آشپزی

طرز تهیه عدس پلو با مرغ با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه عدس برنج با مرغ

عدس پلو مرغ یکی از غذاهای لذیذ و لذیذ است که با مواد اولیه موجود و متنوع به روشی متفاوت درست می شود عدس پلو مرغ بسیار شیک و مناسب برای میهمانی ها و مهمانی ها می باشد. مقدمه گام به طرز تهیه عدس برنج با مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
مرغ بدون استخوان یا بدون استخوان کافی
پیاز خرد شده 1 قطعه
زردچوبه و فلفل سیاه کافی
پودر فلفل و کاری کافی
چوب دارچین یک قطعه کوچک
پوره گوجه فرنگی (اختیاری) به مقدار کمی
زعفران آب پز غلیظ به مقدار مورد نظر
برنج را آبکش کنید کافی
عدس آبکش شده کافی
کشمش تفت داده شده و پیازچه برای تزیین کافی

طرز تهیه عدس برنج با مرغ

مرحله اول: جوشاندن زعفران

ابتدا مقداری زعفران را در یک قابلمه کوچک بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و در قابلمه را بریزید و بگذارید زعفران خوب دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران بستگی به ذائقه شما دارد و هر چه بیشتر باشد طعم بهتری دارد. مرغ بهتر می شود.

مرحله 2: عدس را خیس کرده و بپزید

سپس مقداری عدس را که از شب قبل یا چند ساعت قبل در آب خیس کرده اید در قابلمه بریزید، مقداری آب روی آن بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، اجازه دهید عدس 15 تا 20 دقیقه بپزد و بافت آن نرم شود. .

مرحله 3: پیاز را خرد کرده و سرخ کنید

سپس پیاز را پوست گرفته و شسته و خلالی و ریز خرد کنید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا پیازها کاملاً پخته شوند. روشن و طلایی باش

مرحله چهارم: تکه های مرغ را سرخ کنید

سپس تکه های مرغ را می توانید از ساق یا سینه مرغ استفاده کنید، در تابه بریزید، با پیازها تفت دهید تا خوب سرخ شوند، سپس یک چوب دارچین در تابه بریزید، سپس در تابه را ببندید و اجازه دهید مرغ ها بپزند. خوب سرخ کنید

مرحله 5: روی مرغ ها نمک بپاشید

چند دقیقه بعد از سرخ شدن مرغ ها آن ها را برگردانید تا طرف دیگرشان قرمز و طلایی شود، وقتی دو طرف مرغ ها خوب سرخ شدند، تابه را بردارید و نمک بزنید، هم بزنید تا کاملا آغشته شود. جوجه ها را نمک بزنید

مرحله ششم: ادویه ها را داخل مواد خرد کنید و آنها را بپزید

ادویه ها زردچوبه و پودر کاری و فلفل سیاه را به ذائقه خود به مرغ ها اضافه کنید کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها پخش شود و مرغ ها بخورند می توانید مقدار ادویه ها را به سلیقه خود کم کنید.

مرحله هفتم: رب گوجه فرنگی و زعفران خیس شده را به مواد اضافه کنید

سپس مقداری رب گوجه فرنگی در تابه بریزید، تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رب گوجه فرنگی در تابه رنگ خود را بگیرد، وقتی رب گوجه فرنگی خوب پخته شد و رنگ آن کمی تغییر کرد، زعفران دم کرده را روی آن بریزید. جوجه ها.و هم بزنید .

مرحله هشتم: آب را بجوشانید و نمک را داخل آن بریزید

وقتی همه مواد خوب مخلوط شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس مقداری آب در قابلمه بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس کمی نمک اضافه کنید، هم بزنید و مخلوط کنید. اب.

مرحله 9: برنج را در آب بجوشانید

سپس برنجی را که از شب قبل یا چند ساعت قبل در آب خیس کرده اید و نمک زده اید در قابلمه بریزید، بگذارید برنج حدود 6-7 دقیقه در آب جوش بپزد، برنج باید کمی از حالت خام خارج شود. بلند می شوند و نیم پز می شوند.

مرحله 10: برنج را آبکش کرده و با عدس پخته مخلوط کنید

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را آبکش کنید سپس عدس پخته شده را داخل برنج آبکش شده بریزید و با هم مخلوط کنید سپس مقداری روغن داخل قابلمه بریزید.

مرحله یازدهم: برنج، عدس و مرغ را داخل قابلمه بریزید

سپس مقداری از مخلوط برنج و عدس را کف قابلمه بریزید، سپس مقداری زعفران پخته غلیظ روی آن بریزید و پهن کنید، سپس مقداری چاشنی پلو اضافه کنید، ادویه را روی برنج بمالید، سپس مرغ های سرخ شده را روی آن قرار دهید. برنج بریزید.

مرحله دوازدهم: زعفران پخته شده و ادویه پلو را روی برنج بپاشید

سپس یک لایه دیگر از برنج و عدس را روی مرغ ها بریزید، کمی زعفران پخته غلیظ اضافه کنید، سپس ادویه پلو را بریزید، به همین ترتیب ادامه دهید، لایه آخر برنج را بریزید، زعفران پخته غلیظ را روی آن ریخته و پهن کنید. روی آن کمی ادویه پلو اضافه کنید.برنج را بریزید.

مرحله 13: پخت و دم کردن برنج عدس با مرغ

سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج و عدس کاملا بپزد و حدود یک ساعت دم بکشد و بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا از حرارت اولیه کم شود سپس مقداری پیاز اضافه کنید تا داغ شود.

مرحله چهاردهم: پیاز را خرد کرده و تفت دهید

سپس پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی برش دهید، در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید تا پیاز روشن و طلایی شود. سپس پیازهای سرخ شده را اضافه کنید و از ماهیتابه خارج کنید.

مرحله 15: کشمش نان تست کنید و عدس برنج را با مرغ در ظرف مناسبی بریزید

سپس در همان تابه مقداری کشمش را که تمیز کرده اید بریزید و با روغن داغ تفت دهید تا خام شود و تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود سپس عدس پلو را با مرغ به مواد اضافه کنید. ظرف مناسبی بریزید.

مرحله شانزدهم: عدس پلو را با مرغ تزیین کنید

سپس تکه های مرغ را به دلخواه لابه لای برنج بچینید یا به شکلی مناسب روی برنج بچینید، می توانید تکه های مرغ را دور برنج بچینید، سپس روی عدس پلو با مرغ چیلی و تفت داده شده. کشمش تزیین در آخر عدس پلو را با مرغ به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی با سالاد، ترشی، دارچین و تزیین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا