آشپزی

راز خوشمزگی آبگوشت نعنا جعفری + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی آبگوشت نعنا جعفری را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم عصاره نعناع جعفری

راز یک آبگوشت خوشمزه نانا جعفری و نکاتی در مورد پخت آبگوشت نعنا جعفری خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آبگوشت نانا جعفری یکی از غذاهای اصیل و بسیار قدیمی ایرانی است که در فرهنگ ما قدمت زیادی دارد. زمان دقیق ورود این غذا به فرهنگ مشخص نیست، اما باز هم سندی که به تهیه آبگوشت اشاره دارد به قرن هشتم بازمی گردد. البته در کتب قدیمی‌تر نام آبگوشت را «شوربای» می‌خوانند و به نوعی آش معرفی می‌کنند. برای تهیه آبگوشت می توانید بین لوبیا سفید یا فلفل دلمه ای را انتخاب کنید و نعنا و جعفری را اضافه کنید تا طعم فوق العاده ای به این سوپ بدهید.

عناصر

گوشت گوسفندی با استخوان و کمی دم 250 گرم

هر لوبیا سفید و نخود 1/2 فنجان

1 عدد سیب زمینی

1 عدد لیمو عمانی

1 عدد پیاز

1 قاشق غذاخوری غذا

250 گرم نعنا و جعفری

بلغور گندم 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، دارچین، فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه آب جعفری و نعنا

ابتدا باید نخود و لوبیا را از شب قبل در آبگوشت خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید تا پخته شود و نفخ آن برطرف شود. گوشت را شسته و برای افزایش طعم آن بهتر است مقداری دم کرده اضافه کنید. پیازچه و جعفری را نیز بشویید و خرد کنید.

در مرحله بعد پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سپس با اضافه کردن کمی روغن پیاز را در قابلمه تفت دهید. گاهی اوقات دنبه را به گوشت کبابی اضافه می کنند. سپس ادویه، لوبیا و بلغور را به مواد اضافه کنید و آب جوش را روی مواد بریزید. این مرحله را حداقل 4 ساعت ادامه دهید تا گوشت و حبوبات خوب بپزند.

پس از آماده شدن مرحله قبل پاستا را جداگانه با کمی روغن تفت دهید و سپس به مواد اصلی اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و سپس سیب زمینی های پوست گرفته را اضافه کنید و 20 دقیقه بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند.

در مرحله بعد نعنا و جعفری خرد شده را به همراه لیمو عمانی (که از قبل هسته آن را جدا کرده اید و در لیوان قرار داده اید تا تلخی آن گرفته شود) به آبگوشت اضافه کنید و دم کرده را در ظرف قرار دهید. سپس نمک لازم را اضافه کرده و تمام مواد را با نان بپوشانید. نتیجه را سرو کنید.

راز طعم عصاره نعناع جعفری

در صورت تمایل می توانید رب را بردارید.

همچنین می توانید از گوجه سبز در بهار یا گوجه فرنگی منجمد استفاده کنید.

برای افزایش اسیدیته، می توانید آب لیمو یا کمی توت سفید یا سیاه اضافه کنید.

می توانید به جای لیمو عمانی از پوست یا رب لیمو هم استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا