آشپزی

طرز تهیه کیک سیب زمینی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک سیب زمینی

کیک سیب زمینی یکی از غذاهای بین المللی ساده و خوشمزه است که به عنوان پیش غذا هم مناسب است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه کیک سیب زمینی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینیها 3 عدد
یک تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 1 فنجان
ماست 1 فنجان
پنیر سفید 100 گرم
ارد 180 گرم
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 قطعه
جعفری کافی
نمک و فلفل 1 قاشق غذاخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
کنجد و سیاه دانه کافی
گوجه گیلاسی کافی

طرز تهیه کیک سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کیک سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و در قابلمه مناسبی بریزید سپس به اندازه ای آب اضافه کنید که روی سیب زمینی ها را بپوشاند و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید سیب زمینی ها در آب جوش بمانند تا نیم پز شوند. سپس سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم، سپس پوست آن ها را می گیریم و به قطعات کوچک خرد می کنیم. سپس جعفری را می شوییم.

سطح سوم

در این مرحله جعفری را در آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی آن کاملا کشیده شود. سپس جعفری را روی تخته گوشت می چینیم و ریز خرد می کنیم سپس تخم مرغ را در ظرف مناسبی می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا تخم مرغ رو با همزن دستی یا برقی هم میزنیم تا بافت تخم مرغ ها از انعقاد خارج بشه بعد کرم رنگ میشه. سپس روغن مایع و ماست را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را شسته و ریز خرد می کنیم. سپس پیاز و سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل سیاه و فلفل سیاه به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

حالا پنیر سفید را نگینی خرد کرده و به همراه جعفری به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید سپس مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله مخلوط آرد را در 2 مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم سپس میگذاریم کاملا گرم شود.

مرحله هشتم

حالا یک قالب مستطیلی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی کره مایع روی آن بمالید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و با کفگیر آن را پهن کنید. سپس مقداری کنجد و سیاه دانه را روی مایه کیک پخش می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس کیک را به مدت 40 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود. سپس بعد از گذشت این مدت گریل را روشن می کنیم سپس اجازه می دهیم به مدت 3 دقیقه روی کیک بپزد.

مرحله دهم

حالا که روی کیک طلایی و خوش رنگ شد قالب را از فر خارج می کنیم سپس اجازه می دهیم دمای کیک کمی پایین بیاید. سپس کیک سیب زمینی را از قالب خارج کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا