طرز تهیه بیسکویت دانه قهوه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بیسکویت دانه قهوه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه بیسکویت دانه قهوه
بیسکویت دانه های قهوه یکی از انواع بیسکویت های خوشمزه و مجلل است که معمولا با چای یا قهوه سرو می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه بیسکویت دانه قهوه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای تهیه بیسکویت با دانه قهوه |
|
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
شکر پودر شده | 1 فنجان |
کره | 125 گرم |
قهوه فوری | 2 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق چایخوری |
آب جوش | 1 قاشق غذاخوری |
ارد | 2.5 فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه بیسکویت دانه قهوه
مرحله اول
من آماده می کنم بیسکویت های خوشمزه با دانه های قهوه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل روغن را از یخچال خارج کنید تا دمای آن با دمای محیط یکسان باشد. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله دوم
حالا پودر نسکافه را با آب در حال جوش مخلوط کنید و بگذارید کاملا خنک شود سپس کره دمای اتاق را به همراه پودر قند و تخم مرغ و پودر کاکائو و نسکافه در ظرف مناسبی بریزید.
سطح سوم
سپس داخل کاسه با همزن برقی با سرعت بالا مواد را خوب هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند، سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر و وانیل داخل الک میریزیم و 3 بار الک میکنیم و کمی به کاسه اضافه میکنیم. کم کم
مرحله چهارم
حالا با نوک انگشت مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید که به دست نچسبد. سپس در تابه را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس خمیر را به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر جدا می کنیم.
مرحله پنجم
سپس خمیر را به شکل بیضی در می آوریم و وسط آن را با خلال دندان خطی می زنیم تا شبیه دانه های قهوه شود. حالا خمیر را با فاصله از هم در قالب می چینیم سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله اجازه دهید بیسکویت ها به مدت 20 دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند. بعد از این مدت اجازه دهید بیسکویت ها کاملا خنک شوند و به آنها دست نزنید سپس با قهوه سرو کنید. نوش جان.
5
2