آشپزی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

کیک اسفنجی یکی از پرمصرف ترین کیک های دنیاست که به عنوان پایه انواع کیک تولد، کیک خامه ای و … برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله استفاده می شود. طرز تهیه کیک اسفنجی ساده برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای قالب 15 سانتی متری
زرده 3 عدد
آرد سه صفر 90 گرم
شیر نر 30 گرم
روغن مایع 30 گرم
سفیده تخم مرغ 3 عدد
شکر دانه ریز 90 گرم
وانیل ¼ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

مرحله اول

من آماده می کنم کیک اسفنجی ساده و خوشمزه ابتدا محصولات خنک شده را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ باشند. سپس شکل مورد نظر را کمی چرب می کنیم و روی آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که باید از قالبی به قطر 15 سانتی متر و ارتفاع حداقل 7 سانتی متر استفاده کنیم سپس فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم. فرهای برقی مانند توستر باید در دمای کمتری بین 10 تا 15 درجه روشن شوند.

سطح سوم

برای تهیه کیک ابتدا در ظرفی زرده تخم مرغ را با نمک و وانیل بزنید تا یکدست شود. سپس سفیده ها را در یک کاسه کاملا خشک و بدون رطوبت بریزید.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که سفیده ها باید کاملا تمیز باشند، اگر زرده با آنها مخلوط شود کیک خوب بلند نمی شود. سپس سفیده را با همزن برقی میزنیم تا کاملا کف کند.

مرحله پنجم

حالا شکر را در سه مرحله به سفیده ها اضافه کنید و با همزن با دور تند هم بزنید تا سفیده ها شکل بگیرند و در صورت برگرداندن کاسه نریزند. سپس مخلوط زرده را به سفیده ها اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله ششم

در این مرحله یک سوم آرد را روی مواد داخل کاسه الک می کنیم سپس با لیسک از یک طرف آن را تا زمانی که مواد یکدست شوند، می زنیم. سپس در دو مرحله دیگر آرد را اضافه می کنیم و به همین ترتیب هم می زنیم تا کرک سفید نریزد.

مرحله هفتم

حالا در ظرفی مقداری از مایه کیک را با شیر و روغن مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس مخلوط مواد را به مایه کیک اضافه می کنیم و با کفگیر از یک طرف آن را تا می کنیم تا مایه کیک کاملا یکدست شود.

مرحله هشتم

در این مرحله مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و با کمک چاقو در قالب پخش می کنیم. این باعث می شود حباب های بزرگ در خمیر محو شوند و کیک بیشتر پف کند.

مرحله نهم

حالا قالب را یکی دوبار روی سطح کار بکوبید، سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزد. بعد از 30 دقیقه کیک را با انگشت خود تست کنید.

مرحله دهم

برای این کار کیک را با دست کمی فشار می دهیم، اگر انگشتانمان داخل کیک فرو رفت یعنی کیک هنوز کاملا پخته نشده است. بعد از پخت کامل کیک آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شود.

مرحله یازدهم

بعد از سرد شدن کیک لبه های آن را با چاقو از قالب جدا می کنیم سپس کیک را از قالب خارج می کنیم. سپس کیک را برمی گردانیم و کاغذ فر را برمی داریم سپس می گذاریم کیک کاملا خنک شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا