آشپزی

طرز تهیه کیک پنبه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه آب نبات پنبه ای

کیک پنبه ای یکی از انواع کیک های بین المللی ساده و خوشمزه است که با طعم های مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک نخی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک پنبه ای
یک تخم مرغ 4 عدد
قند 200 گرم
روغن مایع 100 گرم
شیر گرم 100 گرم
آب جوش ¼ فنجان
ارد 200 گرم
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک ⅓ قاشق چایخوری
پودر کاکائو کافی

طرز تهیه آب نبات پنبه ای

مرحله اول

برای تهیه یک کیک نخی خوشمزه ابتدا زرده را از سفیده جدا می کنیم سپس در 2 کاسه جدا می ریزیم. سپس نصف شکر را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید.

مرحله دوم

حالا سفیده را به هم زدن ادامه می دهیم تا غلیظ و کدر شود تا وقتی ظرف را برگردانیم از ظرف نیفتد. بعد از آن سفیده را در یخچال می گذاریم تا آب نشود سپس باقیمانده شکر و وانیل را به زرده اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله زرده را با همزن برقی 5 دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود. سپس کره مایع را به همراه شیر و آب جوش داخل زرده می ریزیم و با همزن هم می زنیم تا تخم مرغ نجوشد.

مرحله چهارم

حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر و نمک در ظرف مناسبی بریزید سپس هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس مخلوط آرد را در صافی بریزید و 3 بار الک کنید و در 3 مرحله زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله با کاردک، خمیر کیک را با حرکات دایره ای از یک طرف مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به دست آید. سپس سفیده را از یخچال خارج کرده و در سه مرحله به مخلوط زرده اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سفیده را به آرامی با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا سفیده بالا نیاید. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود.

مرحله هفتم

حالا فرم مورد نظر را با کمی کره سرد چرب می کنیم سپس یک سوم مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. سپس مقداری پودر کاکائو را داخل الک بریزید و روی مایه کیک الک کنید و دوباره پودر کاکائو را روی مایه کیک بریزید.

مرحله هشتم

در این مرحله به همین ترتیب ادامه می دهیم تا خمیر کیک تمام شود. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس می گذاریم کیک به مدت 50 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت کیک را تست می کنیم.

مرحله نهم

حالا یک سیخ چوبی یا خلال دندان وسط کیک برش میزنیم سپس بیرون می آوریم. اگر خمیر به آن نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. سپس قالب را از فر در می آوریم سپس می گذاریم کیک کاملا خنک شود.

مرحله دهم

در آخر کیک نخی را از قالب خارج می کنیم سپس به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم. سپس برش های کیک نخی را در ظرف مورد نظر می چینیم و با چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا