آشپزی

طرز تهیه کیک کرامبل سیب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک کرامبل سیب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک سیب

کیک کرامبل سیب یکی از کیک های خوش طعم و لذیذ است که به روش های مختلف بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و نرم دارد که می توانید از آن به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک سیب برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک مقدار مواد
ارد 2 لیوان
کره 125 گرم
قند 1 فنجان
یک تخم مرغ 2 عدد
ماست هم زده و غلیظ 1 فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
مواد را خرد کنید مقدار مواد
بیسکویت پتی پور یا ساقه طلایی 1 بسته
شکر قهوهای 50 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
روغن سرد 50 گرم
یک سیب سبز 1 قطعه

طرز تهیه کیک سیب

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن کرامبل کره را کاملا سرد از یخچال خارج کرده و به قطعات کوچک برش دهید و سپس در غذاساز قرار دهید سپس بیسکویت پتی پور یا ساقه طلایی را با دست کمی خرد کرده و به کره اضافه کنید. و آنها را در ربات غذاساز قرار دهید.

مرحله دوم

سپس مقداری شکر قهوه ای روی مواد داخل غذاساز بریزید و سپس مقداری دارچین به آن اضافه کنید، سپس تمام مواد را با همزن بزنید تا مخلوط و پودر شوند.

سطح سوم

سپس مخلوط مواد را در ظرفی بریزید و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند، سپس یک عدد سیب سبز را شسته و پوست بگیرید و به صورت ورقه‌ای نازک برش دهید و در ظرفی بریزید و کنار بگذارید و سپس مواد را برای درست کردن آن آماده کنید. کیک.

مرحله چهارم

ته قالب 23 سانتی ترجیحا نواری ابتدا کاغذ کره ای گذاشته و کناره های آن را کاملا با روغن یا کره آغشته کرده و کنار می گذاریم سپس مقداری روغن که به دمای محیط رسیده است در ظرفی بریزید.

مرحله پنجم

سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا بافت سبک و پفکی شود، سپس تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا گلوله نشود و با مواد مخلوط شود، سپس کمی وانیل به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا عطر وانیل پخش شود. .

مرحله ششم

وقتی رنگ مخلوط روشن شد مواد را با قاشق سیلیکونی کمی هم بزنید و کناره های ظرف را تمیز کنید تا کره به ظرف نچسبد سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید. و کمی هم بزنید تا ترکیب شوند.

مرحله هفتم

سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکنواخت شود، باید کمی بیکینگ پودر اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید، سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با قاشق سیلیکونی به آرامی مخلوط کنید. و ترکیب کنید.

مرحله هشتم

دقت کنید بعد از اضافه کردن آرد فقط مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند چون اگر زیاد هم بزنید بافت مایه کیک خراب می شود. همه چیز خوب خواهد شد.

مرحله نهم

سپس نیمی از مواد را داخل قالب بریزید و سطح آن را با لیسک صاف کنید، سپس نیمی از خرده نان ها را روی مایه کیک بریزید و صاف کنید، سپس برش های سیب را روی خرده ها بچینید، سپس دوباره مایه کیک، خرده ها را بریزید. و برش های سیب به ترتیب . .

مرحله دهم

سپس قالب کیک را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید کیک به مدت 50 دقیقه در فر بپزد تا سطح آن طلایی شده و داخل کیک کاملا پخته شود. مغز را بپزید.

مرحله یازدهم

در 30 دقیقه اول پخت، در فر را باز نکنید زیرا پف کیک از بین می رود، سپس یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و سپس آن را بیرون بیاورید.

مرحله دوازدهم

سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود سپس با یک چاقوی تیز لبه های کیک را از قالب جدا کرده و قالب را برعکس کنید و در صورت استفاده کیک را از قالب خارج کنید. یک تابه کمربند که راحت تر است.

مرحله سیزدهم

سپس کیک را در ظرف دیگری قرار دهید و مقداری خامه فرم گرفته یا شکلات آب شده روی آن بریزید و سپس روی کیک را با گردوی آسیاب شده و پودر دارچین و چند برش سیب تزئین کنید و سپس کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید. سرگرمی روز کرامبل سیب را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک صبحانه سالم و مقوی همراه با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا