طرز تهیه یتیمچه بادمجان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه یتیم بادمجان
یتیمچه بادمجان یکی از غذاهای قدیمی و بسیار ساده ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه یتیم بادمجان برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بادمجان | 4 عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | 6 عدد |
فلفل | 1 قطعه |
سیر | 3 قرص |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه و کره | کافی |
طرز تهیه یتیم بادمجان
مرحله اول
من آماده می کنم معمولا یتیم بادمجان ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به شکل سنگ خرد می کنیم سپس در آبکش می ریزیم و نمک می پاشیم تا تلخی آن ها کاملا گرفته شود.
مرحله دوم
در این فاصله گوجه ها را پوست بگیرید سپس با همزن مخلوط کنید یا اگر نداشتید روی رنده ریز رنده کنید و کنار بگذارید. بعد از 30 دقیقه بادمجان ها را بشویید.
سطح سوم
در این مرحله پیاز را نگینی خرد کنید سپس ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید. سپس پیاز خرد شده را با کمی روغن به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود.
مرحله چهارم
حالا سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس فلفل را ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. فلفل را کمی تفت دهید تا با بقیه مواد یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و با بقیه مواد تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بیرون بیاید. سپس پوره گوجه فرنگی و بادمجان ها را به تابه اضافه می کنیم و در تابه را می بندیم تا مواد بپزند.
مرحله ششم
هر از چند گاهی درب تابه را برداشته و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا آب داخل تابه کشیده شود. در آخر کمی نمک و در صورت تمایل کمی آبلیمو اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا بره جا بیفتد.
مرحله هفتم
بعد از 10 دقیقه درب قابلمه را برداشته و اگر آب آن کشیده شد می توانیم سرو کنیم. در آخر تخم مرغ را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان تازه و سبزیجات سرو کنید.