طرز تهیه گل کلم پنیری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه گل کلم پنیری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پنیر گل کلم
گل کلم با پنیر یکی از پیش غذا های خوشمزه، ساده و خوشمزه است که به راحتی درست می شود و می توانید از آن برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. این پیش غذای خوشمزه که طرفداران زیادی دارد به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود. برای راهنمای کامل گام به گام در مورد طرز تهیه گل کلم با پنیر، ادامه دهید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
گل کلم متوسط | 1 قطعه |
روغن زیتون یا روغن کنجد | نصف فنجان |
پنیر پارمسان | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر سیر و پودر پیاز | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1/2 قاشق چایخوری |
پیتزا با پنیر | به مقدار مورد نظر |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین | کافی |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
طرز تهیه پنیر گل کلم
مرحله 1: گل کلم را تمیز کرده و برش دهید
ابتدا برگ ها و ته گل کلم را با چاقوی تیز جدا کنید سپس گل کلم را با چاقوی تیز به ضخامت 3 سانتی متر برش دهید و کنار بگذارید، حتما از چاقوی تیز استفاده کنید تا کلم هنگام برش نشکند. ، و ظاهر آنها آسیب نمی بیند.
مرحله 2: گل کلم را در مخلوطی از آب نمک بجوشانید
سپس در ظرفی مقداری آب بریزید، مقداری نمک به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شود، سپس گل کلم را در آب نمک قرار دهید و اجازه دهید 10 دقیقه در آب نمک خیس بخورد. بافت آنها باید نرم و کاملا تمیز باشد.
مرحله 3: گل کلم را بشویید و خشک کنید
بعد از این مدت گل کلم را آبکشی کنید سپس در سبدی بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس روی دستمال بگذارید تا آب آن گرفته شود و کاملا خشک شود، در این مدت یک سس خوشمزه برای خوش طعم شدن گل کلم درست کنید.
مرحله 4: روغن زیتون، پارمزان و ادویه ها را مخلوط کنید
برای تهیه سس ابتدا مقداری روغن زیتون را در ظرفی بریزید سپس پنیر پارمزان را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا است را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله 5: کاغذ پخت را در فر قرار دهید و گل کلم را در تابه بچینید
مقدار ادویه استفاده شده بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد و می توانید کم یا زیاد در مواد بریزید سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی بریزید تا بعدا راحت تمیز کنید و برش های گل کلم خشک را با فاصله کمی بچینید. داخل سینی فر
مرحله 6: دو طرف برش های گل کلم را با مخلوط سس مالیده و در فر قرار دهید.
برش های گل کلم را از دو طرف با مخلوط سسی که آماده کرده اید با قلم مو بپوشانید تا سس تمام قسمت های گل کلم را بپوشاند و گل کلم ها داخل سس شوند سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله 7: برش های گل کلم را در فر به مقدار مناسب بپزید
سپس برش های گل کلم را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر بگذارید تا بافت آن نرم شود و سطح آن طلایی شود، توجه داشته باشید که حرارت و دمای فرهای مختلف متفاوت است، در پخت گل کلم دقت کنید و نروید. آن را خشک کنید کلم کامل بافت آنها.
مرحله هشتم: گل کلم ها را از فر خارج کرده و پنیر پیتزا را روی آن ها بریزید
بعد از این مدت ظرف را از فر خارج کنید و روی ورقه های گل کلم مقداری پنیر پیتزا بریزید و پخش کنید، مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد، اما هر چه بیشتر باشد کشش گل کلم پنیری بیشتر می شود. خوشمزه تر خواهد بود
مرحله نهم: گل کلم را در فر قرار دهید و دمای فر را تنظیم کنید
بعد از اینکه تمام گل کلم ها را با پنیر پیتزا پوشاندید، قالب را دوباره داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید، سپس دمای فر را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، گل کلم ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها روی سطح ظاهر شوند. ذوب شده و طلایی.
مرحله دهم: گل کلم را در ظرف مناسبی پوست گرفته و روی آن را تزئین کنید
سپس تابه را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید، گل کلم را در ظرف سرو بچینید، سس کچاپ یا گوجه فرنگی یا هر سس دیگری به سلیقه خود بریزید، سپس با برگ ها با نعناع تازه، ریحان و شوید تزیین کنید. سرگرمی روز گل کلم را با پنیر به عنوان یک پیش غذای ساده، خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی به همراه انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.
4
2