طرز تهیه پودینگ کاپوچینو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پودینگ کاپوچینو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پودینگ کاپوچینو
پودینگ کاپوچینو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که از لایه های مختلفی تشکیل شده است که هر کدام طعم فوق العاده ای دارند. برای راهنمای کامل گام به گام طرز تهیه پودینگ کاپوچینو، به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
شیر نر | 2 لیوان |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری کامل |
کرم رنگ | 100 گرم |
کاپوچینو | 1 بسته |
ژل آلوئه ورا | 1 بسته |
کوکی ها با ساقه های طلایی | 1 بسته |
پودر کاکائو | 1 قاشق چایخوری |
شکلات سکه ای | چند قطعه |
طرز تهیه پودینگ کاپو چینو
مرحله 1: قالب را آماده کنید
ابتدا کف قالب مورد نظر را چرب کرده، بیسکویت ها را به صورت مورب روی هم دور قالب بچینید تا لبه های بیسکویت روی هم قرار گیرد، سپس مقداری ژل آلوئه ورا در ظرفی بریزید و آب جوش اضافه کنید.
مرحله 2: آماده سازی مخلوط ژل آلوئه ورا
ژله و آب در حال جوش را خوب با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا بافتی یکدست و یکدست به دست آید.می توانید ظرف ژله را به روش بین ماری زیر حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذرات ژله کاملاً در آب حل شود و بافت ژله به دست آید. مخلوط مخلوط شفاف و صاف است.
مرحله 3: ژل آلوئه ورا را خنک و منجمد کنید
پس از آماده شدن مخلوط ژله شده آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به دمای محیط برسد سپس شیشه ژله را در یخچال قرار دهید تا نیمه بسته شود سپس مخلوط ژله شده را از یخچال خارج کنید. ژله نباید زیاد باشد
مرحله چهارم: مخلوط ژله را روی بیسکویت ها بریزید
سپس ژله را روی بیسکویت های داخل قالب بریزید، سپس قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید و ژله سفت شود، در این فاصله برای آماده شدن مواد دسر، شیر را در ظرفی بریزید، سپس به آن اضافه کنید. شکر را کم کرده و مخلوط کنید
مرحله 5: مخلوط دسر را آماده کنید
در مرحله بعد پودر کاپوچینو را به مخلوط مواد اضافه کرده، هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند، سپس پودر ژلاتین را روی مواد ریخته، هم می زنیم، سپس کاسه مخلوط مواد را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود. ترکیب شده
مرحله ششم: مخلوطی از کاپوچینو و ژلاتین را آماده کنید
وقتی مخلوط مواد کمی غلیظ شد و به غلظت مناسب رسید، خامه صبحانه را در ظرفی ریخته، مقداری از مواد دسر را به آن اضافه کرده، هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند و به همان درجه حرارت برسد، سپس خامه نرم شده را داخل مخلوط می ریزیم. از مواد روی دسر بریزید.
مرحله 7: آماده کردن مخلوط خامه شکر
سپس مخلوط مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و به غلظت مناسب برسند و وقتی مخلوط به غلظت فرنی رسید مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود سپس مخلوط را به دو قسمت تقسیم کنید. قطعات.
مرحله هشتم: نیمی از مخلوط را در تابه بریزید
سپس نیمی از مخلوط مواد را داخل قالب بریزید، وقتی کاملا سرد شد قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مخلوط نیمه بسته و جذب شود، سپس کمی پودر کاکائو به بقیه مواد اضافه کنید، مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. و یکنواخت شوند.
مرحله 9: پودر کاکائو و سکه های شکلات را اضافه کنید
سپس چند تکه سکه شکلاتی را داخل مواد ریخته، هم می زنیم و هم می زنیم تا شکلات کاملا حل شود، در این مرحله بافت یکنواختی به دست می آید، سپس قالب را از یخچال خارج کرده و بقیه موادی را که مخلوط کرده اید، بریزید. شکلات روی آن
مرحله 10: نیمه دیگر مخلوط را آماده کنید
سپس قالب را در یخچال بگذارید، بگذارید قالب از شب تا صبح یا حداقل 6 تا 7 ساعت در یخچال بماند تا جا بیفتد و مخلوط را به خود جذب کند تا بافت آن کاملاً ثابت و سفت شود، پس از این مدت قالب را بردارید. از یخچال خارج کنید.
مرحله 11: خنک کردن و مخلوط کردن مواد
سپس با یک چاقوی تیز لبه های دسر را از قالب خارج کرده و قالب را برعکس کرده و دسر را به راحتی بیرون بیاورید سپس پودینگ کاپوچینو را برگردانید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس با تکه های شکلات تزئین کنید.
مرحله 12: پودینگ کاپوچینو را برش داده و تزئین کنید
سپس پودینگ کاپوچینو را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و سپس یک یا چند برش از آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی ها همراه با دارچین و انواع دسرهای دیگر سرو کنید.
5
2