آشپزی

راز خوشمزگی کلوچه قندی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کلوچه قندی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز شیرینی های قندی خوشمزه

راز بیسکویت های خوشمزه شکر و نکاتی برای درست کردن کلوچه های قندی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

طرز تهیه شیرینی های شکری بسیار آسان است و می توانید به راحتی آن ها را در خانه با استفاده از مواد معمولی در دسترس درست کنید. این شیرینی دارای بافتی ترد و لذیذ است و عطر گلاب و هل طعم خاصی به آن می دهد. اگر می خواهید در کمتر از 1 ساعت یک کوکی عید بی نظیر درست کنید، می توانید با ما همراه باشید.

عناصر

300 گرم آرد

روغن یا کره نرم 200 گرم

گلاب 60 گرم

پودر قند 80 گرم

هل نصف قاشق چایخوری

چند خلال پسته برای تزیین

کمی زعفران پخته برای تزیین

طرز تهیه شیرینی شکری

برای تهیه شیرینی های شکری می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

آرد و روغن را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید. سپس پودر هل را به این مخلوط اضافه کنید.

پودر قند را داخل گلاب بریزید و این مخلوط را به مواد آرد اضافه کنید.

خمیر شیرینی را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

پس از سفت شدن کامل خمیر آن را از یخچال خارج کرده و دوباره ورز دهید تا یکدست شود. سپس فر را روشن کنید و روی 150 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.

گلوله های کوچک به اندازه فندق از خمیر جدا شده و در سینی فر قرار می گیرند.

روی هر شیرینی یک الگوی ضربدری بکشید و در مرکز هر شیرینی خلال پسته قرار دهید.

سینی فر را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا شیرینی های شکری خوشمزه آماده شوند.

در آخر اگر طعم کلوچه های سنتی را دوست دارید، حتماً طرز تهیه کلوچه شوشتری را ببینید.

آشنایی با ساخت شیرینی های قندی اصیل هرات

2 عدد تخم مرغ را با 1 فنجان شکر و 1 قاشق چایخوری هل مخلوط کرده و با همزن دستی مخلوط کنید.

نصف فنجان کره مایع به مواد قبلی اضافه کنید و سپس مقداری وانیل به این مخلوط اضافه کنید.

3 فنجان آرد را به همراه 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و 1 قاشق چایخوری مایه خشک به مواد قبلی اضافه کنید.

مواد را با دست خوب ورز می دهیم و در نهایت نصف پیمانه شیر تازه به تدریج به مخلوط اضافه می شود و همزمان به ورز دادن ادامه می دهد.

خمیر را حدود 10 دقیقه بگذارید.

روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید. سپس با یک چاقوی تیز خمیر را به صورت الماس های کوچک برش داده و کیک ها را در سینی پوشانده شده با کاغذ روغنی بچینید.

از مخلوط زرده تخم مرغ و کمی شیر برای پوشاندن شیرینی ها استفاده کنید.

دمای فر را روی 380 درجه فارنهایت یا 193 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و حدود 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا شیرینی های شکری هراتی اصیل آماده شوند.

مقدمه ای بر ساخت شیرینی قندی اصیل بجستان

کلوچه سنتی بجستان یکی از انواع کلوچه های قندی است که از ترکیب آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، آب، مایه خمیر و ادویه هل درست می شود. این کوکی بافت کرکی و اسفنجی ندارد و برای تزیین از پودر قند استفاده می شود. کلوچه سنتی بجستان می تواند یک میان وعده خوشمزه و مقوی با چای باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا