آشپزی

راز خوشمزگی چای آلبالو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی چای آلبالو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز چای گیلاس خوشمزه

راز چای آلبالو خوشمزه و نکاتی برای تهیه چای آلبالو خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از خوشمزه ترین نوشیدنی های گیاهی چای آلبالو است. در فصل تابستان که برداشت گیلاس تمام می شود، پیشنهاد می کنم از این چای ترش با رنگ و طعم مطبوع استفاده کنید تا از فواید آن بهره مند شوید. امیدوارم از نوشیدن آن لذت ببرید.

عناصر

یک لیوان گیلاس بدون دسته

دو لیوان آب سرد

دو لیوان آب جوش

آب نبات یا عسل به میزان دلخواه

آماده سازی: 5 دقیقه

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

کل زمان پخت: 15 دقیقه

طرز تهیه چای گیلاس

برای تهیه چای آلبالو ابتدا ساقه های آلبالو را جدا کنید.

آلبالوها را خوب بشویید و در کتری بریزید.

سپس دو فنجان آب سرد روی آنها بریزید و کتری را روی اجاق قرار دهید.

آب را به آرامی بجوشانید و سپس حرارت را کم کنید تا حدود 20 دقیقه بجوشد.

بعد از 20 دقیقه کتری را از روی حرارت بردارید.

قوری را به مدت 15 دقیقه روی سماور یا کتری داغ قرار دهید تا چای کاملا دم بکشد.

پس از دم کشیدن چای، دو فنجان دیگر آب جوش به آن اضافه کنید.

چای آلبالو را در لیوان های دلخواه همراه با نبات، شکر یا عسل سرو کنید.

راز چای گیلاس خوشمزه

در صورت تمایل قبل از اینکه آلبالوها را به قابلمه بیفزایید، آن ها را از هسته جدا کنید.

مطمئن شوید که گیلاس ها له نشوند تا رنگ چای شما شفاف بماند.

زمانی که گیلاس ها تقریبا رنگ خود را از دست دادند، چای آماده است.

برای افزایش شیرینی چای و خنثی کردن طبع سرد آلبالو، می توانید آب نبات را از ابتدا در قوری قرار دهید.

این نوشیدنی خوشمزه را می توانید با خرما و کراکر سرو کنید.

برای تهیه چای گیلاس از گیلاس خشک، کافی است گیلاس ها را یک ساعت قبل از دم کشیدن خیس کنید.

درست کردن چای گیلاس با دانه

روش دیگر تهیه دمنوش هسته آلبالو این است که ابتدا آلبالوها را در قوری ریخته و سپس روی آنها آب جوش بریزید.

صبر کنید تا چای خوب دم بکشد و آلبالوها رنگ خود را به چای بدهند.

از قرار دادن گیلاس در قوری خودداری کنید تا چای خوش رنگی داشته باشید و از کف کردن چای جلوگیری کنید.

تهیه یخ آلبالو

می توانید چای دم کرده را بعد از برداشتن از روی حرارت در یخچال بگذارید تا خنک شود.

بعد از سرد شدن چای می توانید آن را با تکه های یخ سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا