آشپزی

فوت و فن حلوا شیر در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن حلوا شیرو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و تکنیک حلوا شیر

هنر حلوای شیر و راز حلوای شیری خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر می خواهید یک دسر خوشمزه درست کنید، توجه داشته باشید که درست کردن حلوا کمی پر زحمت است و نیاز به دقت دارد. در این مطلب مراحل تهیه حلوای شیری، دسری پرطرفدار و مناسب برای مهمانی ها در ایران را توضیح می دهیم. این نوع حلوا طبق دستور العمل های متفاوت و خاصی تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه حلوای شیری

آرد شیرینی سفید: 1 قاشق چایخوری

شیر کم چرب: 2 فنجان

زعفران آب پز: به مقدار لازم

هل رنده شده: نصف قاشق چایخوری

شکر: 1 پیمانه

گلاب: 1/4 فنجان

ترکیب کره و روغن: ۱ پیمانه یا ۱۵۰ گرم

طرز تهیه حلوای شیری

برای شروع پخت حلوای شیر ابتدا زعفران و هل را جداگانه یا همزمان بپزید. سپس شیر و شکر را در ظرفی مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در این مرحله زعفران و هل دم کرده را به این مخلوط اضافه کنید. درست قبل از اتمام کار، گلاب را اضافه کنید تا عطر آن حفظ شود و هم بزنید.

سپس آرد را الک کرده و در تابه تفت دهید تا بوی آن از بین برود. روغن را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ آرد کمی تغییر کند اما مواظب باشید زیاد تیره نشود.

وقتی آرد آماده شد، حلوا را از روی حرارت بردارید و به آرامی و به تدریج شربت داغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شربت کاملا جذب شود.

در آخر حلوای شیر را پس از خنک شدن در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پسته و بادام تزئین کنید.

هنر حلوای شیر

هنگام تهیه شربت حلوا مهم است که شیر نجوشد. فقط شکر باید در شیر حل شود تا از تبخیر شیر و خشک شدن حلوا جلوگیری شود.

برای حلوای رنگ روشن تر، استفاده از آرد سفید توصیه می شود. مدت زمان پخت آرد در رنگ حلوا تاثیر زیادی دارد. پختن آرد کمتر باعث روشن تر شدن آن و پختن بیشتر آن را تیره تر می کند.

بعد از پخت فراموش نکنید که آرد را الک کنید تا یکدست و یکدست شود.

قبل از اضافه کردن روغن مطمئن شوید که آرد الک شده است.

نسبت صحیح روغن یا کره به آرد متفاوت است و بسته به نوع آرد و روغن می تواند تغییر کند. برای هر فنجان آرد معمولاً بین نصف تا دو سوم فنجان روغن یا کره لازم است. اگر آرد بعد از اضافه کردن روغن خشک به نظر می‌رسد، می‌توانید هر بار روغن بیشتری اضافه کنید.

می توانید فقط از روغن یا کره استفاده کنید و نسبت را تغییر دهید.

وقتی شربت را به مخلوط آرد و کره اضافه می کنیم، آن را به آرامی و به تدریج و مرتب هم می زنیم. برای جلوگیری از تبخیر شیر و حفظ نرمی و لطیف بودن حلوا باید اجاق گاز کم یا حتی خاموش باشد. بعد از اینکه حلوا جمع شد، حرارت را خاموش کنید.

مقدار زعفران قابل تنظیم است و برای رنگ بهتر می توانید از زعفران بیشتری استفاده کنید.

راهی برای افزایش ماندگاری حلوای شیر

برای ماندگاری بیشتر حلوای شیر توصیه می شود آن را در ظروف در بسته نگهداری کنید و پس از پخت و خنک شدن در جای خنک قرار دهید. گذاشتن کاغذ پخت بین لایه های حلوا مفید است تا از هم جدا شوند و طراوت و ظاهر زیبای حلوا حفظ شود. این روش ها به شما کمک می کند حلوای شیر را برای مدت طولانی تری تازه و خوش طعم نگه دارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا