آشپزی

راز خوشمزگی گراتن مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی گراتن مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز گراتن مرغ خوشمزه

راز طعم گراتن مرغ و پای و طرفدار گراتن مرغ خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

گراتن، یکی از غذاهای محبوب فرانسوی، به یک روش پخت خاص اشاره دارد. در این روش انواع غذاهای خوشمزه در ظروف عمیق مانند قالب تهیه می شود. گراتن مرغ و سیب زمینی مانند سایر انواع گراتن زیر لایه ای از پنیر خوشمزه قرار می گیرد. مواد اصلی این غذا شامل شیر، پنیر و گاهی خامه است. گراتن مرغ و سیب زمینی به عنوان یکی از معروف ترین انواع گراتن فرانسوی شناخته می شود که جایگاه ویژه ای در غذاهای جهانی پیدا کرده است.

عناصر

3 عدد سیب زمینی

سینه مرغ 1 عدد

قارچ 1 فنجان

1 عدد پیاز

نصف پیمانه فلفل سیاه

پنیر پیتزا به میزان لازم

1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده

2 قاشق غذاخوری آب لیمو

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه گراتن مرغ

برای تهیه یک گراتن مرغ خوشمزه توصیه می شود از سینه مرغ استفاده کنید اما می توان از فیله مرغ نیز استفاده کرد. مرغ را تکه تکه کرده و در ظرفی بریزید، سپس با آب لیمو، نمک و فلفل مزه دار کنید.

مرغ را به خوبی با ادویه ها مخلوط کرده و روی ظرف را می پوشانیم. ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ادویه ها به خوبی با مرغ ترکیب شوند. سیب زمینی ها را بشویید و با پوست بجوشانید. وقتی سیب زمینی ها نیم پز شد از آب خارج کرده و پوست آن ها را جدا کرده و به صورت دایره های 1 سانتی متری برش دهید و برای تهیه گراتن از ظروف پیرکس یا قالب های فلزی استفاده کنید اما ابتدا کف ظرف را چرب کرده و سیب زمینی ها را در ظرف بچینید. .

یک تابه را روی اجاق گاز قرار دهید. پیازها را خرد کرده و مانند نگینی سرخ کنید. سینه های مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج کنید و به پیازها اضافه کنید و با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید.

فلفل را نگینی خرد کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید. مواد را روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید. به جای اینکه قارچ ها را مستقیماً به مواد اضافه کنید، ابتدا آنها را بشویید و ورقه کنید. سپس در تابه ای تمیز و کوچک قارچ ها را با کمی روغن با حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن کشیده شود و سپس به مواد مرغ اضافه کنید.

بعد از پخت همه مواد با هم، آنها را روی سیب زمینی ها در تابه بریزید. سطح مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و در صورت تمایل می توانید قبل از افزودن پنیر 4 قاشق غذاخوری آب مرغ به مواد اضافه کنید.

گراتن را در فر گرم شده قرار دهید و با دمای 180 درجه به مدت نیم ساعت بپزید. از آنجایی که همه مواد روی گریل آماده می شوند، نیازی به مدت طولانی در فر نیست.

پس از پختن پنیر روی توری سیمی، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود. گراتن را برش بزنید و در بشقاب مورد نظر سرو کنید یا مستقیماً در ظرف پیرکس روی میز قرار دهید و همه یک تکه بردارند.

طرز تهیه گراتن مرغ بدون فر

افرادی که فر در دسترس ندارند نیز می توانند به راحتی در خانه با گاز کاسر درست کنند. برای این شغل:

ابتدا کمی روغن در تابه بریزید و سپس طبق دستور لایه های محصولات را در تابه بچینید و روی آنها پنیر پیتزا بپاشید.

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پنیر آب شود. این فرآیند تقریباً ده تا پانزده دقیقه طول می کشد.

با این روش قسمت بالای گراتن طلایی نمی شود و رنگ سفید خود را حفظ می کند. اگر این ظاهر را نمی پسندید، مقداری پنیر رنده شده را با مقداری زعفران غلیظ مخلوط کنید تا رنگ شود، سپس آن را روی لایه رویی بریزید تا وقتی آب شود طلایی شود.

تفاوت بین گراتن و سوفله چیست؟

سوفله که در زبان فرانسوی به معنی پفک یا پف کرده است از تخم مرغ هایی تهیه می شود که زرده و سفیده آن را جداگانه هم زده و هم می زنیم و سپس جداگانه با سایر مواد مخلوط می کنیم. سوفله های غذا می توانند از موادی مانند سیب زمینی، مرغ، ژامبون یا انواع سبزیجات استفاده کنند، در حالی که سوفله های دسر از مواد دیگری مانند پنیر، شکلات، میوه یا مربا استفاده می کنند. به دلیل استفاده از تخم مرغ زده شده، سوفله در فر پف می کند.

گراتن که در زبان فرانسوی به معنای رنده کردن است، اغلب به استفاده از پودر سوخاری یا پنیر رنده شده که روی گراتن می ریزند، اشاره دارد. وقتی می گویند سر و روی غذا حتما باید اوگراتین باشد یعنی سطح آن باید کاملا طلایی باشد. از آنجایی که از تخم مرغ زده شده در گراتن استفاده نمی شود، پف و پف کردن ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا