آشپزی

طرز تهیه کوکوی بادمجان و سیب زمینی با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

نحوه تهیه آن کاکائو بادمجان و سیب زمینی

کاکائو بادمجان و سیب زمینی یکی از غذاهای لذیذ، ساده، پرطرفدار و لذیذ است که می توان آن را به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه کرد، این کوکوی خوشمزه را می توانید در مواقع کمبود وقت به عنوان یک غذای سریع و آسان تهیه کنید. برای راهنمای کامل گام به گام طرز تهیه کاکائو با بادمجان و سیب زمینی، در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
بادمجان 4 عدد
سیب زمینی متوسط 2 عدد
پیاز بزرگ 1 قطعه
یک تخم مرغ 3 تا 4 عدد
ارد 1 قاشق غذاخوری ch
نمک و زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
فلفل 1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا دودی و پودر گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
سیر 1 تا 2 قرص
فلفل قرمز (اختیاری) با مقدار مناسب
آهک تازه برش خورده برای دارچین 2 عدد
فلفل سبز شیرین یا تند برای دارچین 7 تا 8 عدد
خوردن سبزیجات تازه برای دارچین کافی
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین فقط مقدار مناسب

طرز تهیه نارگیل بادمجان سیب زمینی

مرحله 1: بادمجان ها را بشویید و روی آنها فرورفتگی ایجاد کنید

ابتدا چند عدد بادمجان شیرین انتخاب کنید و بشویید و خشک کنید سپس با چاقوی تیز روی هر کدام چند فرورفتگی ایجاد کنید، فقط دقت کنید که کلاه سبز بادمجان ها را بردارید، پوست آن را نگیرید. بادمجان ها و از پوست آن استفاده نکنید. از آنها استفاده کن.

مرحله 2: بادمجان ها را روی گریل یا در فر بپزید

سپس بادمجان ها را کباب کنید، برای کباب کردن بادمجان ها می توانید آنها را در سینی فر بریزید و در فر برشته کنید یا در بخارپز یا سرخ کن قرار دهید و بدون استفاده از روغن بادمجان ها را خوب تفت دهید تا همه قسمت های پخته شده نرم شوند.

مرحله سوم: بادمجان های برشته شده را با دست پوست بگیرید

وقتی تمام قسمت های بادمجان ها کاملا پخته شد و پوست آن ذغالی شد، بادمجان ها را از فر یا فر خارج کنید یا از گریل خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند، سپس با دست بادمجان ها را پوست بگیرید.

مرحله چهارم: بادمجان های تفت داده شده را خرد کرده و سیب زمینی ها را پوست بگیرید

بادمجان ها را روی سطح صافی قرار دهید و با چاقوی تیز خیلی ریز خرد کنید تا بافتشان کاملا یکدست شود سپس بادمجان های خیلی ریز خرد شده را در ظرفی بریزید سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشویید و خشک کنید.

مرحله 5: سیب زمینی ها را رنده کرده و با بادمجان ها مخلوط کنید

بعد از آن سیب زمینی ها را روی رنده ریز رنده کرده و آب آن را گرفته و کنار می گذاریم سپس سیب زمینی های رنده شده را به بادمجان های خرد شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود و بعد از آن پیاز را پوست گرفته و شسته و ریز رنده می کنیم.

مرحله ششم: پیاز و سیر را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید

سپس آب پیاز را گرفته و دور بیندازید، پیاز رنده شده را به مخلوط بادمجان و سیب زمینی اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند، سپس سیر را پوست بگیرید، سیر رنده شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. ترکیب شده. هم بزنید و بگذارید عطر سیر پخش شود.

مرحله 7: آرد و ادویه ها را به مخلوط اضافه کنید

در مرحله بعد مقداری آرد را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت مخلوط یکدست شود سپس ادویه ها را که شامل نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا دودی و پودر تخم گشنیز می شود، به سلیقه اضافه کنید. به خود مواد تشکیل دهنده

مرحله هشتم: استفاده از ادویه های مختلف به مقدار مناسب در مخلوط مواد

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا عطر ادویه ها پخش شود و به خوبی با مواد ترکیب شود و طعم خوبی به آن ها بدهد.مقدار ادویه و نوع ادویه استفاده شده برای این غذای خوشمزه بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید کم یا زیاد کنید. .

مرحله نهم: تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید

سپس تخم مرغ ها را زده، به مخلوط مواد اضافه کرده، هم می زنیم تا تخم مرغ ها گلوله شوند و کاملا با بقیه مواد مخلوط و یکدست شوند، همچنین باز نمی شود.

مرحله 10: پیاز را ریز خرد کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم

سپس پیاز را پوست گرفته و بشورید و به صورت خلالی و نازک برش دهید و در تابه ای مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را در ماهیتابه بریزید و با روغن داغ تفت دهید.

مرحله یازدهم: پیاز داغ را با مخلوط کاکائو مخلوط کنید

وقتی پیازها روشن و طلایی رنگ و قوام نرمی پیدا کردند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت اولیه کاسته شود و اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 12: همه مواد را هم بزنید و با هم مخلوط کنید

استفاده از فلفل قرمز کاملا اختیاری است و به ذائقه و ذائقه خودتان بستگی دارد اما طعم فوق العاده ای به غذا می دهد خوب هم بزنید تا ترکیب شود.

مرحله سیزدهم: کیک کاکائویی را در یخچال بگذارید و استراحت دهید

سپس در صورت تمایل می توانید روی کاسه را با سلفون یا نایلون بپوشانید و مخلوط مواد را به مدت یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم همه مواد کاملا با هم ترکیب شود.اگر وقت کم دارید. برای انجام این کار، این مرحله حذف می شود

مرحله چهاردهم: مقداری از مایه کاکائو را داخل تابه بریزید و شکل دهید

بعد در تابه ای مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود سپس چون بافت مایه کوکو خیلی سفت و منسجم نیست با قاشق مقداری از مخلوط را بردارید و در ظرف بریزید. تابه کرده و با قاشق به آن اضافه کنید و شکل مناسبی به آن بدهید.

مرحله 15: دو طرف نارگیل را سرخ کنید

همه مواد را داخل تابه بریزید و به صورت نارگیل بپزید، وقتی یک طرف نارگیل طلایی شد اجازه دهید نارگیل سرخ شود، آنها را برگردانید تا طرف دیگر طلایی و کاملا پخته شود، پس از پخته شدن نارگیل، وقتی کاملا پخته شد. ، از تابه بردارید.

مرحله 16: نارگیل های سرخ شده را روی توری قرار دهید و چربی اضافی آن را بردارید

توجه داشته باشید که نارگیل بادمجان و سیب زمینی به سرعت پخته می شود، بنابراین هنگام سرخ کردن نارگیل حرارت را کم کنید و مراقب باشید نارگیل نسوزد.

مرحله هفدهم: دانه های کاکائو و انواع دارچین را در ظرف سرو جمع کنید

سپس بادمجان و سیب زمینی را در بشقاب مناسبی بریزید و یک عدد لیموی تازه را شسته و قاچ کرده و کنار ظرف سرو بچینید و مقداری فلفل سبز شیرین یا تند نیز به سلیقه خود در ظرف سرو بچینید.

مرحله هجدهم: نارگیل بادمجان و سیب زمینی را تزئین کرده و سرو کنید

سپس روی نارگیل را با برگ های تازه نعناع، ​​ریحان و رازیانه تزیین کنید، در این غذای خوشمزه از مقداری سبزی برای دارچین استفاده کنید، سپس نارگیل بادمجان و سیب زمینی را به عنوان یک غذای محبوب با نان تازه، ترشی، انواع دارچین و مخلفات سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا