طرز تهیه بستنی کاکائویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه بستنی کاکائویی
بستنی کاکائویی یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه است که در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی کاکائویی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای بستنی کاکائویی |
|
شیر پر چرب | 1 لیتر |
قند | 200 گرم |
روباه | 10 گرم |
پودر کاکائو | 30 گرم |
شکلات صبحانه یا نوتلا | 150 گرم |
کرم رنگ | 200 گرم |
کیت کت بیسکویت و چیپس شکلاتی | کافی |
طرز تهیه بستنی کاکائویی
مرحله اول
برای تهیه بستنی کاکائویی در منزل در ابتدای کار شیر پرچرب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس شیر را به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
مرحله دوم
بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شیر کاملا خنک شود. حالا شیر خنک شده را در غذاساز یا همزن بریزید، سپس شکلات صبحانه، پودر کاکائو، شکر و بادام را با هم مخلوط کنید.
سطح سوم
سپس مواد مخلوط شده را به غذاساز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. حالا مخلوط هموژن شده را در ظرفی با لبه های کوتاه بریزید سپس در فریزر قرار دهید.
مرحله چهارم
حالا هر 45 دقیقه یا یک ساعت یکبار ظرف را از فریزر خارج کرده و خوب هم بزنید تا بستنی یخ نزند. برای کار راحت تر می توانید از همزن برقی یا همزن برقی بستنی را کاملا مخلوط کنید.
مرحله پنجم
بعد از بار ششم خامه قنادی را به بستنی اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. حالا بستنی را در ظرفی درب بسته بریزید و در فریزر برگردانید و دو بار دیگر آن را له کنید.
مرحله ششم
بعد از بار هشتم بستنی را به مدت 12 تا 24 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود. توجه داشته باشید که اگر بستنی یخ زد، آن را خوب مخلوط نکردید. نوش جان.