طرز تهیه حلوای هویج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه حلوای هویج
حلوا شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و بسته به نوع آن، گاهی می توان از آن به عنوان شیرینی، گاهی به عنوان دسر و یا در مواردی برای طبخ غذای دیگر یا شیرینی دیگر استفاده کرد. حلوای هویج یکی دیگر از انواع حلوا است که طعم عالی و عطر بی نظیری دارد. این حلوا مثل حلوای کدو حلوایی ظاهر گلی دلپذیری دارد و علاوه بر آن خواص حلوای هویج به دلیل وجود هویج، شیر و آرد پخته بسیار زیاد است. این حلوا را می توان به عنوان میان وعده، دسر و یا در ماه رمضان تهیه و سرو کرد و از خواص بی نظیر آن استفاده کرد. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه حلوای هویج برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای حلوای هویج | |
هویج | 500 گرم |
زعفران آب پز | 3 قاشق غذاخوری |
گل سرخ | نصف فنجان |
کره | 40 گرم |
شیر نر | نصف فنجان |
آرد پخت | 1 فنجان |
روغن مایع | نصف فنجان |
هل رنده شده | یک چهارم قاشق چایخوری |
قند | 1 فنجان |
طرز تهیه حلوای هویج
مرحله اول
من آماده می کنم حلوای خوشمزه با هویج در ابتدای کار هویج ها را شسته و برش می دهیم. سپس در قابلمه ریخته می شود. شیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا هویج ها پخته و نرم شوند.
مرحله دوم
سپس هویج را از تابه خارج می کنیم و با دو قاشق از همان شیر تازه داخل همزن می ریزیم و کاملا پوره می کنیم. هویج پوره شده را به همراه شکر، هل و گلاب در قابلمه بریزید و حرارت دهید تا شکر در شهد هویج حل شود.
سطح سوم
سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. تابه ای بردارید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس آرد را داخل ماهیتابه می ریزیم و با حرارت خیلی ملایم تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن کمی تغییر کند.
مرحله چهارم
در این مرحله باید آرد را مدام هم بزنیم تا خوب سرخ شود. بعد از 30 دقیقه که آرد با حرارت ملایم برشته شد بوی آرد تغییر می کند و شروع به تغییر رنگ می کند. وقتی یک درجه تیره شد آرد آماده است.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که بیشتر از این رنگ را تغییر ندهم. چون حلوای هویج تیره نیست. آرد را بعد از تفت دادن دو بار الک کرده و به قابلمه برمی گردانیم. روغن و کره را به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
مرحله ششم
وقتی مخلوط آرد و روغن داغ شد و شروع به جوشیدن کرد، شهد هویج را اضافه کنید و هم بزنید تا قوام حلوا کاملا یکدست شود. در این مرحله زعفران پخته شده را نیز اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
دوباره حلوا را مرتب هم بزنید تا حلوا شکل بگیرد. بعد از اینکه حلوا فرم گرفت و از سینی جدا شد و تبدیل به گهواره شد، حلوا را به شکل دلخواه در می آوریم و در ظرف سرو می ریزیم و با خلال بادام و پسته تزئین می کنیم.