آشپزی

فوت و فن شیرینی قندی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شیرینی قندیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر شیرینی پزی

هنر شیرینی و راز طعم شیرینی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آب نبات های قندی را می توان به راحتی با استفاده از مواد اولیه ای که معمولا در هر خانه یافت می شود درست کرد. این شیرینی که بافتی نرم و ترد دارد با افزودن گلاب و هل طعمی بی نظیر و مطبوع پیدا می کند. اگر می خواهید یک کیک خانگی خاص برای مناسبت هایی مانند عید تهیه کنید و زمان کمی دارید، این دستور می تواند انتخاب خوبی باشد که در زمان کوتاهی قابل تهیه است.

مواد لازم برای تهیه شیرینی شکری

300 گرم آرد

روغن یا کره نرم 200 گرم

گلاب 60 گرم

پودر قند 80 گرم

هل نصف قاشق چایخوری

چند خلال پسته برای تزیین

کمی زعفران پخته برای تزیین

طرز تهیه شیرینی شکری

برای درست کردن شیرینی شکری مراحل زیر را دنبال کنید:

ابتدا آرد و روغن را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید. سپس پودر هل را به این مخلوط اضافه کنید.

در مرحله بعد پودر قند را با گلاب مخلوط کرده و این مخلوط را به مواد آرد اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را مدتی در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

پس از سفت شدن خمیر آن را از یخچال خارج کرده و دوباره ورز دهید تا نرم شود. در این مدت فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید.

تکه های کوچک به اندازه یک فندق از خمیر جدا شده و با فاصله مناسب در سینی فر قرار می گیرند.

برای تزیین روی هر کوکی زاغفران یک ضربدر بزنید و وسط هر کدام خلال پسته قرار دهید.

کیک ها را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید تا پخته شوند.

مقدمه ای بر پخت شیرینی های قندی اصیل هرات

برای پخت شیرینی های قندی سنتی هراتی ابتدا 2 عدد تخم مرغ را با 1 فنجان شکر و 1 قاشق چایخوری هل در ظرفی مخلوط کرده و با همزن دستی هم بزنید.

سپس نصف فنجان کره مایع و کمی وانیل به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

3 فنجان آرد، 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و 1 قاشق چایخوری مایه خشک را به مخلوط فوق اضافه کنید.

مواد را با دست خوب ورز دهید و در نهایت به تدریج نصف لیوان شیر اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید.

پس از ورز دادن خمیر، اجازه دهید حدود 10 دقیقه استراحت کند.

روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه با احتیاط باز کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز خمیر را به شکل مستطیل های کوچک برش داده و با فاصله از هم در سینی پوشانده شده با کاغذ پخت قرار دهید.

از مخلوط زرده تخم مرغ و شیر برای روی کوکی ها استفاده کنید.

فر را با دمای 380 درجه فارنهایت (193 درجه سانتیگراد) گرم کنید و شیرینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شوند.

آشنایی با پخت شیرینی های اصیل بجستانی

شیرینی باستانی که از شیرینی های شکری محسوب می شود از ترکیب آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، آب، مایه خمیر و هل تهیه می شود. این شیرینی را که بافت کرکی و اسفنجی ندارد معمولا با پودر قند تزیین می کنند. شیرینی بجستانی گزینه ای عالی برای یک صبحانه خوشمزه و مقوی با چای است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا