طرز تهیه کوفته مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوفته مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کوفته مرغ
کوفته مرغ یکی از غذاهای قدیمی و لذیذ خاورمیانه است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کوفته مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
جوجه | 500 گرم |
برنج | ½ فنجان |
لپه ها | ½ فنجان |
کوفته سبزیجات | 200 گرم |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
زرشک | ½ فنجان |
پیاز سرخ شده | ½ فنجان |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه، پاپریکا و روغن | کافی |
طرز تهیه کوفته مرغ
مرحله اول
برای تهیه کوفته مرغ ابتدا لپه را در ظرفی آب به مدت حداقل 6 ساعت خیس می کنیم تا تورم آن برطرف شود. برنج را از یک ساعت قبل در ظرف آب نمک می ریزیم تا خوب خیس بخورد.
مرحله دوم
بعد از اینکه لپه را خوب خیس کردیم، آن را آبکشی کرده و همراه با 2 لیوان آب در قابلمه مناسبی قرار می دهیم. سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید لپه به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد تا نرم شود.
سطح سوم
در این مرحله پس از خیس کردن برنج، آن را با کمی آب به قابلمه مناسبی منتقل می کنیم، سطح آب باید یک انگشت از سطح برنج بالاتر باشد. حالا قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا برنج پخته شود و آب داخل قابلمه کشیده شود.
مرحله چهارم
در این مرحله گوشت مرغ را چرخ می کنیم. برای طعم بهتر کوفته، استفاده از ترکیب گوشت ران و سینه مرغ توصیه می شود. سپس مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و یک عدد پیاز را رنده کنید.
مرحله پنجم
آب پیاز را کاملا با دست بگیرید سپس پیاز رنده شده را به کاسه اضافه کنید. سپس سبزی ها را ریز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. برنج را بعد از پخت به ظرف اضافه کنید.
مرحله ششم
بعد از جوش آمدن لپه را آبکشی می کنیم سپس با چرخ گوشت می کوبیم و به همراه مقداری نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران دم کرده و تخم مرغ به ظرف اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
مواد را باید 15 دقیقه ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند سپس درب ظرف را سلفون می بندیم و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت کاسه را از یخچال خارج کنید.
مرحله هشتم
حالا به اندازه یک پرتقال می گیریم و خوب در دست له می کنیم سپس در کف دست باز می کنیم و وسط آن مقداری زرشک و پیازچه می گذاریم. سپس کوفته ها را جمع می کنیم و خوب فشار می دهیم تا باز نشوند.
مرحله نهم
همه کوفته ها را به همین ترتیب آماده می کنیم. سپس پیاز باقیمانده را نگینی خرد کنید، سپس ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید و کمی روغن اضافه کنید. سپس پیاز را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید.
مرحله دهم
در این مرحله مقداری ادویه را به همراه پوره گوجه فرنگی به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا پوره گوجه فرنگی کاملا سرخ شود. بعد از اینکه پوره گوجه فرنگی رنگ دلپذیری پیدا کرد، 1 لیتر آب جوش به تابه اضافه کنید.
مرحله یازدهم
حالا صبر می کنیم تا آب با رب گوجه مخلوط شود و بجوشد سپس حرارت را کم کرده و کوفته ها را داخل سس می ریزیم. سپس اجازه دهید کوفته ها به همین ترتیب حدود یک تا دو ساعت بپزند.
مرحله دوازدهم
در حین تهیه کوفته ها، بهتر است آن ها را چند بار بچرخانید تا تمام قسمت های آن به طور یکنواخت پخته شود. بعد از آماده شدن کوفته ها آن ها را در ظرف مورد نظر بریزید و با زرشک و پیازچه تزئین کنید.
5
2