آشپزی

طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک دار با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک دار را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه بیسکویت چیپسی شکلاتی

شیرینی ترك خورده شكلاتی یكی از شیرینی های محبوب بین المللی است كه معمولاً همراه با نوشیدنی های گرم سرو می شود تا آموزش كامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه بیسکویت چیپسی شکلاتی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد تشکیل دهنده کوکی چیپس شکلاتی
آرد سفید 140 گرم
روغن مایع 55 گرم
شکر دانه ریز 180 گرم
یک تخم مرغ 2 عدد
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
پودر کاکائو 60 گرم
یک سکه شکلات و پودر قند کافی

طرز تهیه بیسکویت چیپسی شکلاتی

مرحله اول

من آماده می کنم یک کوکی خوشمزه با شکلات خرد شده در ابتدای کار شکر را به همراه تخم مرغ و وانیل در ظرف مناسبی می ریزیم سپس با همزن برقی یا دستی مواد را خوب هم می زنیم تا بافت آنها کشیده شود.

مرحله دوم

در این مرحله کره مایع را به همراه نمک و پودر کاکائو اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا مواد یکدست شود. سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند و بعد از آن مواد را در ظرف الک می کنیم.

سطح سوم

در این حین ابتدا مواد را با همزن مخلوط کنید تا خمیر کوکی یکدست شود سپس با لیسک هم بزنید تا بافت خمیر یکدست و یکدست شود. سپس خمیر را بین یک لایه سلفون می بندیم و در یخچال می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را یکی دو ساعت در یخچال می گذاریم تا یکدست شود و بعد از آن از یخچال خارج می کنیم. سپس فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و می گذاریم گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله یک گلوله کوچک به وزن تقریبی 30 گرم از خمیر را برداشته و به شکل گرد در می آوریم سپس یک یا دو عدد سکه شکلاتی وسط می گذاریم و آن را کاملا در پودر قند می غلتانیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را به آرامی بین دست فشار می دهیم و در سینی فر می گذاریم. تمام خمیرها را به همین ترتیب آماده می کنیم و در سینی فر می گذاریم سپس سینی را در فر می گذاریم تا کیک ها بپزد.

مرحله هفتم

پخت شیرینی ها حدود 10-12 دقیقه طول می کشد و اگر شیرینی ها بیشتر از این مدت در فر بمانند، خشک می شوند. در آخر شیرینی ها را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن در ظرف مورد نظر قرار دهید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا