آشپزی

فوت و فن جوجه کباب لاری در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن جوجه کباب لاریو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر جوجه کباب لری

هنر جوجه کبابی لری و راز مرغ بریان خوشمزه لری خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مرغ کبابی یکی از غذاهای پرطرفدار در فرهنگ ایرانیان است و بیشتر در جشن ها و مجالس دوستانه استفاده می شود که در بین مردم طرفداران زیادی دارد.

یکی از نسخه های خاص و دلچسب مرغ کبابی، نسخه لری است که با استفاده از تکنیک های پخت منحصر به فرد خود، گریل نرم و لذیذی را ارائه می دهد.

مرغ لری به دلیل داشتن بافت نرم و طعم استثنایی به ویژه با افزودن ماست در فرآیند پخت، از دیگر انواع مرغ کبابی متمایز است.

استفاده از ادویه و مواد طبیعی در تهیه مرغ کبابی لری، آن را به گزینه ای بسیار محبوب در بین دوستداران غذا تبدیل کرده است.

مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی لری

مرغ، پیاز

روغن زیتون

ماست شیر ​​کامل

پودر فلفل سیاه

لیمو ترش

بذر گشنیز

نمک و فلفل

طرز تهیه لری مرغ کبابی

ابتدا مرغ را تمیز کرده و برش های مناسب برای تفت دادن آماده کرده و خوب بشویید.

بعد، ظرف بزرگی را انتخاب کنید که بتواند تمام تکه های مرغ را در خود جای دهد.

پیاز را به صورت حلقه ای یا حلقه ای خرد کنید و در ظرفی بریزید.

آب لیمو را روی مواد بمالید و به ظرف اضافه کنید.

دانه های گشنیز را خرد کرده و همراه با روغن زیتون به مخلوط اضافه کنید.

زعفران پخته شده، ماست غلیظ، فلفل سیاه، نمک و پاپریکا را به مخلوط اضافه کنید سپس خوب مخلوط کنید.

تکه های مرغ را به مخلوط اضافه کنید و با حوصله هم بزنید تا مرغ کاملا با مواد آغشته شود.

بعد از اینکه مطمئن شدید مرغ کاملاً داخل مخلوط شده است، روی ظرف را سلفون بپوشانید و به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.

بعد از چهار ساعت مرغ را از یخچال خارج کرده و پیاز را کنار گذاشته و تکه های مرغ را روی سیخ بچینید.

گریل را با دقت آماده کنید، دقت کنید که ذغال ها به طور یکنواخت روشن شوند، سپس سیخ ها را روی آن قرار دهید.

فراموش نکنید سیخ ها را مدام بچرخانید تا کباب یکنواخت پخته شود.

برای سرو، مرغ سوخاری را با نان پلو یا پیتا و رویه های اختیاری مانند فلفل و گوجه فرنگی کبابی سرو کنید تا طعم آن بیشتر شود.

هنر جوجه کباب لری

دقت کنید پیاز را به قطعات بزرگ برش دهید، نه ریز خرد شده یا رنده شده، زیرا ریز برش دادن آن، جدا کردن آن از تکه های گوشت را قبل از سیخ کشیدن دشوار می کند. علاوه بر این، پیاز ریز خرد شده می تواند روی گوشت بسوزد و طعم ناخوشایندی به کباب بدهد. به همین دلیل توصیه می شود برای استفاده در مرغ کبابی پیاز را به صورت خلالی یا حلقه ای بزرگ برش دهید.

بسته به ترجیح شخصی، می‌توانید به جای زعفران از زعفران یا ریشه زعفران با بوی ملایم‌تر استفاده کنید تا از تغییر شدید طعم مرغ به دلیل طعم قوی زعفران جلوگیری شود، به خصوص اگر این تغییر طعم برای برخی خوشایند نباشد.

قبل از اینکه گوشت را به سیخ بکشید، بررسی کنید که میزان نمک موجود در گوشت مطابق ذائقه باشد.

برای اطمینان از پخت و پز یکنواخت، استفاده از تکه های مرغ هم اندازه روی سیخ بسیار مهم است، زیرا قطعات با اندازه های مختلف زمان پخت متفاوتی دارند.

برای لطافت بیشتر به کباب در حین پختن، می توانید کره ذوب شده را روی گوشت بمالید، همانطور که روی گریل می چرخد.

برای تزیین سیخ ها می توانید فلفل، پیاز و گوجه فرنگی را بین تکه های گوشت قرار دهید یا از فلفل های رنگی مختلف برای ایجاد رنگ های متنوع در سیخ ها استفاده کنید.

طرز تهیه مرغ کبابی

این نسخه از مرغ کبابی را می توان به جای کباب پز در تابه پخت. در این روش باید مرغ ها را روی سیخ های چوبی به سیخ بکشیم و سپس با کمی روغن در تابه ای چرب و گرم شده قرار دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا