آشپزی

طرز تهیه پوآچا پنیری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پوآچا پنیری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پنیر

پنیر پوچا یکی از انواع نان خوشمزه و معروف ترکیه است که طعم بسیار خوبی برای میان وعده یا صبحانه دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پوچای پنیر در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای نان سوخاری
کره نرم 125 گرم
روغن مایع 1 فنجان چای (80 گرم)
ماست 1 فنجان چای (80 گرم)
قند 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید کافی
مواد داخل نان
پنیر سفید برای صبحانه 150 گرم
جعفری 1 دسته کوچک

طرز تهیه پنیر

مرحله اول

برای تهیه نان پنیری خوشمزه در ابتدای کار کره نرم شده را به همراه سفیده تخم مرغ و روغن مایع و ماست در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله نمک را به همراه شکر و مایه مایه فوری اضافه می کنیم، توجه داشته باشید که باید از سالم بودن مایه مطمئن باشیم. سپس آرد را کم کم و با کنترل مواد داخل کاسه الک می کنیم.

سطح سوم

در حین الک کردن آرد، مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. وقتی خمیر به دست نچسبید، آرد اضافه نکنید و خمیر را چند دقیقه ورز دهید تا یکدست و یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را سلفون بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت با دست هوای اضافی را از خمیر خارج می کنیم سپس به اندازه یک تخم مرغ از خمیر خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیر رو ورز میدیم بعد وسطش رو باز میکنیم و وسطش مقداری پنیر و جعفری میزاریم بعد خمیر رو به شکل بیضی یا گرد جمع میکنیم بعد سینی فر رو با کاغذ روغنی میپوشونیم و خمیر رو داخلش میریزیم. ما آن را قرار دادیم.

مرحله ششم

بعد از اینکه تمام خمیر را به این صورت آماده کردیم روی خمیر را با نایلون یا حوله می پوشانیم تا 15 دقیقه دیگر استراحت کند. حالا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا در این فاصله خوب گرم شود.

مرحله هفتم

بعد از سپری شدن این زمان خمیر را با زرده ها پهن می کنیم و روی خمیر را با جعفری یا کنجد خرد شده می پاشیم و سینی را در فر قرار می دهیم. پس از طلایی شدن نان ها، آنها را از فر خارج کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا