آشپزی

طرز تهیه شیرینی شاه پسند +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شیرینی شاه پسند

شیرینی شاه پسند یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که برای سرو در شب عید مناسب است. برای مشاهده کامل آموزش گام به گام طرز تهیه شیرینی شاه پسند برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم شیرینی شاه پسند
آرد قنادی 100 گرم
آرد نخودچی 125 گرم
شکر پودر شده 125 گرم
کره صاف قنادی 125 گرم
زرده 1 قطعه
پودر هل 1 قاشق چایخوری
یک تکه شکلات برای تزئین
پودر پسته و پودر نارگیل برای تزئین

طرز تهیه شیرینی شاه پسند

مرحله اول

برای تهیه شیرینی شاه پسند به روش مجلسی در ابتدای کار پودر قند را در صافی ریخته و در ظرف مناسبی صاف می کنیم. در مرحله بعد کره قنادی صاف را به همراه زرده تخم مرغ و پودر هل به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا داخل کاسه را با همزن دستی مواد را هم میزنیم تا مخلوط کره کرم رنگ شود سپس کاسه را بین کار حرکت میدهیم تا مواد یکدست مخلوط شوند. سپس آرد کیک و آرد نخودچی را داخل الک بریزید.

سطح سوم

حالا آرد را 3 بار الک کنید و یکدفعه به ظرف اضافه کنید سپس با لیسک مخلوط کنید تا خمیر در ظرف جمع شود. سپس خمیر به دست آمده را یکبار پهن می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 4 تا 5 ساعت در دمای اتاق بگذارید. 10 دقیقه قبل از پایان زمان استراحت خمیر، فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید.

مرحله پنجم

حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود سپس سینی را با کاغذ پخت بپوشانید. سپس تکه ای از خمیر را کمی بزرگتر از فندق جدا کرده و در دست گرد کرده و با فاصله از هم در سینی فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بمانند تا دور تا دورشان کمی طلایی شود. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کنید تا کیک ها کاملا خنک شوند.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که به دلیل بافت نرم کوکی ها، تا زمانی که کوکی ها خنک نشده اند به آن ها دست نزنید. حالا شکلات تخته ای را روی حرارت غیرمستقیم بخار کتری می گذاریم تا کاملا آب شود سپس می گذاریم خنک شود.

مرحله هشتم

سپس کوکی های خنک شده را در شکلات آب شده فرو کنید تا روی آن شکلاتی شود، سپس قسمت شکلاتی را در پودر نارگیل یا پسته فرو کنید تا بچسبد. در آخر شیرینی را با چای سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا