آشپزی

طرز تهیه کیک ساچر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک ساچر

ساچرتورته یکی از کیک های خوش طعم و لذیذ اتریشی است که بافتی سبک و لطیف دارد و در همه کشورها به روش های مختلفی تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کیک ساچر برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم کیک ساچر
شکلات 65 گرم
یک تخم مرغ 3 عدد
نشاسته ذرت 10 گرم
کره 75 گرم
قند 60 گرم
شکر پودر شده 20 گرم
ارد 65 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه نصف قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
مربای انجیر کافی

طرز تهیه ساچرتورته اتریشی

مرحله اول

من آماده می کنم کیک خوشمزه ساچر ابتدا کره را که از قبل به دمای محیط گرم کرده اید و کمی نرم شده است در ظرفی بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی حدود 2 دقیقه بزنید تا بافت یکدست و یکدستی به دست آید.

مرحله دوم

در مرحله بعد تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و زرده ها را جدا کرده و یکی یکی به مواد اضافه کنید و هر بار حدود 30 ثانیه تا 1 دقیقه هم بزنید تا خوب با مواد مخلوط شده و بافت یکدستی به دست آید.

سطح سوم

شکلات را در ظرفی بریزید و در حمام آب روی بخار کتری آب کنید و وقتی شکلات کاملا آب شد آن را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد و از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

سپس شکلات را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا بافت مواد یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس آرد را الک می کنیم تا بافت آن سبک شود و سپس بکینگ پودر، دارچین، نمک، پودر قند و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و بافت آرد یکدست و یکدست شود.

مرحله ششم

سپس مخلوط مواد آرد را در چند مرحله کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک در یک جهت و به صورت دایره ای هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و بافت مواد یکدست شود.

مرحله هفتم

حالا سفیده هایی که جدا کردید را در ظرفی با همزن برقی بزنید تا کاملا پف کند و حجیم شود سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود.

مرحله هشتم

در مرحله بعد مقداری از مواد خامه یا مرنگ اصلاح شده را با مخلوط مواد ترکیب کرده و هم می زنیم تا خمیر کمی سبک شود، سپس تمام مرنگ را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مایه یکدست شود.

مرحله نهم

سپس قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و خمیر را داخل آن بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.

مرحله دهم

دمای فر را روی 175 درجه تنظیم کنید و 35-40 دقیقه بگذارید تا کیک کاملا پخته شود و سطح آن طلایی شود سپس از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.

مرحله یازدهم

بعد از یک ساعت که کیک خنک شد آن را از قالب خارج کرده و در ظرفی قرار دهید سپس به صورت افقی دو نیم کرده و یک تکه از آن را بردارید تا فیل شود.

مرحله دوازدهم

سطح یک برش را با مربای انجیر یا مربای دیگری به دلخواه و برای پر کردن بپوشانید سپس برش دیگر را با احتیاط روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید.

مرحله سیزدهم

سپس برای پوشاندن سطح کیک، مقداری شکلات را در حمام آب ذوب کرده و به دلخواه با مقداری فندق آسیاب شده یا گردوی آسیاب شده مخلوط کرده و روی سطح کیک بریزید.

مرحله چهاردهم

سپس با کاردک شکلات را روی سطح کیک بمالید تا کاملا روی آن را بپوشاند سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات کاملا جذب کیک شود و سفت شود.

مرحله پانزدهم

سپس کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید و روی آن را با پسته، پودر نارگیل یا خلال موز و توت فرنگی تزئین کنید و با چای یا قهوه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا