فوت و فن پخت بامیه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت بامیهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر پخت بامیه
هنر پخت بامیه و راز خوشمزه بامیه و نکات پخت بامیه و زولبیا در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
بامیه یکی از غذاهای خوشمزه و مناسب ماه مبارک رمضان به همراه زولبیا معمولا در قنادی ها یافت می شود و در این ماه به صورت دسته جمعی معرفی می شود. اما تهیه بامیه در منزل نیز مورد توجه بسیاری از افراد است. با این حال، بامیه های خانگی در مقایسه با بامیه های موجود در بازار، گاهی اوقات می توانند کمی خشک و ملایم باشند. اگر می خواهید برای مهمانی ها و افطار خود بامیه های خوشمزه تهیه کنید، می توانید احتیاط های لازم را انجام دهید.
چگونه رب بامیه را دوباره گرم کنیم
برای افزایش لطافت و طعم بامیه ابتدا مقدار مشخص شده آب، روغن و شربت یا عسل را روی حرارت ملایم حرارت می دهیم تا اطراف آن بجوشد. سپس آرد را یکدفعه به این مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر در وسط کاسه جمع شود. با حرارت کم خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه گرم کنید. این حرارت باعث می شود که خمیر کاملا پخته شود و رطوبت اضافی آن تبخیر شود که به بهبود کیفیت نهایی بامیه کمک می کند.
نحوه استفاده از نشاسته ذرت
برای داشتن بامیه های خوشمزه و ترد هنگام تهیه رب بامیه یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به مواد اضافه می شود.
آشنایی با مقدار تخم مرغ
در تهیه بامیه، توجه به تعداد تخم مرغ مصرفی را فراموش نکنید. تخم مرغ زیاد می تواند باعث شل شدن وسط بامیه بعد از پخته شود، در حالی که تخم مرغ کم باعث سفت شدن بامیه می شود.
گرم نگه داشتن رب بامیه
پس از گرم شدن خوب خمیر، اجاق زیر را خاموش کنید و بگذارید به طور طبیعی خنک شود. نه گرم و نه سرد. وقتی خمیر متوسط شد، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. اگر خمیر داغ باشد، تخممرغها میپزند و اگر خمیر سرد باشد، تخممرغها به خوبی در خمیر حل نمیشوند.
از استفاده از روغن داغ خودداری کنید
خمیر را در یک کیسه پلاستیکی یا قیف قرار دهید و آن را از طریق غلتک بریزید. در یک قابلمه کوچک مقدار زیادی روغن بریزید و نوک یک قیچی را داخل روغن قرار دهید تا گرم شود. سپس تابه را روی اجاق قرار دهید، اما اجازه ندهید روغن خیلی داغ شود. زیرا اگر روغن خیلی داغ باشد خمیر داخل آن کاملا پخته نمی شود و فقط پوسته نازک و غیر قابل نفوذی برای جذب شربت روی بامیه ایجاد می شود در نتیجه هسته مرکزی بامیه شربت را جذب نمی کند و سخت شدن همچنین برای سرخ کردن از روغن مخصوص استفاده کنید.
روشن نگه داشتن گرما
برای سرخ کردن بامیه ها قبل از وارد شدن به روغن داغ قیف را محکم فشار دهید و با استفاده از قیچی بامیه ها را به اندازه مناسب برش دهید. سپس آنها را در روغن با حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا بامیه ها به طور یکنواخت سرخ شوند. توجه داشته باشید که اگر بامیه با حرارت زیاد سرخ شود، ممکن است داخل آن خام بماند و از نظر تردی به نتیجه دلخواه نرسد و سفت شود.
بامیه را به طور یکنواخت سرخ شده نگه دارید
هنگام اضافه کردن رب بامیه به کره، توجه داشته باشید که اگر رب هنوز سفت نشده است، آن را به هیچ وجه تکان ندهید تا ظاهر رب به هم نخورد. وقتی بامیه ها مقداری روغن خورد و طلایی رنگ شدند، به آرامی آنها را برگردانید تا همه جا طلایی شوند.
مطابقت با غلظت شهد
کیفیت بامیه بسیار تحت تأثیر شیرینی است و مهم است که شهد آن نه خیلی غلیظ و نه خیلی نازک باشد. اگر شهد خیلی رقیق باشد باعث نرم شدن بامیه و آبریزش آن می شود و اگر شهد غلیظ باشد باعث شکرک شدن بامیه می شود.
پس از پخت دستورالعمل ها را دنبال کنید
برای اینکه بامیه ها بعد از پخت نرم نشوند، مناسب است حدود هفت الی هشت ساعت آن را بدون پوشش بگذارید و در یخچال بگذارید.