طرز تهیه کباب پنجابی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کباب پنجابی
کباب پنجابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه هندی است که با دستور العمل های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کباب پنجابی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت پای بره | 1 کیلو و 200 گرم |
ماست | ¾ فنجان |
سیر | 2 قرص |
زنجبیل تازه | 2 قاشق چایخوری |
گرم ماسالا | 2 قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 6 قاشق غذاخوری |
کره | 3 قاشق غذاخوری |
چت ماسالا | قاشق چایخوری |
طرز تهیه کباب پنجابی
مرحله اول
برای تهیه یک کباب پنجابی خوشمزه ابتدا عصاره ماست را به همراه روغن زیتون، نمک، ماسالا و فلفل قرمز در ظرف مناسبی بریزید. سپس پوست سیر و زنجبیل را جدا می کنیم و با رنده ریز رنده می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیر و زنجبیل را به مخلوط ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس گوشت را به مکعب های مساوی برش می دهیم سپس مخلوط ماست غلیظ شده را به کاسه اضافه می کنیم.
سطح سوم
حالا گوشت را با مخلوط ماست خوب مخلوط می کنیم تا روی گوشت با مواد آغشته شود. سپس روی کاسه گوشت مزه دار شده را سلفون بپوشانید و بگذارید 12 تا 24 ساعت در یخچال بماند.
مرحله چهارم
در این مرحله بعد از این مدت گوشت طعم دار شده را از یخچال خارج می کنیم. بعد کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گرم می کنیم تا کاملا ذوب شود. سپس مخلوط شیر ترش را از گوشت پاک می کنیم.
مرحله پنجم
حالا برس را به کره آب شده آغشته کنید و گوشت را با آن برس بزنید. سپس تکه های گوشت را رشته می کنیم. سپس زغال ها را به طور یکنواخت روشن می کنیم، سپس سیخ ها را روی آن قرار می دهیم.
مرحله ششم
در آخر اجازه دهید گوشت ها کاملا بپزند و در صورت تمایل چای ماسالا بپاشید و در ظرف مورد نظر بچینید سپس با گوجه فرنگی سوخاری سرو کنید. نوش جان.