آشپزی

فوت و فن سالاد سبزیجات در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سالاد سبزیجاتو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

سالاد سبزیجات با پنکه

سالاد ساق و قورمه سبزی و راز خوشمزه سالاد سبزیجات خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

بهترین راه برای تهیه سس سالاد این است که تمام مواد افزودنی لازم مانند روغن زیتون و سرکه را در یک شیشه مزون دهان باز قرار دهید. یک تکه یخ به لیوان اضافه کنید و گردن لیوان را محکم ببندید.

حالا شیشه را تکان دهید تا همه مواد افزودنی به خوبی مخلوط شوند.

سپس یخ را از لیوان جدا کنید. این روش باعث می شود سس سالاد به خوبی امولسیون شود و تمام اجزای سالاد با هم ترکیب شود.

سبزی سالاد را در کیسه پلاستیکی بریزید و چاشنی آماده شده را روی آن بریزید و خوب تکان دهید تا همه اجزا به خوبی پوشانده شوند. به این ترتیب سالاد بسیار خوشمزه خواهد شد.

خیار را با پوست برش دهید، زیرا پوست خیار طعم خاصی به سالاد می دهد.

برای خوش طعم شدن سالاد، یک حبه سیر بزرگ را روی مواد قرار دهید و قبل از ریختن سالاد در ظرف سالاد، آن را با چنگال له کنید. سالاد شما طعم سیر زیبا و دلپذیری خواهد داشت.

برای مخلوط کردن سس سالاد به جای قاشق از چنگال استفاده کنید. این روش سس را به خوبی مخلوط می کند و گلوله نمی شود.

اگر می خواهید سس سالاد غلیظ تر شود، مقدار کمی آرد را در تابه تفت دهید و کم کم به سس اضافه کنید.

برای افزایش غلظت سس سالاد می توانید از آرد استفاده کنید. برای این کار مقداری آرد را در آب حل کرده و به تدریج به سس اضافه کنید.

هنر سالاد شیرازی

هنگام تهیه سالاد شیرازی بهتر است آبلیمو یا شاهی به مواد اضافه نکنید زیرا گوجه فرنگی می تواند آب اضافی بدهد و سالاد آب زیادی خواهد داشت که باعث می شود طعم اولیه خود را از دست بدهد.

پس از تهیه سالاد، مناسب است آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.

در صورت تمایل می توانید مقداری فلفل سیاه به سالاد شیرازی اضافه کنید تا خوش طعم تر شود.

برای داشتن طعم متفاوت سالاد می توانید به جای آب از آب لیمو یا آب پرتقال استفاده کنید.

برای تهیه این نوع سالاد می توانید از خیار با پوست یا بدون پوست استفاده کنید.

برای طعم بهتر به سالاد شیرازی در صورت تمایل می توانید کمی سس مایونز و سس فرانسوی یا سس تارتار به آن اضافه کنید.

سالاد فات و فن فصل

برای تهیه این سس سالاد مقداری سس مایونز را با روغن زیتون، نمک، فلفل و آب لیمو یا پرتقال مخلوط کنید. مقدار سس با توجه به اندازه دلخواه سالاد انتخاب می شود. در نهایت می توانید سالاد را با سس بپاشید یا به طور جداگانه در بشقاب مناسب سرو کنید.

برای تهیه سالاد فصل به شکل های مختلف می توانید تمام مواد سالاد را برش بزنید یا خرد کنید. مراحل آماده سازی مرحله به مرحله را در قالب دلخواه خود بریزید و با پشت قاشق مواد را داخل قالب فشار دهید. سپس سالاد را دو یا سه ساعت در یخچال بگذارید و در آخر سرو کنید. برای جلوگیری از چسبندگی می توانید داخل قالب را با کیسه فریزر بپوشانید و مواد را داخل آن بریزید.

اگر می خواهید سالاد فصلی را با رژیم کم چرب تهیه کنید، مقدار سس مایونز را به مقدار کمتری تنظیم کنید و به جای آن از ماست کم چرب استفاده کنید.

سالاد فصل را می توان با زیبایی های مختلف و به مناسبت های مختلف تزیین کرد. حتی می‌توانید از موادی مانند قارچ، لابیای پخته، گوجه‌فرنگی گیلاسی و فلفل‌های رنگ‌های مختلف برای آرایش بیشتر سالاد استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا