آشپزی

طرز تهیه کدو پلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه برنج کدو حلوایی

کدو پلو یکی از غذاهای ساده و لذیذ ایرانی است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه برنج کدو حلوایی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
اسکواش 700 گرم
برنج 4 لیوان
نمک و زردچوبه کافی
کره (اختیاری) 100 گرم

طرز تهیه برنج کدو حلوایی

مرحله اول

من آماده می کنم کدوی مجلسی در ابتدای کار پوست کدو را جدا می کنیم سپس آن را مکعبی می کنیم. سپس برنج را شسته و در قابلمه آب می ریزیم و قابلمه را روی اجاق می گذاریم.

مرحله دوم

حالا که آب برنج در حال جوشیدن است، کدو حلوایی و نمک را به قابلمه اضافه کنید، سپس اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب در حال جوش بماند تا پخته شود. در 2 دقیقه آخر پخت برنج، زردچوبه را اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله بعد از گذشت این مدت که برنج دور برنج نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را آبکشی می کنیم. سپس ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا ته دیگ مورد نظر را در قابلمه فیکس می کنیم سپس برنج کدو حلوایی را در قابلمه می گذاریم. سپس کره را مکعبی می کنیم و روی پلو می گذاریم سپس درب قابلمه را با درب می پوشانیم و روی قابلمه می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس قابلمه را روی شعله پخش کننده قرار می دهیم. سپس برنج کدو حلوایی را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت روی آتش می گذاریم تا کاملا دم بکشد.

مرحله ششم

در نهایت بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت برمی داریم سپس برنج کدو حلوایی را در ظرف مورد نظر می ریزیم. در آخر کدو پلو را به دلخواه به همراه بادمجان سرخ شده و ترشی ناز هاتون و نیمرو سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا