آشپزی

فوت و فن حلوای هویج در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن حلوای هویجو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر حلوا هویج

هنر حلوای هویج و راز خوشمزه حلوای هویج و نکاتی برای تهیه حلوای هویج در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

قبل از آشنایی با نکات تهیه حلوای هویج، لازم است بدانید که حلوای هویج یک دسر سنتی در شهر ارومیه است که در مناسبت های مختلف به عنوان جشن سرو می شود. این حلوا بدون آرد درست می شود و از آب انگور و گردو استفاده می شود. برای بهترین نتیجه، هویج را رنده نکنید. در عوض، از غذاساز یا مخلوط کن برای پوره کردن آن استفاده کنید. اضافه کردن هویج بیشتر از آرد، طعم حلوا را غنی تر و دلپذیرتر می کند.

برای تهیه حلوای هویج می توانید به جای آب از شیر استفاده کنید. همچنین از این حلوا می توان به عنوان تزیین مناسب روی حلوای معمولی و تیره استفاده کرد و با آن طرح های زیبایی روی حلوا ایجاد کرد. برای سرو حلوای هویج مناسب است با قیف یا وردنه در قالب های مافین بریزید.

هنگام تهیه حلوای هویج به این نکته توجه کنید که حرارت را زیاد نمی گذارید. چون هرچه آرد تفت داده شود رنگ حلوا تیره تر می شود و مناسب است حلوای هویج روشن باشد. همچنین برای افزایش طعم حلوا باید بیشتر از هویج استفاده کرد.

همه چیز درباره گلاب در حلوای هویج

گلاب به عنوان ماده تشکیل دهنده عطر گل رز ایجاد شده و بهترین نمونه ها در شهرهای کاشان و میمند استان فارس تولید می شود. اکنون در تمامی مغازه ها و سوپرمارکت ها ظروف شیشه ای با برندهای تجاری مختلف وجود دارد. با این حال، اکثر این محصولات به اندازه کافی خالص نیستند و بوی آنها با بوی اصلی گلاب مطابقت ندارد. گلاب واقعی بوی خوش گل رز دارد و در بوی آن تلخی یا اسیدی دیده نمی شود. علاوه بر این، گلاب واقعی رنگی شفاف و بدون رسوب دارد. هنگام خرید گلاب باید به این نکته توجه کنید که گلاب واقعی طعمی سنگین و تلخی جزئی دارد و بوی آن باید با عطر گل رز همخوانی داشته باشد.

همه چیز درباره هل در حلوای هویج

پیشنهاد میکنم از پودر هل سبز استفاده کنید. زیرا در مقایسه با هل سفید بوی بیشتری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسبتر است.

همه چیز درباره زعفران در حلوای هویج

توصیه می شود همیشه از زعفران آب پز غلیظ استفاده کنید. زیرا هر چه زعفران را با آب بیشتری بجوشانید رنگ آن روشن تر می شود و برای رسیدن به رنگ دلخواه باید از زعفران بیشتری استفاده کرد. بنابراین روش دم کردن زعفران بسیار مهم است.

برای تهیه زعفران ابتدا زعفران را کاملا پودر کنید بدون اینکه شکر اضافه کنید. سپس به ازای هر قاشق چایخوری زعفران ۲ قاشق غذاخوری آب جوش و ۲ تکه یخ اضافه کنید. افزودن یخ به زعفران باعث ایجاد شوک حرارتی و اثر بخشی بیشتر به رنگ زعفران می شود.

همچنین بهتر است زعفران را در ظروف در بسته در فریزر نگهداری کنید و بگذارید به دمای محیط برسد و قبل از استفاده منجمد شود. بعد از هر بار استفاده، زعفران باقی مانده را دوباره در فریزر قرار دهید. همچنین دقت کنید که زعفرانی که استفاده می کنید اصل باشد و تقلبی نباشد. برای تشخیص زعفران تقلبی یا اصل می توانید آن را بین انگشتان خود قرار داده و فشار دهید. اگر روغن ندهد، زعفران اصل است. کروکوس های کاذب معمولا براق هستند.

طرز تهیه حلوای هویج

ابتدا هویج ها را با دقت بشویید و پوست آنها را بگیرید و سپس آنها را ریز خرد کنید. هویج ها را در قابلمه مناسبی بریزید و کمی آب اضافه کنید. قابلمه را روی اجاق بگذارید و هویج ها را بپزید تا نرم شوند.

سپس هویج پخته شده را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و شکر، گلاب، هل و زعفران را اضافه کنید. حدود یک دقیقه مواد را هم بزنید تا هویج ها خوب له شوند و دانه های شکر حل شوند.

در همین حین آرد گندم را الک کرده و در قابلمه یا تابه ای دیواره بلند بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آرد را چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید و سپس روغن را اضافه کنید.

آرد و روغن را به مدت 10-15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید و مرتب هم بزنید تا آرد نسوزد. برای تهیه حلوای هویج نیازی به آرد تیره و خیس شده نیست. وقتی بوی خامی آرد از بین رفت و آرد طلایی شد، آرد آماده است.

سپس هویج له شده را به مخلوط آرد و روغن اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا حلوا سفت شود و از کناره های قابلمه یا تابه جدا شود. در این مرحله حلوای هویج آماده است. در بشقاب سرو بریزید و با مواد مورد علاقه تزیین کنید و سرو کنید.

هنر حلوا هویج

وقتی شکر را به هویج اضافه کردید و دو ماده را با هم مخلوط کردید، بررسی کنید که به اندازه کافی شیرین است و در صورت نیاز شکر بیشتری اضافه کنید.

در صورت تمایل به جای روغن از کره استفاده کنید یا حتی می توانید روغن و کره را به نسبت مساوی مخلوط کنید.

قبل از پختن آرد، فراموش نکنید که آن را سبک کنید. این مرحله مهم است زیرا ممکن است آرد صاف و یکدست نباشد. اگر روشن نشوند، ممکن است حلوا شکل نامناسبی به خود بگیرد و از ظاهر ظریف حلوا کاسته شود.

مقدار کره ای که برای تهیه حلوا استفاده می شود باید به اندازه ای باشد که پس از مخلوط شدن با آرد، تمام سطح آرد را کاملا بپوشاند و به شکل حلوا در آید.

هنگام اضافه کردن پوره هویج، حتما مراقب مخلوط کردن آن باشید. پوره هویج را به حلوا اضافه کنید و کاملا و به مقدار لازم هم بزنید. هرچه این مرحله بهتر انجام شود بافت حلوا نرمتر و لذیذتر می شود.

خوشمزه ترین حلوای هویج.

راز خوشمزه حلوای هویج

به دلیل خاصیت چسبندگی حلوا از روغن کافی استفاده کنید تا شکل مناسبی پیدا کند. اگر حرارت را کم کنید چسبندگی حلوا کم می شود و می توانید به راحتی به آن فرم دهید.

برای تهیه پوره هویج می توانید از تفاله هویج به دست آمده پس از آبگیری هویج استفاده کنید.

می توانید به جای شیر از آب نیز استفاده کنید.

پوره هویج تمام شده را در یک قابلمه ریخته و با تفت دادن مقداری از آب آن تبخیر می شود.

توصیه می شود هر چه بیشتر هویج را در تهیه حلوا استفاده کنید، خوشمزه تر خواهد بود. در ضمن بهتر است هویج را رنده نکنید چون در حلوا کاملا مشخص می شود.

در طول پخت، رنگ آرد نباید تغییر کند.

حلوای هویج را می توانید چند ساعت در محیطی گرم و معتدل نگهداری کنید. برای نگهداری طولانی مدت بهتر است حلوا را در جای خنک یا در یخچال نگهداری کنید.

با دانستن ویژگی های هویج قطعا علاقه بیشتری به تهیه حلوا از هویج خواهید داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا