آشپزی

طرز تهیه چیز کیک شاتوت +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه چیزکیک چیزکیک

کیک پنیر چتوت یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه چیزکیک چیزکیک برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای لایه کراست
بیسکویت تخته ای شکلاتی 2 بسته
کره 100 گرم
مواد لازم برای لایه پنیر خامه ای
پنیر ماسکارپونه یا ویلی 200 گرم
کرم رنگ 200 گرم
وانیل ½ قاشق چایخوری
شکر پودر شده 5 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
شاتو 12 عدد
آب سرد ½ فنجان
مربای شاهتوت برای تزئین

طرز تهیه چیزکیک چیزکیک

مرحله اول

برای تهیه کیک یوزپلنگ خوشمزه در ابتدای کار بیسکویت شکلاتی پتی بوره را داخل غذاساز بریزید سپس خوب هم بزنید تا پودر شود. سپس کره را روی بخار کتری حرارت می دهیم تا آب شود.

مرحله دوم

سپس پودر بیسکویت را به همراه کره ذوب شده در ظرف مناسبی ریخته و خوب مخلوط می کنیم سپس داخل قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مواد کراست را داخل قالب می ریزیم.

سطح سوم

بعد لایه کراست را با چکش بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود سپس قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. در این فاصله پنیر خامه ای را درست می کنیم.

مرحله چهارم

برای این کار ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و اجازه دهید یکدست شود سپس روی اجاق گاز با بخار آب بجوشانید تا شفاف شود. سپس پنیر ویلی را به همراه خامه صبحانه در ظرفی بریزید.

مرحله پنجم

حالا با همزن برقی هم بزنید تا بافت پنیر و خامه کاملا یکدست شود سپس وانیل و پودر قند را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس ژلاتین خنک شده را به کاسه اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا لوتنیکا را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست و مخلوط شود سپس قالب را از یخچال خارج کرده و مخلوط خامه را روی آن بریزید و قالب را به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله هفتم

بعد از این مدت کیک را از قالب خارج می کنیم سپس در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. در آخر کیک را برش داده و به دلخواه با لوتنیکا و مربای لوتنیکا تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا