آشپزی

طرز تهیه گشنیز پلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پلو گشنیز

گشنیز پلو یکی از انواع غذاهای لذیذ و اصیل ایرانی است که طعم و عطر بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گشنیز پلو در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 3 نفر
گوشت چرخکرده 400 گرم
پیاز 1 عدد وسط
گشنیز تازه 200 گرم
آرد نخودچی یا آرد سوخاری 1.5 قاشق غذاخوری
برنج 2 لیوان
زعفران آب پز غلیظ 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک کافی
زردچوبه و پودر سیر کافی

طرز تهیه پلو گشنیز

مرحله اول

برای تهیه گشنیز پلو خوشمزه در ابتدای کار پیاز را با دندانه های ریز رنده کرده و صاف کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. حالا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و آرد نخودچی در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا مقداری فلفل سیاه، نمک، زردچوبه و پودر سیر را به کاسه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه خوب ورز دهید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس گوشت را به اندازه یک گردو از گوشت جدا می کنیم و به شکل توپ در می آوریم.

سطح سوم

حالا کوفته ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال و 10 دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا استراحت کند. در همین حین گشنیز را بشویید و ریز خرد کنید. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مقدار روغن مایع را داخل تابه می ریزیم و کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا سرخ شوند. حالا مقداری زردچوبه و زعفران را به تابه اضافه کنید و بلافاصله سبزی خرد شده را اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا مواد متوسط ​​را به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم سپس کمی فلفل و نمک به تابه اضافه می کنیم و بعد از اینکه کمی سرخ شدند تابه را از روی حرارت برمی داریم. سپس ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر می کنیم.

مرحله ششم

حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و اجازه دهید آب به نقطه جوش برسد سپس برنج را بشویید و به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید. سپس اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند.

مرحله هفتم

بعد از گذشت این مدت زمانی که دانه برنج دور دانه نرم شد و مغز آن کمی گیر کرد پخت اولیه آماده است سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را آبکشی می کنیم. حالا در ظرف مناسبی مقداری روغن بریزید.

مرحله هشتم

در این مرحله ته دیگ مورد نظر را در قابلمه فیکس می کنیم و یک لایه برنج داخل قابلمه می ریزیم سپس مقداری از مواد میانی را روی برنج می ریزیم و این مراحل را ادامه می دهیم تا مواد تمام شود.

مرحله نهم

حالا شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید و قابلمه را روی آن قرار دهید سپس در قابلمه را با درب بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید. سپس برنج را به مدت 45 دقیقه روی حرارت بگذارید تا دم بکشد. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا