فوت و فن ژله خرده شیشه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ژله خرده شیشهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر قطعات ژله شیشه ای
تکنیک ژله از تکه های شیشه و راز طعم ژله خرده شیشه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
ژله شیشه شکسته یا ژله موزاییکی یک دسر ژله دار با ظاهری دیدنی و مناسب برای مهمانی ها می باشد. این دسر نه تنها از نظر ظاهری خیره کننده است، بلکه با طعمی مطبوع و مطبوع، نظر همه را به خود جلب می کند.
دستور العمل ژله ای که قبلاً بررسی شد توصیه می کند از ژله شفافی مانند ژله آلوئه ورا استفاده کنید تا برش های میوه ظاهر شود. این دستور از همان نوع ژله استفاده می کند اما این بار مجموعه ای از ژله های رنگی ظاهری شبیه به تکه های شیشه ایجاد می کند و جلوه ای بسیار جذاب و جذاب ایجاد می کند. در ادامه متن شما را با مواد لازم و طرز تهیه این دسر شگفت انگیز آشنا می کند.
مواد لازم برای تهیه ژله خرد شده شیشه
2 بسته ژل آلوئه ورا
پودر ژله (با رنگ و طعم دلخواه) 3 بسته
2 فنجان بستنی وانیلی آب شده
3 فنجان آب جوش
3 لیوان آب سرد
طرز تهیه ژله از تکه های شیشه
برای تهیه ژله خرده شیشه سه نوع ژله رنگی را جداگانه در سه لیوان آب جوش حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا در آب حل شود.
بعد از حل شدن ژله ها یک فنجان آب سرد به هر کدام اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. برای سفت شدن سریعتر ژله ها به جای لیوان از نصف فنجان آب سرد استفاده کنید.
بعد از سفت شدن کامل ژله ها را از یخچال خارج کرده و به صورت مکعب های نامنظم برش بزنید.
برای تهیه قسمت دیگر دسر، ژله آلوئه ورا را در آب جوش حل کرده و به جای آب سرد، دو پیمانه بستنی وانیلی اضافه کنید و هم بزنید.
هنگام تهیه ژله از تکه های شیشه، قالب مناسبی را انتخاب کرده، آن را مرطوب کرده و چند ثانیه در فریزر قرار دهید تا ژله راحتتر از قالب خارج شود.
مکعب های ژله را داخل قالب بریزید و مقداری از مخلوط ژله بستنی آلوئه ورا را به آن اضافه کنید و سپس قالب را در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا ببندد.
بعد از بسته شدن ژله، بقیه ژله بستنی را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
تکه های ژله با بستنی وانیلی موجود است. می توانید آن را از قالب خارج کرده و سرو کنید. روش دیگر سرو این است که آن را در یک ظرف مستطیلی بزرگ بریزید و سپس آن را به مکعب های کوچک برش دهید تا به صورت تکی سرو شود.
طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر
برای تهیه پایه ژله ابتدا 150 گرم خامه را با دو پیمانه شیر تازه در قابلمه ای مناسب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. به محض گرم شدن مایع، 3/4 پیمانه شکر اضافه کنید و صبر کنید تا شکر کاملا در مایع حل شود. سپس مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
پودر ژلاتین را در ظرفی جداگانه با آب سرد مخلوط کنید و بگذارید اسفنجی شود. سپس پودر ژلاتین را به روش حمام آب گرم کنید تا به مایع صاف و شفافی تبدیل شود. پس از خنک شدن این مایع آن را با مخلوط شیر و خامه مخلوط کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کاملا خنک شود.
برای ادامه درست کردن ژله مراحل دستور ژله شیشه ای را انجام دهید و در نهایت ژله را در ظرف مناسب سرو آماده کنید.