طرز تهیه دسر کرم فندقی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر کرم فندقی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه دسر با خامه فندقی
دسر کرم فندق یکی از دسرهای لذیذ و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد و طعم فوق العاده فندق موجود در آن باعث برجسته شدن این دسر می شود.این دسر شیک و پرطرفدار بسیار آسان و سریع تهیه می شود و می توانید از آن برای سرو استفاده کنید. . برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کرم فندقی در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای خامه | |
کرم شانتی | 2 پاکت |
شیر سرد | 1 فنجان |
شکر پودر شده | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر ماسکارپونه یا لبنه | 250 گرم |
مواد لازم برای دسر | |
بیسکویت بورچاک | 1 بسته |
کرم فندق شیر | کافی |
شکلات سفید | کافی |
فندق آسیاب شده | کافی |
طرز تهیه دسر کرم فندقی
مرحله اول
ابتدا برای تهیه خامه شیر را در ظرفی ریخته و سپس خامه شانتی را اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط غلیظ و یکدست شود سپس پودر قند را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر به صورت پودر درآید و کاملا در آب حل می کنیم. مخلوط
مرحله دوم
سپس پنیر ماسکارپونه یا پنیر لبنه را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا بافت مخلوط یکدست و یکدست شود، سپس خامه را کمی در یخچال قرار می دهیم تا طعم همه مواد کاملا با هم ترکیب شود و سپس داخل آن بریزید. قیف پلاستیک یا پارچه را قرار دهید.
سطح سوم
سپس بیسکویت ها را داخل همزن بریزید و کاملا چرخ کنید، اگر همزن ندارید می توانید از همزن برقی یا دستی استفاده کنید سپس مقداری از بیسکویت ها را در ظرف سرو بریزید و کمی فشار دهید تا سطح آن صاف شود.
نکته
در این مرحله با توجه به ذائقه خود می توانید مقداری کره را آب کرده و با بیسکویت ها خوب مخلوط کنید تا خوشمزه تر شوند.
مرحله چهارم
به همین ترتیب تمام بیسکویت ها را داخل ظرف بریزید و سپس با قیف روی هر کدام کمی از خامه بریزید و با قاشق سطح خامه را صاف کنید سپس کمی از خامه فندق شیر آب شده را در آن بریزید. حمام و بخار از کتری روی آنها.
مرحله پنجم
سپس مقداری شکلات سفید را در یک کاسه کوچک بریزید و به روش حمام آب روی بخار کتری آب کنید و سپس در کیسه فریزر قرار دهید و گوشه آن را برش کوچکی بزنید و روی خامه فندقی به شکل خط هایی بکشید. چند نوار پشت سر هم
مرحله ششم
سپس با خلال دندان روی نوارها طرح زیگزاگ بزنید سپس مقداری فندق را خرد کرده و دور ظرف دسر بپاشید و تزئین کنید سپس دسرها را در یخچال قرار دهید و ۱ تا ۲ ساعت استراحت دهید. سرگرمی روز دسر کرم فندقی را به عنوان یک دسر خوشمزه و شیک با انواع دسرها برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.
5
2