آشپزی

طرز تهیه پنکیک با طعمی فراموش نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پنکیک

پنکیک یکی از کیک های بین المللی ساده و خوشمزه است که معمولا برای میان وعده یا صبحانه تهیه می شود. این کیک خوشمزه به دلیل اینکه در تابه درست می شود به پنکیک معروف است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله “طرز تهیه پنکیک ساده“ادامه دارد با”سایت آموزشی سرگرمی روز“با من بیا.

برای تهیه پنکیک خوشمزه و نرم ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود. سپس شیر یا آب و روغن را اضافه می کنیم. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. سپس اجازه دهید خمیر پنکیک به مدت 10 دقیقه استراحت کند. پنکیک ها را در تابه ای با پوشش نچسب که از قبل با روغن چرب کرده اید، می پزند. بعد از حباب های پنکیک آن را برمی گردانیم. در آخر با مواد دلخواه مانند عسل یا موز تزئین و سرو کنید.

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر مقدار مواد
آرد سفید 1.5 فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
شیر یا آب 1 لیوان خالی
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1.5 قاشق چایخوری
قند 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک برای صبحانه

مرحله 1: آماده سازی اولیه خمیر پنکیک

برای تهیه پنکیک برای صبحانه ابتدا باید خمیر یا مایه نازک پنکیک را آماده کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزیم سپس چند دقیقه با همزن برقی مواد را مخلوط کنیم.

مرحله 2: مواد را مخلوط کنید

باید به هم زدن مواد ادامه دهیم تا رنگ مخلوط کرمی شود و کشدار شوند. اگر همزن برقی نداریم می توانیم از همزن دستی هم استفاده کنیم.

مرحله 3: شیر و روغن را به مخلوط اضافه کنید

بعد از کرمی شدن رنگ مواد، شیر یا آب (پیشنهاد ما استفاده از شیر است) را همراه با روغن به مواد اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را با همزن هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند.

نکته: هنگام تهیه پنکیک بین شیر یا آب یکی را انتخاب کنید

استفاده از شیر یا آب برای تهیه پنکیک سلیقه ای است و بستگی به ذائقه دارد. اگر می‌خواهید پنکیک‌هایتان بیشتر نرم و تازه بمانند، از شیر استفاده کنید، اما اگر می‌خواهید پنکیک‌ها را بلافاصله بعد از درست کردن سرو کنید، می‌توانید شیر را با آب جایگزین کنید.

مرحله 4: آرد و بیکینگ پودر را با مایه مخلوط کنید

در این مرحله آرد سفید را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. سپس مواد را با لیسک یا قاشق خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله 5: زمان استراحت پس از افزودن بیکینگ پودر

توجه داشته باشید بعد از اینکه بیکینگ پودر را اضافه کردیم نباید مواد را زیاد مخلوط کنیم زیرا این کار باعث از بین رفتن خواص بیکینگ پودر می شود. پس از آماده شدن مخلوط پانیک، اجازه دهید 10 دقیقه بماند.

مرحله 6: پخت پنکیک در تابه

در این مرحله یک تابه با پوشش نچسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روی آن را با اسپری روغن می پوشانیم. بعد از اینکه تابه خوب داغ شد با ملاقه از مواد خارج می کنیم و داخل تابه می ریزیم. از آنجایی که خمیر پنکیک شل است، فقط در تابه پخش می شود.

مرحله 7: پنکیک ها را تزئین و سرو کنید

حالا باید صبر کنیم تا سطح پنکیک شروع به حباب زدن کند. بعد از اینکه روی پنکیک کف کرد، آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم بپزد. سپس پنکیک ها را در بشقاب بگذارید و با عسل، موز و … سرو کنید.

خمیر پنکیک را کنار بگذارید

نکته بسیار مهم در پخت پنکیک این است که بگذارید خمیر کمی استراحت کند. به این ترتیب بیکینگ پودر موجود در پایه زمان دارد تا خوب عمل کند و فعال شود. به این ترتیب پنکیک شما بافت نرمی خواهد داشت.

به هم زدن خیلی زیاد

روی مایه پنکیک زیاد نچسبید و زیاد هم نزنید. اگر به اندازه کافی هم بزنید پنکیک ها نرم و شکننده می شوند اما اگر زیاد هم بزنید ممکن است سفت شوند. پس یادتان باشد زیاد هم نزنید.

روش های عملی برای تهیه پنکیک

یکی از مهارت های اساسی در تهیه پنکیک، تعیین محل صحیح برگرداندن آنهاست. این نقطه پخت به صورت حباب های کوچک روی سطح پنکیک مشهود است. هنگامی که حباب های کوچک روی پنکیک ظاهر می شود، پنکیک شما آماده است تا آن را برگرداند.

در اینجا ممکن است ترجیح دهید پنکیک خود را به رنگ طلایی مورد نظر برشته کنید. اگر شما هم از طرفداران پنکیک سرخ شده هستید، می توانید با خیال راحت به آن زمان بیشتری بدهید تا پخته شود تا به رنگ طلایی کامل برسد. اما باید یک نکته مهم را به خاطر بسپارید: برای هر طرف پنکیک فقط یکبار سرخ کردن کافی است. بهتر است از چرخاندن مکرر پنکیک خودداری کنید، همان دقیقه برای هر طرف کاملاً کافی است.

استفاده از شیر برای افزایش لطافت و طراوت

در فرآیند تهیه پنکیک، یکی از راه های موثر برای بهبود کیفیت نهایی محصول، استفاده از شیر به جای مایعات دیگر در دستور پخت است. این تغییر کوچک در مواد تشکیل دهنده تاثیر بسزایی بر خواص بافت و ماندگاری پنکیک دارد.

استفاده از شیر هنگام تهیه پنکیک نه تنها به افزایش نرمی و لطافت کمک می کند، بلکه به حفظ رطوبت داخل پنکیک نیز کمک می کند. این کار از خشک شدن سریع پنکیک پس از پختن جلوگیری می کند و آن را تازه تر و خوشمزه تر می کند. علاوه بر این، شیر حاوی مواد مغذی بسیاری مانند کلسیم، پروتئین و ویتامین ها است که ارزش غذایی پنکیک را افزایش می دهد.

اضافه کردن وانیل به پنکیک!

در فرآیند تهیه پنکیک، استفاده از وانیل یکی از متداول ترین مراحل است، اگرچه بسته به ترجیح شخصی می تواند تغییر کند. اگر نمی خواهید از وانیل استفاده کنید، می توانید از اضافه کردن آن صرف نظر کنید. یکی دیگر از جنبه های کلیدی در تهیه پنکیک استفاده از کره است. همانطور که می دانید استفاده از کره هنگام پخت کیک ضروری است. هنگام تهیه پنکیک، استفاده از روغن آفتابگردان یا سایر روغن های گیاهی توصیه می شود.

طرز تهیه پنکیک موزی

به “درست کردن پنکیک موزیابتدا مواد خنک شده را تا دمای اتاق خنک کنید. موز را له کنید و با تخم مرغ مخلوط کنید سپس کره و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شیر و بیکینگ پودر را اضافه کنید و آرد را سه بار الک کنید و به آرامی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.

در یک ماهیتابه نچسب گرم شده با کمی روغن، خمیر پنکیک را سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود. پنکیک ها را جداگانه نگهداری کنید تا پف آن ها نخوابد و پس از سرد شدن روی آن ها را با پودر قند و برش های موز و توت فرنگی تزئین کنید و با چای سرو کنید.

طرز تهیه پنکیک چیپسی شکلاتی

به “تهیه پنکیک شکلاتیابتدا مواد خنک شده را در دمای محیط قرار می دهیم. سپس تخم مرغ و شکر و وانیل و کره را مخلوط کرده و آماده می کنیم. در مرحله بعد کره را آب کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و شیر را هم می زنیم. در ظرفی جداگانه آرد، کاکائو و بکینگ پودر را الک کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

مخلوط را به آرامی با همزن هم بزنید تا یکدست شود. روی خمیر پنکیک را سلفون بپوشانید و بگذارید استراحت کند. سپس مایه پنکیک را در یک تابه روغنی بپزید و دو طرف آن را برگردانید. در آخر روی پنکیک ها را با سس شکلات و پودر پسته تزئین می کنیم و با چای یا قهوه سرو می کنیم. نوش جان.

طرز تهیه پنکیک ژاپنی

من آماده می کنمپنکیک ژاپنیابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها را با نصف شکر مخلوط می کنیم. وانیل را اضافه می کنیم تا بوی تخم مرغ گرفته شود. سپس کره مایع و شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

آرد، بکینگ پودر و نشاسته ذرت را در ظرفی جداگانه الک کرده و کم کم به مخلوط اصلی اضافه کنید. در مرحله بعد سفیده ها را با شکر بزنید تا غلیظ شود سپس به مخلوط اصلی اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید.

از قالب های کاغذی یا فلزی برای پخت استفاده می کنیم. مواد را داخل قالب بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. پنکیک ها را با اضافه کردن کمی آب و بستن درب تابه می پزیم. این کار را برای طرف دیگر پنکیک نیز تکرار کنید. پس از آماده شدن، پنکیک ها را از تابه خارج کرده و برای صبحانه روی آن ها را با کارامل، عسل یا شکلات تزئین کنید. برای طعم بهتر می توانید از موز و توت فرنگی نیز استفاده کنید.

طرز تهیه پنکیک دارچینی

منبعپنکیک با دارچین» از مخلوط کردن آرد، نمک و بکینگ پودر، شیر، روغن مایع و تخم مرغ تهیه می شود. پس از مخلوط کردن و همگن شدن مواد، پنکیک آماده شده را با سس دارچینی که از کره، شکر و پودر دارچین تهیه شده است، می‌مالیم.

طرز تهیه پنکیک جو دوسر

برای تهیه یک پنکیک جو رژیمی خوشمزه، ابتدا جو را به صورت پودر درآورید. سپس آن را با شیر در مخلوط کن مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید. روغن و وانیل را اضافه کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، برای طعم بهتر می توانید دارچین هم اضافه کنید. سپس موز خرد شده را اضافه کنید. آن را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​بپزید و وقتی حباب زد آن را برگردانید. بعد از پخت با عسل، گردوی آسیاب شده و تکه های موز تزیین کنید و با شیر یا شیر کاکائو سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا