آشپزی

طرز تهیه کیک شنی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک شنی

کیک شنی یکی از انواع کیک های بین المللی ساده و خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف قابل تهیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شنی در ادامه مطلب همراه باشید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای نان کوتاه
یک تخم مرغ 2 عدد
پودر خمیرمایه 2 قاشق غذاخوری
پودر هل ½ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق غذاخوری
شیر ولرم ⅔ لیوان
روغن مایع ½ فنجان
قند 1 فنجان
ارد 2 لیوان و نیم
پودر نارگیل 1 فنجان
مواد لازم برای سس شکلات
شکلات سفید 50 گرم
شیر نر 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک شنی

مرحله اول

برای تهیه یک شیرینی خوش طعم، در ابتدای کار، تخم مرغ را به همراه شکر در ظرف مناسبی اضافه کنید، سپس با همزن برقی به مدت 7 تا 10 دقیقه هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ سبک و کشدار شود.

مرحله دوم

حالا وانیل و پودر هل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید. سپس کره مایع را به همراه شیر ولرم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و 1 دقیقه هم می زنیم تا مواد یکدست شوند.

سطح سوم

در این مرحله آرد را به همراه بیکینگ پودر در ظرف مناسبی ریخته و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را داخل صافی می ریزیم و 3 بار الک می کنیم و در 3 مرحله مخلوط تخم مرغ را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله با کاردک خمیر کیک را با حرکات دایره ای از یک طرف مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

حالا یک شکل مستطیلی مناسب انتخاب می کنیم سپس کف آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم. در مرحله بعد مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس قالب را چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا حباب ها و هوای اضافی بین مایه کیک کاملا خارج شود.

مرحله ششم

در این مرحله قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس به مدت 40 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود. در این مدت پودر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله هفتم

حالا پودر نارگیل رو تفت میدیم تا رنگش تغییر کنه و بعد طلایی بشه. در مرحله بعد سس شکلاتی را آماده می کنیم به این صورت که ابتدا شکلات سفید را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری حرارت می دهیم تا آب شود.

مرحله هشتم

در این مرحله شیر را به شکلات آب شده اضافه می کنیم سپس هم می زنیم و می گذاریم کاملا خنک شود. سپس بعد از 40 دقیقه یک سیخ چوبی یا خلال دندان وسط کیک برش می دهیم سپس آن را بیرون می آوریم.

مرحله نهم

حالا اگر مایه کیک به آن نچسبد کیک کاملا آماده است. سپس کیک را از فر در می آوریم و می گذاریم کاملا خنک شود، سپس از قالب خارج می کنیم و کاغذ روغنی را از روی آن برمی داریم و دوباره در قالب می گذاریم.

مرحله دهم

در این مرحله برس را به مخلوط سس شکلاتی آغشته کرده و به تمام قسمت های کیک بمالید سپس روی کیک را با پودر نارگیل بپوشانید. سپس کیک را به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم سپس به دلخواه با پودر پسته تزئین می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا