آشپزی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی قاشقی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکو سیب زمینی قاشقی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه یک اسکوپ کاکائو سیب زمینی

روغن نارگیل سیب زمینی با قاشق یکی از روش های تهیه روغن نارگیل سیب زمینی فوری است تا آموزش کامل گام به گام را ببینید. طرز تهیه یک اسکوپ کاکائو سیب زمینی برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینیها 4 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 2 تا 3 عدد
سیر 2 قرص
پیاز 1 قطعه
جعفری 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه یک اسکوپ کاکائو سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب زمینی با قاشق ابتدا سیب زمینی ها را با ۲ پیمانه آب و کمی نمک در قابلمه مناسبی بریزید سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید سیب زمینی ها بجوشد.

مرحله دوم

آب پز کردن سیب زمینی ها حدود 35 الی 45 دقیقه طول می کشد بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند سریع پوست آن ها را جدا می کنیم و در ظرف مناسبی می گذاریم. سپس با گوشت کوب سیب زمینی ها را له می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله در حالی که سیب زمینی ها هنوز داغ هستند کره را اضافه کرده و با پشت قاشق به سیب زمینی ها اضافه کنید. سپس سیب زمینی را کنار می گذاریم تا از روی اجاق بیفتد و کاملا خنک شود.

مرحله چهارم

در حالی که سیب زمینی ها در حال خنک شدن هستند، سیر و پیاز را رنده کنید، سپس با دست خوب فشار دهید و آب اضافی آنها را بگیرید. سپس سیر و پیاز رنده شده را به همراه تخم مرغ به کاسه سیب زمینی اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و در صورت تمایل مقداری زعفران پخته را به ظرف اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود سپس جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید.

مرحله ششم

مقداری جعفری را هم بزنید تا به طور مساوی در مارشمالو کاکائویی پخش شود. سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و روغن اضافه می کنیم سپس صبر می کنیم تا روغن خوب داغ شود.

ردیف هفتم

چون مخلوط کاکائو شل است باید با قاشق داخل تابه بریزیم و سریع فرم بدهیم. اگر بخواهیم همه کوکی ها یک شکل و یک اندازه باشند می توانیم از قالب های استیل برای این منظور استفاده کنیم.

مرحله هشتم

پس از ریختن مخلوط کاکائو در تابه، آن را با پشت قاشق صاف کنید، سپس بگذارید کاملا سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف نارگیل سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله نهم

به همین ترتیب تمام پودر کاکائو را سرخ می کنیم. اگر می خواهیم نارگیل ها بعد از سرخ شدن خشک و ترد شوند روی حوله می گذاریم تا چربی اضافی آن کاملا گرفته شود سپس با نان سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا