طرز تهیه لواشک آلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه لواشک آلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه لواش آلو
لواش آلو یکی از انواع تنقلات خوش طعم و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد، این غذا در بین اکثر افراد بسیار پرطرفدار و جذاب است، لواش آلو بسیار راحت درست می شود، سرو آن بسیار راحت است و طعم فوق العاده ای دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه لواش آلو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
آلو | 4 کیلوگرم |
اب | 1 فنجان |
نمک | 1 و نیم قاشق غذاخوری |
طرز تهیه لواش آلو
مرحله 1: تهیه و جوشاندن آلو
ابتدا برگ و ساقه آلوها را بگیرید سپس آلوها را بشویید و خشک کنید و بعد از وسط نصف کنید هسته آلوها را جدا کنید سپس آلوها را در سینی بزرگی بریزید سپس یک فنجان آب روی آلوها بریزید. ماهیتابه را از آن ببندید.
مرحله 2: پختن و نمک زدن آلوها
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلوها کاملا پخته و نرم شوند، در طول زمان پخت، هر از چندگاهی تابه را بردارید و آلوها را هم بزنید تا همه پخته شوند، پس از پخت و خیس شدن کامل آلوها، یک عدد به آن اضافه کنید. نمک کمی به آنها اضافه کنید.
مرحله 3: تهیه پوره آلو
در مرحله بعد نمک را با آلوها مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت اولیه کاسته شود سپس مخلوط را با همزن برقی هم بزنید تا آلوها کاملا له شوند و پوره شده و بافت مخلوط صاف و یکدست است.
مرحله چهارم: آلوها را در تابه بچینید
سپس داخل یک سینی بزرگ را با سلفون می پوشانیم سپس آلوهای کاملا پوره شده و یکدست را داخل سینی می ریزیم و پهن می کنیم تا کاملا سینی را بپوشاند، ضخامت آلوها در تمام قسمت های سینی یکسان باشد. سپس سینی را در آفتاب قرار دهید.
مرحله پنجم: لواش را در آفتاب خشک کنید
بعد از گذشت حدود یک روز، لواش در زیر نور آفتاب خشک می شود و بافت آن ثابت می شود، نیازی نیست لواش را برای مدت طولانی زیر آفتاب بگذارید، زیرا در این صورت خشک می شود و نمی توانید به راحتی به آن شکل دهید، پس اگر لواش کمی نرم باشد بهتر است.
مرحله 6: نان پیتا را برش داده و حلقه حلقه کنید
وقتی لواش آماده شد، لواش را با احتیاط از سلفون جدا کنید تا پاره نشود، سپس لواش را به صورت نوارهای نازک و بلند برش دهید، سپس هر نوار را گرد کنید، شکل دهید، سپس رول های لواش را در ظرف دربسته قرار دهید.
مرحله هفتم: لواش را در یخچال نگهداری کنید و سرو کنید
سپس ظرف لواش را در یخچال بگذارید و به مدت طولانی نگهداری کنید، سپس رول های لواش آلو را در ظرف مناسب بریزید و به عنوان یکی از میان وعده های محبوب و خوشمزه پذیرایی از مهمانان سرو کنید.
5
2