آشپزی

فوت و فن خورش ماست در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن خورش ماستو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر خورش ماست

هنر خورش ماست راز طعم خورش ما و نکات خورش ما در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

برای افزایش طعم خورش با ماست می توانید به موارد زیر توجه کنید:

استفاده از ماست تازه و با کیفیت در تهیه خورش برای حفظ اصالت طعم.

استفاده از گوشت مرغوب هنگام انتخاب گوشت برای پخت خورش.

استفاده معمول از انواع ادویه ها مانند زعفران، دارچین، کمیاب، کره، سیر و سایر ادویه ها برای افزایش طعم و عطر مختلف خورش.

تنظیم دقیق مقدار نمک و استفاده متعادل از آن برای طراوت طعم.

استفاده از گیاهان خشک شده مانند رازیانه، شنبلیله، نعناع، ​​برگ کاری، لیمو سبز و انواع دیگر گیاهان خشک با اندازه مناسب.

برای افزایش شیرینی می توانید از عسل، آب نبات، شکر یا سایر شیرین کننده ها استفاده کنید.

اضافه کردن یک قاشق چای خوری کره به خورش طعم بیشتری می دهد.

به زمان صحیح پخت گوشت تا زمان پخت توجه کنید و برای حفظ کیفیت خورش آن را در دمای مناسب نگه دارید.

دلیل شل شدن خورش ماست

به جای تمرکز بر ملاک کشسانی، به نکات دیگری توجه کنیم که می تواند خورش ماست را خوش طعم و جذاب کند. برای مثال استفاده از گوشت مرغوب، مقدار مناسب زعفران و زردچوبه برای ایجاد بوی لذیذ در خورش و استفاده از ترکیب مناسب سبزیجات و ادویه جات که به خورش ماست شما طعم و اصالت می بخشد.

علاوه بر این، برای بهبود طعم و بافت خورش ماست، می توان از روش های مختلف پخت استفاده کرد. مثلاً می توانید خورش را با ماست در ظروف سنگی یا مسی بپزید تا بو و طعم بیشتری بدهد. همچنین برای تزیین و طعم دهی خورش ماست می توان از مواد مختلفی مانند خامه، گوجه، نعناع و سیر استفاده کرد. این نکات خورش ماست شما را بهبود می بخشد و آن را خوشمزه تر و جذاب تر می کند.

تا خورش غلیظ شود

میزان کشسانی خورش با ماست بستگی به میزان رنده شدن گوشت و ترکیب دقیق مواد اولیه دارد که برای آن حداکثر باید 20 دقیقه وقت بگذارید.

گوشت خوب

برای تهیه این دسر مناسب است گوشت گردن بره بدون چربی را انتخاب کنید. البته می توانید از گوشت پا و سایر قسمت های گوسفند استفاده کنید که طعم و لذت بیشتری به این دسر بدهد.

هنر درست کردن این دسر خوشمزه است

یکی از مهمترین مسائل مربوط به این دسر، توجه صحیح به مصرف زعفران است. لازم است دقت کنید زعفرانی که استفاده می کنید بوی مطبوع و طعم خوبی داشته باشد زیرا طعم این دسر به شدت به زعفران وابسته است.

همچنین یک نکته مهم برای این دسر این است که بهتر است آن را از شب قبل از مهمانی درست کنید و در یخچال نگهداری کنید تا به درستی ور بیاید.

در طول مهمانی نیز مناسب است چندین بار از دسر دیدن کنید و شیرینی آن را بچشید. در صورت لزوم می توانید کمی پودر قند یا ماست اضافه کنید.

پخت خورش ماست با مرغ

اگر از مصرف گوشت قرمز منع شده اید یا ترکیب گوشت قرمز، ماست و شکر برایتان جذاب نیست، تهیه این خورش مرغ گزینه خوبی است. برای تهیه این خورش 4 نفره می توانید 400 گرم مرغ انتخاب کنید و مراحل پخت آن تفاوت چندانی نخواهد داشت.

مواد لازم برای 6 نفر

برای تهیه خورش ماست مواد لازم عبارتند از:

1 کیلوگرم ماست یونانی

200 گرم شکر

2 عدد زرده تخم مرغ

4 قاشق غذاخوری گلاب

1/2 قاشق چایخوری پودر هل

زعفران 1/4 قاشق چایخوری

300 گرم گوشت گردن بره

1 عدد پیاز

240 میلی لیتر آب تازه جوشیده

1/2 قاشق چایخوری زردچوبه

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1/4 قاشق چایخوری نمک

زرشک خشک و پسته و بادام خلال شده.

در حال آموزش پختن خورش هستیم

برای تهیه خورش ماست ابتدا زعفران را با یخ یا آب داغ آب کنید. سپس پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده و همراه با گوشت در قابلمه می گذاریم. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و سپس آب بریزید. حرارت را کم کنید و گوشت گردن را به آرامی بچرخانید تا خوب پخته شود. پس از پخته شدن گوشت، آن را از قابلمه خارج کرده و بگذارید خنک شود. استاک را رزرو کرده و پیاز را دور بریزید. سپس گوشت را خوب بزنید تا کشدار شود.

در یک کاسه جداگانه، زرده تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید. سپس ماست را کم کم به مخلوط اضافه کنید و روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید. هر از گاهی هم بزنید. وقتی مخلوط به جوش آمد از روی حرارت بردارید و گلاب و زعفران را اضافه کنید.

گوشت را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را در ظرفی بریزید و بگذارید خنک شود. سپس آن را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید. هنگام سرو روی خورش ماست را با خلال پسته و بادام و زرشک تزیین کنید.

آموزش پخت خورش ماست بدون جوشاندن ماست

برای درست کردن این خورش تقریباً از روش قبلی پیروی می کنیم. گوشت را به همراه پیاز و برگ بو در قابلمه بریزید و به مدت 3-4 ساعت تفت دهید. سپس گوشت را ریش ریش کرده و با چرخ گوشت چرخ می کنیم. سپس آن را روی زمین می مالیم. ماست شیرین را به گوشت اضافه کنید و کمی شکر به آن اضافه کنید. سپس مخلوط را هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. زعفران را به این مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ماست کاملا باز شود.

مخلوط را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس خلال پسته و زرشک را روی آن بریزید. آماده سرو خورش با ماست برای اطمینان از بهترین طعم و لذت آن هستیم.

غلیظ شدن خورش ماست خمینی شهر استان اصفهان دلیل شل شدن خورش ماست خورش ماست ساده طرز تهیه خورش ماست در اصفهان عکس بهترین خورش ماست اصفهان طرز تهیه خورش ماست بدون گوشت خورش ماست اصفهان میریم خونه طرز تهیه خورش ماست روباه

آموزش پخت خورش ماست با روباه

هنگام تهیه خورش ماست، می توانید با افزودن مقداری دم روباهی به ماستی که قبلاً به آن شکر اضافه کرده اید، کشش آن را بیشتر کنید. این عمل طعم خورش را بهتر می کند. همچنین اگر بعد از تمام شدن خورش متوجه شدید که آب خورش شده است، می توانید قبل از گذاشتن در یخچال مقداری دم روباهی به آن اضافه کنید. با این کار ساختار دلخواه و دلپذیر به خورش ما برمی گردد.

راز طعم خورش ما

در این دستور باید از دست زدن و احساس تکه های گوشت داخل خورش خودداری کنید.

خورش ماست اصیل اصفهانی بهتر است سرد مصرف شود.

برای تزیین این دسر می توانید از تمشک و انواع توت ها استفاده کنید تا ظاهری جذاب و متفاوت به خورش ماست خود ببخشید. همچنین استفاده از گل های خشک شده مانند گل رز نیز برای تزیین مناسب است.

از گوشت گردن در تهیه خورش ماست اصیل استفاده می شود. اما اگر گیاهخوار هستید، می توانید از این قسمت صرف نظر کنید و یک خورش ماست بدون گوشت درست کنید. با این حال، این دسر هنوز هم خوشمزه است.

اگر طعم گوشت قرمز را دوست ندارید، می توانید از مرغ یا بوقلمون به عنوان جایگزین استفاده کنید.

هرچه تکه های گوشت را بیشتر بکوبید، خورش ماست کشسانی بیشتری خواهد داشت.

به جای گردن می توانید از قسمت های دیگر بره استفاده کنید.

اگر از ماست غلیظ استفاده می کنید، می توانید کمی خامه به خورش ماست اضافه کنید.

در حالت ایده آل، ماستی که برای تهیه خورش ماست استفاده می کنید باید حداقل 35 درصد چربی داشته باشد تا خورش ماست شما قوام کافی داشته باشد.

برای کوبیدن گوشت بهتر است از ظرف فلزی استفاده شود تا گوشت بهتر کوبیده شود.

برای سرو بهتر خورش ماست آن را سرد سرو کنید.

گوشت را حتما بکوبید تا خورش ماست شما خاصیت کشسانی کافی داشته باشد.

استفاده از چرخ گوشت دستی برای چرخ کردن گوشت منجر به حفظ خاصیت کشسانی ماست می شود.

برای شیرین شدن خورش ماست می توانید به جای شکر از پودر قند استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا