آشپزی

طرز تهیه کوکو مرغ سوخاری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکو مرغ سوخاری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مرغ سرخ شده با کاکائو

مرغ سوخاری یکی از انواع نارگیل های خوشمزه و خوش طعم است که بافتی سبک و ترد دارد، این نارگیل خوشمزه که بسیار راحت تهیه می شود برای سرو مناسب است، می توانید کوکو مرغ سوخاری را به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه مرغ سوخاری کاکائویی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
سینه مرغ چرخ کرده 1 قطعه
پای مرغ چرخ کرده 1 قطعه
سیب زمینی متوسط ​​رنده شده 2 عدد
پیاز رنده شده آبکش می شود 1 قطعه
فلفل سیاه رنده شده نصف 1 عدد
یک گوجه بزرگ رنده شده 1 قطعه
سیر 3 قرص
نمک و فلفل کافی
فلفل قرمز کافی
خردل 2 تا 3 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رول شده دارچینی 1 قطعه
ترشی شور برای دارچین 2 عدد
نعنا، شوید و ریحان تازه برای تزیین کافی
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین کافی

طرز تهیه مرغ سرخ شده با کاکائو

مرحله 1: مرغ را چرخ کنید

تکه های مرغ را که ترکیبی از ساق و سینه مرغ است، ابتدا با چرخ گوشت چرخ می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند، سپس قیمه مرغ را در ظرفی ریخته، سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته، سپس می شوییم.

مرحله دوم: سیب زمینی و پیاز را رنده کنید و مواد را چرخ کنید

سپس سیب زمینی ها را به دلخواه ریز یا درشت رنده می کنیم و به گوشت چرخ کرده مرغ اضافه می کنیم و پیاز را پوست می کنیم و می شوییم و ریز رنده می کنیم سپس آب پیاز را آبکش می کنیم و پیاز رنده شده را به مرغ اضافه می کنیم و سیب زمینی را اضافه می کنیم.

مرحله سوم: فلفل را رنده کرده و به مواد اضافه کنید

مخلوط مواد را هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند سپس فلفل را که سبز بهتر است شسته با رنده ریز رنده می کنیم و به مخلوط مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و عطر زنگوله فلفل در مواد پخش کنید.

مرحله چهارم: گوجه فرنگی ها را پوره کرده و به مواد اضافه کنید

سپس گوجه ها را شسته و با همزن کاملا له کرده و به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بافت مخلوط یکنواخت شود و گوجه ها داخل مواد بروند، در صورت در دسترس نبودن میکسر می توانید گوجه ها را رنده کرده و سپس اضافه کنید. آنها را به مواد تشکیل دهنده.

مرحله پنجم: سیر رنده شده و ادویه ها را داخل مواد خرد کنید

سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود تا عطر سیر در تمام مواد پخش شود سپس ادویه هایی که شامل نمک و فلفل است را اضافه کنید. و فلفل قرمز را روی مواد بریزید.

مرحله 6: سس خردل و تخم مرغ را به مواد اضافه کنید

ادویه ها را خوب با مواد مخلوط کنید تا عطر ادویه ها در مواد پخش شود سپس مقداری سس خردل را روی مواد ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و سس با مواد مخلوط شود سپس تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید. ، هم بزنید تا سرد شود.

مرحله 7: آرد سوخاری را در مواد الک کنید

وقتی تخم مرغ ها کاملا با بقیه مواد مخلوط شدند، کمی آرد نان به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بافت مخلوط کمی منسجم شود، اگر مخلوط شل بود، کمی آرد نان اضافه می کنیم، هم می زنیم تا یکدست شود. مخلوط کمی مخلوط می شود.

مرحله هشتم: مخلوط مواد را در یخچال قرار دهید و بگذارید مواد استراحت کنند

سپس همه مواد را با دست خوب مخلوط کنید تا بافت یک دست به دست آید و عطر و طعم همه مواد کاملا مخلوط شود نیم ساعت استراحت دهید.

مرحله نهم: مواد را از یخچال خارج کرده و کوکی ها را شکل دهید

وقتی مخلوط مواد به خوبی در یخچال جا افتاد و عطر و طعم آنها با هم ترکیب شد، کاسه مایه کاکائویی را از یخچال بیرون بیاورید، سپس دستان خود را با آب خیس کنید، سپس مقداری از مایه کاکائو را بردارید، سپس با دستان خود استفاده کنید. قالب بزنید و به اندازه دلخواه فرم دهید.

مرحله 10: کوکی ها را در آرد سوخاری فرو کنید

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس آب نبات های نارگیلی را در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمت ها به پودر سوخاری آغشته شود و سرگرمی روز نارگیل ها فرم گرفته و سرخ شوند.

مرحله یازدهم: دو طرف نارگیل را در روغن سرخ کنید

سپس آب نبات های نارگیل آغشته به پودر سوخاری را در تابه ای قرار می دهیم تا با روغن داغ کاملاً قرمز و طلایی شوند، وقتی یک طرف پره های نارگیل سرخ شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز قرمز و طلایی شود، وقتی حرارت کم شد. نارگیل پخته شده است.

مرحله 12: گوجه فرنگی ها را بشویید و خرد کنید

سپس نارگیل ها را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید تا به دمای محیط برسند سپس در ظرف مناسبی مقداری نارگیل مرغ سرخ شده بریزید و می توانید گوجه ها را شسته و به سلیقه خود حلقه حلقه کنید.

مرحله 13: کوکو مرغ سرخ شده را تزئین کنید

سپس چند برش گوجه فرنگی در کنار نارگیل قرار دهید، سپس مقداری خیارشور را در کنار ظرف نارگیل قرار دهید، سپس روی نارگیل را با مقداری برگ نعناع، ​​ریحان و شوید تازه تزئین کنید، برای تزیین نارگیل نیز می توانید از سس دلخواه خود استفاده کنید. سرگرمی روز مرغ کوکو سرخ شده را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی با نان تازه، انواع دارچین و تزیینات سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا