فوت و فن کوکو سبزی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
![](https://sargarmirooz.ir/wp-content/uploads/2024/04/فوت-و-فن-کوکو-سبزی-در-سال-۱۴۰۳-که-نمی-600x470.jpg)
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کوکو سبزیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر کوکو سبزی
هنر کوکو سبزی و راز طعم کوکو سبزی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
در اینجا کوکو سبزی نوعی نارگیل است که از تخم مرغ و گیاهان معطر مانند تره فرنگی و رازیانه تهیه می شود. در این نسخه نارگیل، سبزیجات معمولاً گشنیز، اسفناج، شنبلیله (یا برگ چغندر) و برگ کاهو هستند. همچنین سیر و پیاز را با روغن به عنوان ادویه و چاشنی مناسب در تابه سرخ می کنند.
مواد لازم برای تهیه سبزی نارگیل
نارگیل سبزی یکی از معروف ترین غذاهای فرهنگ غذایی ایرانیان است. این غذا با جوشاندن ترکیبی از تخم مرغ، سبزیجات تازه و معطر تهیه می شود. برای تهیه این نارگیل خوشمزه مواد لازم شامل سبزی نارگیل، ادویه، تخم مرغ و در صورت تمایل می توانید شاه توت و گردو نیز اضافه کنید.
معرفی کالری کوکو سبزی
در هر 100 گرم نارگیل گیاهی، مقدار مواد مغذی به شرح زیر است:
15 گرم چربی
10 گرم پروتئین
218 میلی گرم کلسترول
888 میلی گرم سدیم
7 گرم کربوهیدرات
174 کالری
توجه: اطلاعات فوق بر اساس هر 100 گرم سبزی نارگیل محاسبه می شود.
خمیر نارگیل و فن سبزیجات خوشمزه
برای تهیه یک نارگیل گیاهی بسیار خوشمزه بهتر است از سبزیجات تازه استفاده کنید و از سبزیجات منجمد یا خشک خودداری کنید. بهترین راه برای تهیه سبزیجات تازه این است که به سبزی فروشی محل خود بروید و سبزیجات تازه تهیه کنید. همچنین استفاده از سیر تازه یکی از راه های افزایش طعم کوکو سبزی است. با این ترفندها، می توانید نارگیل گیاهی خود را به سطح بالاتری از طعم و مزه ببرید.
علت تیرگی
اگر سبزیجات نارگیلی را بیش از حد تفت دهید و بپزید، از خواص آن ها بسیار کاسته می شود و در نهایت سبز نارگیلی تیره رنگی خواهید داشت. بهتر است سبزیجات نارگیل را فقط با تفت دادن و سرخ کردن به مقدار لازم بپزید تا طعم و خواص طبیعی آنها حفظ شود. این روش باعث می شود نارگیل گیاهی شما رنگی زیبا و خوشمزه داشته باشد بدون اینکه سبزیجات خیلی سوخته و تیره شوند.
همه چیز درباره ادویه کوکو سبزی
فلفل سیاه، زردچوبه و نمک به عنوان ادویه اساسی برای پخت کوکو سبزی بسیار مهم هستند. با این حال می توانید از هر ادویه دیگری برای این غذا استفاده کنید و طعم خاصی به آن بدهید. ترکیب زردچوبه، پودر گل رز، پودر دارچین، پودر کاری و پودر فلفل سیاه می تواند ترکیب بسیار مناسبی از ادویه ها برای تهیه سبزی نارگیل باشد. با استفاده از این ترکیب می توانید طعم و رنگ متنوعی به غذا اضافه کنید و نتیجه ای خوشمزه و خوش رنگ بگیرید.
پختن نارگیل سبزیجات در فر
نارگیل سبزی را معمولاً در تابه سرخ می کنند، اما می توانید این غذا را در فر نیز تهیه کنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
فر را از 15 دقیقه قبل روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا به دمای دلخواه برسد.
شکل دلخواه را با کره چرب کنید تا کوکو نچسبد.
مخلوط کاکائو را داخل قالب بریزید و آن را صاف کنید تا سطح آن صاف شود.
قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید تا نارگیل پخته شود.
همه چیز درباره سبزی کوکو سبزی
برای تهیه نارگیل گیاهی از روش ها و ترکیب های مختلفی استفاده می شود. برخی از این فاخته ها با تره فرنگی و پیاز و برخی دیگر با سبزیجات بیشتر درست می شوند. تره فرنگی، ریحان، پیازچه، گشنیز، جعفری، شوید و ترخون از جمله مواد اصلی مورد استفاده در سبزی نارگیل هستند. با ترکیب های مختلف سبزیجات می توانید طعم و عطر سبزی نارگیل را متنوع کنید و با انتخاب ترکیب های دلخواه خود طعم و رنگ دلخواه را به آن ببخشید.
معرفی مخلفات نارگیل سبزیجات
اغلب کوکو سبزی با مخلفات و سالادهای مختلف سرو می شود. از جمله گوجه، ترشی، پیاز حلقه ای، ماست، ماست و خیار، سبزیجات، کلم ترش، مخلوط ترشی، ترشی بادمجان، سالاد فصل، سالاد شیرازی، سیر ترشی، گوجه گیلاسی، خلال خیار، زیتون، زیتون، گردو، و غیره با آن سرو شود به همین دلیل سبزی پلو یکی از بهترین انتخاب ها برای سرو در کنار کوکو سبزی است. این تنوع در ارائه غذا، تجربه ای دلپذیر و لذت بخش را برای وعده غذایی شما ایجاد می کند.
دلیل افزودن و چسباندن کاکائو گیاهی
استفاده از تابه های نچسب مناسب یکی از دلایل اصلی جلوگیری از ریزش و پاشیدن سبزی نارگیل است. به همین دلیل استفاده از تابه های نچسب برای پخت نارگیل سبزی مناسب است. همچنین در همین راستا به موارد زیر نیز توجه کنید:
مطمئن شوید که مخلوط کاکائو شل و مناسب است. اگر مخلوط خیلی غلیظ باشد، کاکائو خوب دم نمیکند و احتمال ریختن آن زیاد است.
از سبزیجات منجمد استفاده نکنید. قبل از استفاده، مطمئن شوید که سبزیجات به خوبی آب شده و یخ آنها آب شده است.
کوکو را سریع برگردان صبر کنید تا یک طرف آن کاملا پخته شود و سپس به آرامی و با احتیاط آن را برگردانید تا طرف دیگر به طور یکنواخت بپزد.
از سبزیجاتی که آب زیادی دارند (مثل اسفناج) استفاده نکنید یا آبکش کنید و قبل از افزودن به سس آنها را خوب خشک کنید.
روغن را به اندازه کافی گرم کنید و سپس مخلوط کاکائو را در تابه بریزید. به این ترتیب کوکو به خوبی سرخ می شود و از ماهیتابه جدا نمی شود.
حذف بوی نارگیل سبزی آسان شد
برای کاهش بوی نامطبوع تخم مرغ در نارگیل گیاهی می توانید از روش زیر استفاده کنید:
تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید.
با چنگال یا قاشق تخم مرغ ها را کاملا هم بزنید تا بشقاب شود.
سپس ظرف تخم مرغ را به سبزیجات نارگیل اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
توت و گردو در کاکائو گیاهی
اگر دوست دارید، می توانید مقداری توت سیاه و گردو به مخلوط کاکائو سبزیجات خود اضافه کنید. برای هر 500 گرم سبزی کوکویا، 2 قاشق غذاخوری زرشک و نصف فنجان گردوی آسیاب شده نیاز دارید. می توانید این مواد را قبل از پخت به مخلوط کاکائوی سبزیجات اضافه کنید و سپس آن را خوب مخلوط کنید تا مواد به طور یکنواخت در کل سبزی پخته شده پخش شود. افزودن توت سیاه و گردو به کوکو سبزی می تواند طعم و تنوع غذا را تغییر دهد.
تهیه کاکائو گیاهی بدون تخم مرغ
کاشت کاکائو بدون استفاده از تخم مرغ یکی از بهترین گزینه ها برای گیاهخواران است. برای تهیه آن مراحل زیر را انجام دهید:
500 گرم سبزی نارگیل را خیلی ریز خرد کنید.
سپس 3 قاشق غذاخوری آرد گندم و 1 قاشق غذاخوری آرد نخودچی را به سبزی نارگیل اضافه کنید.
مقداری ادویه از جمله فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را به مخلوط کاکائو اضافه کنید.
همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
روغن را در تابه ای روی حرارت قرار دهید و سپس مخلوط کاکائو را در تابه سرخ کنید. البته می توانید از روش سرخ کردن در فر هم استفاده کنید.
نقش اسفناج در نارگیل سبزی
می توان با استفاده از سبزی مخصوصی مانند اسفناج از نوع دیگری از کاکائو به جای کاکائو گیاهی استفاده کرد. برای تهیه کاکائو اسفناج مواد زیر را تهیه کنید:
یک عدد سیب زمینی آب پز و رنده شده
مقداری اسفناج تازه، خرد شده
تخم مرغ (به میزان لازم)
یک عدد پیاز، خرد شده
چند حبه سیر خرد شده
ادویه ها (مانند نمک و فلفل به میزان دلخواه)
برای تهیه اسفناج نارگیلی مراحل زیر را دنبال کنید:
در ظرف مناسبی همه مواد ذکر شده را خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست به دست آید.
روغن را در تابه داغ کنید و مخلوط اسفناج را در تابه بریزید.
با حرکت دادن تابه، کاکائو را به طرف دیگر برگردانید تا مخلوط به طور یکنواخت بپزد.
وقتی سطح نارگیل طلایی شد و ته آن هم پخت، نارگیل را برگردانید و طرف دیگر آن را تفت دهید تا از همه طرف خوب پخته شود.
اسفناج نارگیلی را در تابه بریزید و بگذارید کاملا بپزد.
با این تغییرات می توانید یک نارگیل اسفناجی خوشمزه و خوش رنگ درست کنید.
راز تلخی کوکو سبزی
یکی از دلایل اصلی تلخی کوکو سبزی عدم رعایت نسبت صحیح در استفاده از سبزیجات است. بیشتر سبزیجات مورد استفاده در نارگیل شامل تره فرنگی، جعفری، شوید و گشنیز است. اگر از گشنیز زیاد استفاده کنید، طعم کاکائو تلخ می شود. بنابراین اگر با نسبت سبزیجات مصرفی در نارگیل آشنایی ندارید، بهتر است از سبزیجات آماده نارگیل استفاده کنید تا از تلخی غذا جلوگیری کنید. با استفاده از سبزی نارگیلی آماده می توانید مطمئن باشید که نسبت سبزی درست استفاده شده و طعم نارگیلی بهینه خواهد بود.
نکات جوش شیرین
معمولا برای ایجاد رنگ و پف زیبا در هنگام تهیه کوکوی گیاهی استفاده از جوش شیرین مرسوم است. اما به دلیل مضر بودن این پودر استفاده از آن در مقادیر بسیار کم توصیه می شود.
همه چیز در مورد ماست در کوکو سبزی است
در برخی از مناطق کشور روشی برای تهیه کاکائو سبز وجود دارد که از ترکیب ماست غلیظ و کمی آرد استفاده می کنند و سپس مخلوط کاکائو را سرخ می کنند. این روش کاکائو را بسیار ترد و خوشمزه می کند. برای تهیه نارگیل سبزی به این روش به 500 گرم سبزی نارگیل و 3 عدد تخم مرغ، حدود 200 گرم ماست غلیظ و کمی آرد سفید (برای اینکه خمیر نارگیل شل نشود) نیاز دارید.