فوت و فن رولت خرما در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن رولت خرماو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر دوستیابی رولت
هنر دوستیابی رولت و راز خرماهای خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
رولت خرما با بیسکویت و گردو که بدون نیاز به آرد درست می شود دسری پر انرژی و مقوی است. این شیرینی نه تنها در مهمانی ها و مناسبت های مذهبی مانند افطار ماه مبارک رمضان استفاده می شود، بلکه به عنوان یک میان وعده مقوی نیز عالی است و کودکان نیز از خوردن آن لذت می برند. این رول خرما به راحتی درست می شود و نیازی به فر ندارد، به همین دلیل است که بسیار محبوب است.
مواد لازم برای تهیه خرما
300 گرم خرما بدون هسته
بیسکویت پیتی بوربون 150 گرم
کره 70 گرم
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل به میزان لازم
پودر نارگیل به میزان لازم
طرز تهیه رول خرما
برای تهیه رول خرما، ابتدا خرما را هسته بگیرید و پوست آن را جدا کنید. سپس یک تابه را روی آتش بگذارید. یک سوم کره را در تابه بریزید و بگذارید آب شود سپس خرما را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود.
بیسکویت های پتی را به صورت پودر در آورید (بیسکویت ها را در کیسه ای بریزید و با وردنه فشار دهید تا پودر شوند). در تابه ای جداگانه کره باقی مانده را آب کرده و پودر بیسکویت را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند سپس از روی حرارت بردارید.
بعد از سرد شدن هر دو مخلوط روی سینی پلاستیکی مستطیلی پخش می کنند و خرماها را روی آن می چینند سپس مخلوط بیسکویت را روی خرماها می ریزند و می مالند تا کاملا ببندند.
گردوی آسیاب شده، دارچین و زنجبیل را روی آن بپاشید. سپس با نایلون مواد را به صورت رول در می آوریم و به مدت یکی دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.
بعد از این مدت رول را از یخچال خارج کرده و روی آن را با نارگیل تزئین کرده و با چاقوی تیز به قطعات مساوی برش بزنید و در ظرف سرو بچینید.
هنر دوستیابی رولت
هنگام درست کردن خرما، اگر می خواهید گردوها را کمی برشته کنید، می توانید بعد از خرد کردن آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید.
همچنین در صورت تمایل می توانید به جای کره از آرد کنجد استفاده کنید.
اگر گردو دوست ندارید، می توانید آن را با سایر مغزهای دلخواه جایگزین کنید.
به جای بیسکویت پتی بور می توانید از انواع بیسکویت های دیگر مانند بیسکویت مادر استفاده کنید.
برای تزیین نهایی به جای پودر نارگیل می توانید از کنجد استفاده کنید.
این شیرینی باید در ظروف در بسته و در جای خنک نگهداری شود.