آشپزی

طرز تهیه لواشک آلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه لواشک آلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه لواش آلو

لواش آلو یکی از انواع تنقلات خوش طعم و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد، این غذا در بین اکثر افراد بسیار پرطرفدار و جذاب است، لواش آلو بسیار راحت درست می شود، سرو آن بسیار راحت است و طعم فوق العاده ای دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه لواش آلو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آلو 4 کیلوگرم
اب 1 فنجان
نمک 1 و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواش آلو

مرحله 1: تهیه و جوشاندن آلو

ابتدا برگ و ساقه آلوها را بگیرید سپس آلوها را بشویید و خشک کنید و بعد از وسط نصف کنید هسته آلوها را جدا کنید سپس آلوها را در سینی بزرگی بریزید سپس یک فنجان آب روی آلوها بریزید. ماهیتابه را از آن ببندید.

مرحله 2: پختن و نمک زدن آلوها

سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلوها کاملا پخته و نرم شوند، در طول زمان پخت، هر از چندگاهی تابه را بردارید و آلوها را هم بزنید تا همه پخته شوند، پس از پخت و خیس شدن کامل آلوها، یک عدد به آن اضافه کنید. نمک کمی به آنها اضافه کنید.

مرحله 3: تهیه پوره آلو

در مرحله بعد نمک را با آلوها مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت اولیه کاسته شود سپس مخلوط را با همزن برقی هم بزنید تا آلوها کاملا له شوند و پوره شده و بافت مخلوط صاف و یکدست است.

مرحله چهارم: آلوها را در تابه بچینید

سپس داخل یک سینی بزرگ را با سلفون می پوشانیم سپس آلوهای کاملا پوره شده و یکدست را داخل سینی می ریزیم و پهن می کنیم تا کاملا سینی را بپوشاند، ضخامت آلوها در تمام قسمت های سینی یکسان باشد. سپس سینی را در آفتاب قرار دهید.

مرحله پنجم: لواش را در آفتاب خشک کنید

بعد از گذشت حدود یک روز، لواش در زیر نور آفتاب خشک می شود و بافت آن ثابت می شود، نیازی نیست لواش را برای مدت طولانی زیر آفتاب بگذارید، زیرا در این صورت خشک می شود و نمی توانید به راحتی به آن شکل دهید، پس اگر لواش کمی نرم باشد بهتر است.

مرحله 6: نان پیتا را برش داده و حلقه حلقه کنید

وقتی لواش آماده شد، لواش را با احتیاط از سلفون جدا کنید تا پاره نشود، سپس لواش را به صورت نوارهای نازک و بلند برش دهید، سپس هر نوار را گرد کنید، شکل دهید، سپس رول های لواش را در ظرف دربسته قرار دهید.

مرحله هفتم: لواش را در یخچال نگهداری کنید و سرو کنید

سپس ظرف لواش را در یخچال بگذارید و به مدت طولانی نگهداری کنید، سپس رول های لواش آلو را در ظرف مناسب بریزید و به عنوان یکی از میان وعده های محبوب و خوشمزه پذیرایی از مهمانان سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا