آشپزی

فوت و فن پفیلا در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پفیلاو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پا و فن پفیلا

هنر و علم پفیلا راز طعم پفیلا و علت سفت شدن پفیلا در چیست سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

پاپ کورن که با نام پاپ کورن نیز شناخته می شود، یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین تنقلات در ایالات متحده است. شواهد نشان می دهد که این ذرت 5600 سال است که توسط هربرت دیک در غار خفاش در مکزیک کشف شده است. علاوه بر این، شواهدی مبنی بر وجود ذرت بو داده در آمریکای مرکزی و جنوبی به ویژه در کشورهای پرو، گواتمالا و مکزیک وجود دارد.

از زمان های قدیم، هندی ها از دانه های ذرت بو داده به عنوان غذا و همچنین برای تزئین لباس و زیور آلات استفاده می کردند. اما اولین دستگاه پاپ کورن تجاری در سال 1865 توسط Charles Crothers در شیکاگو اختراع شد و از آن زمان این غذا به یکی از محبوب ترین تنقلات آمریکا تبدیل شد. این دستگاه پاپ کورن به شکل یک دستگاه سیار درآمد و با رشد صنعت تئاتر، استفاده از آن بیشتر شد. فروشندگان پاپ کورن از ماشین های متحرک استفاده می کردند و پاپ کورن را در اطراف سالن های نمایش می ساختند و می فروختند.

از آن زمان تا به امروز، پاپ کورن به عنوان یکی از محبوب ترین تنقلات برای تماشای فیلم در سینما یا خانه شناخته شده است و همچنان محبوبیت زیادی دارد.

آموزش درست کردن پفیلا در قابلمه

برای تهیه پاپ کورن در قابلمه لازم نیست ذرت را خیس کنید. مواد مورد نیاز برای تهیه پاپ کورن شامل ذرت خشک، نمک و کمی روغن (حدود یک یا دو قاشق غذاخوری برای چرب کردن تابه) است.

برای تهیه پاپ کورن در قابلمه بهتر است از قابلمه ای با سطح رویی یا تابه استفاده کنید. گلدان های بالایی دمای بالایی دارند و مناسب ترین گزینه برای لوبیا هستند. همچنین برای این کار می توان از تابه نیز استفاده کرد. اما قابلمه های استیل ذرت را باز نمی کنند و قابلمه های بالا و دیگ های چدنی نیز برای این کار مناسب نیستند.

برای شروع، قابلمه را روی اجاق بگذارید و حدود 2-3 قاشق غذاخوری روغن کف آن بریزید تا این قسمت چرب شود.

حبوبات را کف قابلمه پهن می کنیم تا به طور یکنواخت گرم شوند و روی هم قرار نگیرند. اگر پاپ کورن بیشتری می خواهید، از قابلمه بزرگتری استفاده کنید.

در این مرحله به ذرت نمک نزنید زیرا ممکن است نمک به ذرت بچسبد و ته قابلمه بماند.

حرارت گاز را روی متوسط ​​قرار دهید و درب قابلمه را کاملا نبندید. در عوض درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا بخار آن خارج شود و پفیل ها خیس نشوند. اگر یک قابلمه درب دار دارید که برای پاپ کورن درست شده است، می توانید از آن استفاده کنید.

بعد از حدود 4 تا 6 دقیقه پینه ها می ترکند و باز می شوند. در این مرحله درب قابلمه را بردارید تا پفیل ها دور بریزند.

فراموش نکنید که پس از ترکیدن پینه ها، باید به سرعت حرارت را کم کنید تا پفیلاها نسوزند.

در آخر پفیلیس ها را در تابه بریزید و روی آن ها نمک بپاشید و نوش جان کنید.

تکنیک پخت پفیلا

هنگام پختن پاپ کورن، بهتر است حرارت را کم یا زیاد نکنید. در عوض، قابلمه را چند بار تکان دهید تا همه ذرت ها شل شوند و نسوزند.

در حین باز کردن حبوبات، بهتر است درب قابلمه را باز نگه دارید، زیرا لوبیاها به بیرون می پرند.

اگر پاپ کورنی که درست کرده اید به طور کامل له نمی شود یا سفت است، ممکن است مشکل از کیفیت ذرت باشد. اگر ذرت خشکی که استفاده می کنید بی کیفیت باشد، لپه ها کاملا باز نمی شوند.

برای حفظ کیفیت ذرت، همیشه آن را در کیسه یا ظرف در بسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا رطوبت آن تحت تاثیر قرار نگیرد و هنگام تهیه پاپ کورن، مغز آن به خوبی و کامل باز شود.

طرز تهیه پفیلا فلفل و گوجه فرنگی

برای طعم دادن به پاپ کورن یا ذرت بو داده، اگر از مواد خشک مانند رب گوجه فرنگی یا فلفل استفاده می کنید، پس از بیرون آمدن پاپ کورن، حرارت را خاموش کنید. سپس پودر گوجه فرنگی یا فلفل سیاه را همراه با نمک روی پفیلیس ها در قابلمه در حالی که هنوز داغ هستند بپاشید و پفیلیس ها را هم بزنید تا طعم دلخواه به دست آید.

برای سفت شدن پفیلا چه کار باید بکنم تا پفیلا ترد شود خیس کردن ذرت قبل از پخت سایت تهیه پفیلا در قابلمه سایت تهیه پفیلا با ذرت خیس خورده طرز تهیه پفیلا بازاری.

طرز تهیه پفیلا با سرکه

برای تهیه یک پفیلا بسیار آسان با سرکه ابتدا به روشی که در بالا توضیح داده شد یک پفیلا معمولی تهیه کنید. سپس بسته به تعداد پفیلا که دارید، یک قاشق سرکه به پفیلاهایی که هنوز داغ هستند اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. وقتی سرکه به همه پاپ کورن ها رسید، کافی است پاپ کورن های سرکه شده را چند دقیقه در فر داغ قرار دهید تا رطوبت آن گرفته شود. اگر فر ندارید، پاپیلاهای سرکه‌شده را در قابلمه یا تابه‌ای بریزید و روی حرارت غیرمستقیم مثلاً روی یک کتری آب در حال جوش قرار دهید. در این صورت باید درب قابلمه باز باشد و هر چند دقیقه یکبار پفیلاها را هم بزنید تا رطوبت آنها گرفته شود.

خواص بی شمار پفیلا

پفیلا یک میان وعده سالم و پرانرژی است که حاوی آهن بیشتری نسبت به اسفناج و تخم مرغ است. همچنین پفیلا فاقد گلوتن بوده و از روند استخوان سازی و کم خونی در کودکان حمایت می کند.

پفیلا و پوست آن حاوی آنتی اکسیدان های مفیدی به نام پلی فنول است که به مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن کمک می کند. این صبحانه می تواند از بیماری قلبی و آسیب سلولی جلوگیری کند. همچنین حاوی اسید فرولیک است که در غذاهایی مانند برنج، جو، لوبیا و سایر غلات کامل یافت می شود.

این صبحانه حاوی ویتامین E است که به جلوگیری از پیری و زیبایی پوست کمک می کند. علاوه بر این، پفیلاتا پروتئین و فیبر زیادی دارد. علاوه بر این، مصرف پفیلا به دلیل فیبر بالایی که دارد به کنترل اشتهای کاذب کمک می کند و باعث می شود احساس سیری بیشتری کنید. سه فنجان پفیلا تنها 93 کالری دارد که نسبت به غذاهای مشابه مانند چیپس و کرک از نظر کالری کمتر و سالم تر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا