آشپزی

طرز تهیه دسر کرم فندقی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه دسر کرم فندقی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دسر با خامه فندقی

دسر کرم فندق یکی از دسرهای لذیذ و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد و طعم فوق العاده فندق موجود در آن باعث برجسته شدن این دسر می شود.این دسر شیک و پرطرفدار بسیار آسان و سریع تهیه می شود و می توانید از آن برای سرو استفاده کنید. . برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کرم فندقی در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خامه
کرم شانتی 2 پاکت
شیر سرد 1 فنجان
شکر پودر شده 1 قاشق غذاخوری
پنیر ماسکارپونه یا لبنه 250 گرم
مواد لازم برای دسر
بیسکویت بورچاک 1 بسته
کرم فندق شیر کافی
شکلات سفید کافی
فندق آسیاب شده کافی

طرز تهیه دسر کرم فندقی

مرحله اول

ابتدا برای تهیه خامه شیر را در ظرفی ریخته و سپس خامه شانتی را اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط غلیظ و یکدست شود سپس پودر قند را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر به صورت پودر درآید و کاملا در آب حل می کنیم. مخلوط

مرحله دوم

سپس پنیر ماسکارپونه یا پنیر لبنه را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا بافت مخلوط یکدست و یکدست شود، سپس خامه را کمی در یخچال قرار می دهیم تا طعم همه مواد کاملا با هم ترکیب شود و سپس داخل آن بریزید. قیف پلاستیک یا پارچه را قرار دهید.

سطح سوم

سپس بیسکویت ها را داخل همزن بریزید و کاملا چرخ کنید، اگر همزن ندارید می توانید از همزن برقی یا دستی استفاده کنید سپس مقداری از بیسکویت ها را در ظرف سرو بریزید و کمی فشار دهید تا سطح آن صاف شود.

نکته

در این مرحله با توجه به ذائقه خود می توانید مقداری کره را آب کرده و با بیسکویت ها خوب مخلوط کنید تا خوشمزه تر شوند.

مرحله چهارم

به همین ترتیب تمام بیسکویت ها را داخل ظرف بریزید و سپس با قیف روی هر کدام کمی از خامه بریزید و با قاشق سطح خامه را صاف کنید سپس کمی از خامه فندق شیر آب شده را در آن بریزید. حمام و بخار از کتری روی آنها.

مرحله پنجم

سپس مقداری شکلات سفید را در یک کاسه کوچک بریزید و به روش حمام آب روی بخار کتری آب کنید و سپس در کیسه فریزر قرار دهید و گوشه آن را برش کوچکی بزنید و روی خامه فندقی به شکل خط هایی بکشید. چند نوار پشت سر هم

مرحله ششم

سپس با خلال دندان روی نوارها طرح زیگزاگ بزنید سپس مقداری فندق را خرد کرده و دور ظرف دسر بپاشید و تزئین کنید سپس دسرها را در یخچال قرار دهید و ۱ تا ۲ ساعت استراحت دهید. سرگرمی روز دسر کرم فندقی را به عنوان یک دسر خوشمزه و شیک با انواع دسرها برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا