آشپزی

طرز تهیه کیک نسکافه و گردو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک نسکافه ای و گردو

کیک نسکافه ای و گردویی یکی از کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد.این کیک پرطرفدار که بسیار راحت تهیه می شود برای مهمانان بسیار مناسب است.شما می توانید کیک نسکافه ای و گردویی را به روش های مختلفی تهیه کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک نسکافه ای و گردو برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
ارد 2 لیوان
یک تخم مرغ 4 عدد
شیر گرم 1 فنجان
روغن مایع 3.4 فنجان
پودر نسکافه 2 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
قند 1 فنجان
وانیل نصف قاشق چایخوری
گردو آسیاب شده 1/2 فنجان
خامه فرم گرفته یا شکلات ذوب شده برای تزیین کافی
آجیل (پسته، گردو، بادام) پودر نارگیل برای تزیین کافی
شکلات چیپسی برای تزیین کافی

طرز تهیه کیک نسکافه ای و گردو

مرحله اول: تهیه شیر و نسکافه

ابتدا مقداری شیر را در ظرفی ریخته، روی حرارت ملایم حرارت دهید، سپس پودر نسکافه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود، سپس ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود، در همین حین مایه کیک را درست کنید.

مرحله 2: تخم مرغ ها را با شکر هم بزنید

برای تهیه کیک تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا گلوله شوند و کمی پف کنند و حجمشان زیاد شود سپس کمی شکر به تخم مرغ ها اضافه کنید و دوباره با همزن برقی با دور تند هم بزنید.

مرحله 3: وانیل را به مخلوط اضافه کنید

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی حدود 5 دقیقه بزنید تا کاملا یکدست شود و بافت یکدست، سفید و کشدار شود، سپس کمی وانیل به مخلوط مواد اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا عطر وانیل به مشام برسد. مواد تشکیل دهنده بازی می کند

مرحله 4: با کره مایع مخلوط کنید

وانیل تخم‌مرغ‌ها را خوشبو می‌کند، همزن برقی را خاموش می‌کنیم، سپس با لیسک دور کاسه را می‌مالیم تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند، سپس کره مایع را به مخلوط اضافه می‌کنیم، کمی هم می‌زنیم تا کره جذب شود و مخلوط می‌کنیم.

مرحله 5: شیر و نسکافه را به مخلوط اضافه کنید

در مرحله بعد شیری که به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود سپس نسکافه ای را که به دمای محیط رسیده به مواد اضافه میکنیم و حدود 30 ثانیه هم میزنیم تا یکدست شود.

مرحله ششم: آرد را آماده و الک کنید

در مرحله بعد آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس مقداری بیکینگ پودر به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید تا خوب ترکیب شود.

مرحله 7: مخلوط آرد را به مخلوط اضافه کنید

سپس مخلوط آرد را در دو مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید، با لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و یکدست شوند تا پس از یکنواخت شدن بافت، گلوله های آردی در مخلوط باقی نماند. کنار بگذارید.

مرحله هشتم: قالب را چرب کرده و مایه کیک را بریزید

سپس داخل قالب مورد نظر را با مواد آزاد کننده یا روغن مایع آغشته کنید، سپس مایع کیک را داخل قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید، سپس قالب را داخل فری که به مدت 10 دقیقه گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی آن قرار دهید. روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله نهم: کیک را در فر بپزید

کیک را به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود و در 30 دقیقه اول دقت کنید در فر را باز نکنید زیرا پف آن از بین می رود سپس یک سیخ چوبی یا خلال دندان داخل کیک بچسبانید و بیرون بیاورید و درجه پخت را تست کنید.پخت کیک.

مرحله 10: تست پخت کیک

اگر هیچکدام از مایه کیک به سیخ نچسبید یعنی کیک خوب پخته و آماده است اما اگر یکی از مواد چسبید به این معنی است که کیک باید بیشتر پخته شود.با توجه به اینکه دمای فرهای مختلف متفاوت است درست کنید. مطمئن شوید که کیک نسوخته یا خشک نشده باشد

مرحله یازدهم: کیک را از قالب خارج کنید

بعد از اینکه کیک خوب پخت و سطح آن طلایی شد، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس با یک چاقوی تیز لبه های کیک را از قالب جدا کنید، سپس کیک را کاملا از قالب خارج کنید. تابه را بردارید.

مرحله 12: کیک را با خامه و سایر مواد تزئین کنید

سپس کیک را در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شود، مقداری خامه فرم گرفته یا شکلات آب شده به سلیقه و ذائقه خود روی کیک بریزید، سپس روی کیک را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، پودر کاکائو یا شکلات چیپسی تزئین کنید.

مرحله 13: از میوه برای تزئین و سرو کیک استفاده کنید

برای تزیین کیک می توانید از میوه های تازه و خلال شده مانند موز، توت فرنگی یا هر نوع میوه دیگری بنا به ذائقه خود استفاده کنید، سپس کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید، سپس چند برش بچینید. کیک در ظرف مناسب در نهایت نسکافه و کیک گردو را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک صبحانه سالم و مقوی برای شام همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا