه کنید.
مرحله هشتم: قارچ ها را سرخ کنید
سپس قارچ ها را در ماهیتابه بریزید، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید، نیازی به اضافه کردن روغن به ماهیتابه نیست، اجازه دهید قارچ ها سرخ شوند و آب اضافی آن گرفته شود، فراموش نکنید که در حین سرخ کردن قارچ ها مدام آنها را هم بزنید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله نهم: مرغ سوخاری و قارچ را به اسفناج اضافه کنید
سپس قارچ ها را در ظرفی بریزید، مرغ خرد شده را به اسفناج اضافه کنید، سپس قارچ های تفت داده شده را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید تا طعم و عطر آن ها با هم مخلوط شود تا همه مواد مزه دار شوند.
مرحله 10: خمیر پیتزا را روی تابه پهن کنید و قالب را در فر قرار دهید
پس از آن خمیر پیتزا را که از قبل درست کرده یا آماده کرده اید در سینی یا قالب پیتزا با ضخامت مناسب پهن کنید و در دقیقه از قبل گرم شده قرار دهید.
مرحله یازدهم: دمای فر را تنظیم کنید و خمیر را در آن بپزید
سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، اجازه دهید خمیر به مدت 7 تا 8 دقیقه بپزد تا نیمه تمام شود، می توانید خمیر را به صورت خام استفاده کنید، زمانی که خمیر را از فر خارج کردید روی سطح صافی قرار دهید. ، کمی کچاپ روی خمیر بریزید و پخش کنید.
مرحله 12: سس پیتزا و پنیر را به خمیر اضافه کنید
می توانید از ترکیب سس کچاپ و سس تند روی خمیر استفاده کنید، سس ها را با هم مخلوط کنید، روی خمیر بریزید و روی خمیر پخش کنید تا خمیر کاملا با سس آغشته شود، سپس مقداری پنیر پیتزا به خمیر اضافه کنید تا تمام قسمت های خمیر پر شود. خمیر.
مرحله 13: مخلوط مواد را به خمیر اضافه کنید
مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد، هر چه بیشتر باشد، خاصیت کشسانی و لذیذی بیشتری به پیتزا میدهد، سپس مقداری از مخلوط مرغ، اسفناج و قارچ را روی خمیر بریزید و روی تمام قسمتهای آن بمالید. خمیر را بگیرید
مرحله چهاردهم: پنیر پیتزا را روی مخلوط بریزید و پیتزاها را در فر قرار دهید
سپس دوباره پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و پهن کنید.برای مرحله دوم پنیر پیتزا سعی کنید مقدار پنیر را زیاد کنید تا پیتزا کاملا کش بیاید تا همه مواد به هم بچسبد سپس تابه را در ظرف قرار دهید. فر یا به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و از قبل گرم شده قرار دهید.
مرحله 15: دمای فر را تنظیم کنید و یک پیتزا در آن بپزید
سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، اجازه دهید پیتزا حدود 20 دقیقه در فر بپزد و آماده است، توجه داشته باشید که دمای فرهای مختلف و همچنین نحوه استفاده از خمیر، اینکه آیا از آن نیمه استفاده کنید، متفاوت است. پخته یا نپخته زمان پخت پیتزا تاثیر دارد.
مرحله 16: تابه یا تابه پیتزا را از فر خارج کنید
بعد از اینکه پنیرهای سطح پیتزا کاملا ذوب شد و طلایی شد، تابه یا تابه را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت اولیه پیتزا کمتر شود، سپس پیتزا را از تابه یا تابه خارج کرده و در ظرف قرار دهید. یک ظرف دیگر
مرحله هفدهم: برش و تزئین پیتزا
سپس پیتزا را به شکل ها و اندازه های دلخواه برش بزنید سپس به سلیقه خود مقداری سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی بر روی پیتزا بریزید و مقداری پودر آویشن بپاشید و روی آن را تزیین کنید، استفاده از پودر آویشن به سلیقه و سلیقه شما بستگی دارد و در آخر پیتزا را سرو کنید. با اسفناج به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در کنار انواع دارچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی.