طرز تهیه کیک روسی با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک روسی
کیک روسی یکی از کیک های بین المللی خوشمزه و لذیذ است که از دو لایه مختلف با طعم های مختلف تشکیل شده است.این کیک جذاب و شیک برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است و می توانید از آن به عنوان یک دسر پرطرفدار نیز استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک روسی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | مقدار مواد |
کره | 200 گرم |
پودر خمیرمایه | 10 گرم معادل 1 بسته است |
قند | 1 فنجان معادل 125 گرم است |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
ارد | 3 لیوان |
مواد لازم برای لایه میانی خمیر | مقدار مواد |
پپنیه لبنه یا ماسکارپونه | 1 کیلوگرم |
قند | 1 فنجان |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
پودینگ وانیلی | 2 پاکت |
کره | 200 گرم |
پوست لیمو رنده شده | کافی |
نارنگی | کافی |
خامه فرم گرفته برای تزیین | کافی |
شکلات ذوب شده برای تزئین | کافی |
گردو خرد شده و پودر پسته یا خلال برای تزیین | کافی |
طرز تهیه کیک روسی
مرحله 1: کره و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید
ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و بافت آن نرم و یکدست شده را در ظرفی ریخته سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا تخم مرغ ها گلوله شده و کاملا با کره مخلوط شوند. ، در حالی که بافت مخلوط باید کرم رنگ باشد.
مرحله 2: بیکینگ پودر و شکر را اضافه کنید
سپس بکینگ پودر را به مخلوط مواد اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا یکدست شود سپس شکر را روی مخلوط مواد ریخته و خوب هم میزنیم تا شکر در مخلوط مواد حل شود و کاملا مخلوط شوند تا بافت یکنواخت و سبک شود. قابل کشش
مرحله 3: پودر کاکائو را آسیاب کنید
سپس مقداری پودر کاکائو به مواد اضافه کنید، با دست ورز دهید تا پودر کاکائو کاملا با مواد مخلوط شود و به صورت گلوله داخل مواد باقی نماند. مخلوط را دوباره با دست خوب ورز دهید تا نرم و یکدست شود و بافت یکنواختی به دست آید.
مرحله چهارم: آرد را داخل مواد الک کرده و مخلوط را ورز دهید
سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس آرد الک شده را کم کم در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا مواد به صورت خمیر درآیند و بافت کاملا یکدست شود. به دست نمی چسبد
مرحله 5: خمیر را در قالب قرار دهید
سپس در قالب مستطیل شکل، کاغذ کره ای بریزید تا کاملا کف آن را بپوشاند، سپس نوار قالب را ببندید، سپس نصف دیگر از خمیری که درست کرده بودید را در قالب بریزید، با دست پهن کنید تا کف و کناره ها را بپوشاند.
مرحله 6: کره را آب کنید. با روش بن ماری
قسمت کوچکتر از مایه کیک را برای روی کیک ذخیره کنید، سپس برای وسط کیک، مقداری کره در تابه بریزید و به روش حمام آب روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کره ذوب شود و بافت کاملا ببندد. صاف و یکنواخت
مرحله هفتم: پنیر لبنه یا ماسکارپونه را داخل بشقاب بریزید
سپس کره را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد و در همین حین پنیر را در ظرفی بریزید و بهتر است از پنیر لبنه یا ماسکارپونه استفاده کنید که حالت خامه ای دارد و طعم بهتری به کیک می دهد.
مرحله هشتم: شکر و تخم مرغ را به پنیر اضافه کنید
سپس مقداری شکر به پنیر اضافه کنید، هم بزنید تا شکر در پنیر حل شود و خوب مخلوط و یکدست شوند، سپس تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا تخم مرغ ها کشک شوند و خوب با بقیه مواد مخلوط کنید و مخلوط کنید. .
مرحله نهم: پودینگ وانیلی و کره را با مواد مخلوط کنید
سپس پودینگ وانیلی را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا عطر و طعم آن گرفته شود و خوب مخلوط شوند.
مرحله 10: پوست لیمو را بشویید و رنده کنید
بعد یک لیموی تازه را بشویید، پوست زرد یا سبز آن را با رنده ریز رنده کنید، هنگام رنده مراقب باشید که پوست سفید داخلی آن را لمس نکنید، زیرا باعث تلخی مواد کیک می شود، پس فقط پوست رویی آن را رنده کنید.
مرحله یازدهم: پوست لیمو را در مواد رنده کنید
سپس پوست لیموی رنده شده را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر آن در مخلوط پخش شود، پس از اینکه بافت مخلوط کاملا یکدست و یکدست شد، روی مایه کیک داخل قالب بریزید، سطح آن را با کفگیر کاملا صاف کنید.
مرحله دوازدهم: نارنگی ها را در وسط کیک جمع کنید
سپس چند عدد نارنگی را به دلخواه پوست بگیرید و جدا کرده و به صورت پراکنده روی مواد میانی بچینید سپس با چاقو کمی فشار دهید تا در مارشمالو فرو برود، نیازی نیست کاملا داخل آن ها باشد. باعث غرق شدن
مرحله سیزدهم: خمیر را برش داده و روی سطح لایه میانی کیک قرار دهید
سپس خمیری را که کنار گذاشته اید روی سطح صافی قرار دهید و با دست پهن کنید سپس به شکل ها و اندازه های دلخواه برش بزنید یا به صورت تصادفی و به شکل های مختلف قسمتی از آن را جدا کرده و روی پایه قرار دهید. وسط کیک
مرحله چهاردهم: قالب را در فر قرار دهید و دمای آن را تنظیم کنید
سپس قالب کیک را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید کیک به مدت یک ساعت در فر با درجه حرارت بالا و پایین بپزد و آماده شود، در این صورت سطح کیک پخته می شود. طلایی شدن .
مرحله 15: تست سرعت پخت کیک
دقت کنید در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می رود و شکل و ظاهر آن را خراب می کند سپس می توانید یک سیخ چوبی داخل کیک بچسبانید و بیرون بیاورید. خوب پخته شده است.
مرحله 16: کیک را از قالب خارج کنید
بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود سپس با یک چاقوی تیز لبه های کیک را از قالب جدا کنید سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید تا کیک در محیط خنک تا دمای اتاق
مرحله هفدهم: تزئین و برش کیک روسی
سپس به سلیقه خودتان می توانید روی کیک را با خامه فرم گرفته یا شکلات آب شده بریزید و روی آن را با خاک یا خلال پسته یا گردوی آسیاب شده تزیین کنید سپس کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از آن ببرید. در ظرف مناسب بنشینید. در نهایت کیک روسی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی های چای سرو کنید.