آشپزی

فوت و فن اشترودل گوشت در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن اشترودل گوشتو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر اشترودل گوشت

هنر اشترودل گوشت راز اشترودل گوشتی خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

اشترودل گوشت نوعی خمیر است که با گوشت پر می شود و پخته می شود. این غذا اصالتا اتریشی دارد و به عنوان پیش غذا، غذا یا غذای اصلی سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت

خمیر رشته فرنگی

گوشت چرخکرده

پیاز

قارچ

فلفل

رب گوجه فرنگی

پیتزا با پنیر

نمک و فلفل و زردچوبه

کره

طرز تهیه اشترودل با گوشت

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم شود.

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

قارچ و فلفل را ریز خرد کرده و به گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم.

رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند.

خمیر رشته را روی سطح کار پهن کنید و مقداری از مواد گوشتی را روی آن بریزید.

خمیر را گرد کنید و لبه های آن را با چنگال چین دهید تا ببندد.

اشترودل ها را روی سینی پوشانده شده با کاغذ پخت قرار دهید.

اشترودل ها را با برس زرده تخم مرغ و زعفران پخته شده بمالید.

سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا اشترودل ها طلایی شوند.

هنر اشترودل گوشت

می توانید به جای گوشت چرخ کرده از مرغ یا سوسیس و کالباس نیز استفاده کنید.

برای طعم بهتر می توانید کمی آویشن و پونه کوهی به گوشت اضافه کنید.

اگر خمیر رشته در دسترس ندارید می توانید از خمیر لواش هم استفاده کنید.

برای سرو اشترودل گوشت می توانید از سس گوجه فرنگی یا سس دلخواهتان استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا