فوت و فن بادمجان بقچه ای در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن بادمجان بقچه ایو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر و تکنیک بادمجان
هنر و تکنیک بادمجان و راز طعم بادمجان خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
بادمجان با بادمجان که به آن «تخم بادمجان» نیز می گویند، یک غذای خوشمزه ایرانی است که با بادمجان، گوشت چرخ کرده و سبزیجات درست می شود. این غذا به دلیل ظاهر زیبا و طعم نفیس خود می تواند گزینه مناسبی برای مهمانی ها و مجالس باشد.
در واقع بادمجان سرخ شده نوعی غذاست که به راحتی می توانید آن را با غذاهای دیگر سرو کنید.
طرز تهیه جوانه بادمجان
برای تهیه بادمجان به مواد زیر نیاز دارید:
بادمجان: 4 تا 5 عدد
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 2 تا 3 حبه
زردچوبه: به مقدار لازم
جعفری: مقدار لازم (خرد شده)
فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
کره: به میزان لازم
مراحل پخت بادمجان
بادمجان ها را آماده کنید: بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آنها را قاچ کرده و به مدت 30 دقیقه در آب و نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود.
محصولات میانی را آماده کنید: پیاز را ریز خرد کنید و در تابه ای با روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر سیر گرفته شود.
گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و با پیاز و سیر تفت دهید تا قهوه ای شود.
پوره گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
جعفری خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
بادمجان ها را از آب و نمک خارج کرده و با حوله خشک کنید.
مقداری از مواد متوسط را روی هر دور بادمجان بریزید و به شکل توپ درآورید.
ورقه های بادمجان را در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شوند.
بادمجان را می توانید با سس گوجه فرنگی یا ماست سرو کنید.
هنر و تکنیک بادمجان
برای اینکه بادمجان ها روغن کمتری جذب کنند، می توانید قبل از سرخ کردن، آنها را در آرد سوخاری بغلتانید.
همچنین می توانید از پنیر موزارلا یا یک برش داخل بال ها استفاده کنید تا طعم آن دو چندان شود.
برای تهیه رژیم غذایی بادمجان ها می توانید به جای سرخ کردن آن ها را در فر بپزید.