آشپزی

طرز تهیه پلو مخلوط با هویج و بادمجان بسیار خوشمزه با رسپی ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت برنج مخلوط با هویج و بادمجان

گاوآهن مخلوط با هویج و بادمجان یک غذای خوشمزه و خوش رنگ ایرانی است که با ترکیب سبزیجات، گوشت و ادویه درست می شود. این دستور غذا با استفاده از مواد مغذی و طعم های طبیعی، یک وعده غذایی کامل و مغذی را فراهم می کند. برنج مخلوط با هویج و بادمجان علاوه بر ارزش غذایی بالا، طعمی مطبوع و ظاهری جذاب دارد.

برای تهیه پلو مخلوط با هویج و بادمجان، ابتدا برنج را خیس کنید و کنار بگذارید. بعد از خیساندن لوبیاها را بجوشانید و آبکشی کنید. هویج و بادمجان ها را جداگانه بجوشانید و سپس بادمجان ها را سرخ کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده را با ادویه تفت دهید و مواد پخته شده را اضافه کنید. برنج را بجوشانید و آبکش کنید و با کف قابلمه دم بکشد. در آخر برنج را با خلال پسته و بادام تزیین کرده و با مخلوط گوشت و سبزیجات سرو کنید.

عناصر اندازه ی
برنج 3.5 فنجان
پیاز 2 عدد
لوبیا قرمز یا چیتی 1/2 فنجان
هویج 2 عدد
گوشت چرخکرده 250 گرم
بادمجان 2 عدد
پسته و بادام کافی
نمک، فلفل، دارچین کافی
زعفران کافی

طرز پخت برنج مخلوط با هویج و بادمجان

مرحله 1: برنج را آماده کنید

ابتدا برنج را در یک کاسه بزرگ بریزید و کمی نمک اضافه کنید. سپس برنج را با آب سرد بشویید و بگذارید حداقل 2 ساعت خیس بخورد. به این ترتیب برنج بهتر می پزد و دانه های تکی دارد.

مرحله 2: پختن لوبیا

لوبیاها را از شب قبل با آب کافی خیس کنید تا تورم آن برطرف شود. سپس حبوبات را با آب کافی در قابلمه یا زودپز بریزید و بگذارید کاملا بجوشد. پس از پخت، آبکشی کرده و کنار بگذارید.

مرحله 3: آماده سازی و پخت هویج

هویج ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای یا به دلخواه برش دهید. آن ها را با کمی آب در قابلمه بریزید و بگذارید نرم شوند. هویج ها را بعد از پخت آبکشی کرده و برش دهید.

مرحله چهارم: بادمجان را آماده و سرخ می کنیم

بادمجان ها را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه برش دهید. برای از بین بردن تلخی آن ها را به مدت نیم ساعت در آب نمک قرار دهید سپس آنها را بشویید و بگذارید خشک شوند. در آخر بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله پنجم: گوشت را سرخ کرده و مواد را با هم مخلوط کنید

پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. پیاز را با کمی روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با ادویه ها تفت می دهیم. سپس هویج، لوبیا و بادمجان را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا همه مواد مخلوط شوند.

مرحله 6: پختن و جوشاندن برنج

برنج را آبکشی کرده و در قابلمه آب جوش و کمی نمک بریزید. وقتی برنج نرم شد اما هنوز جویدنی شد، آن را آبکش کنید. در قابلمه ای کمی روغن می ریزند و کف قابلمه مورد نظر می گذارند. سپس برنج را بریزید و با حرارت ملایم بپزید.

مرحله 7: تزئین و سرو کنید

خلال های پسته و بادام را در کمی گلاب خیس کنید و در تابه ای با کمی روغن تفت دهید. برنج خورشتی را در بشقاب بریزید و روی آن را با مخلوط گوشت، هویج، لوبیا و بادمجان تزیین کنید. در آخر روی برنج پسته تفت داده شده و خلال بادام و مقداری زعفران پخته شده بریزید و نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا