طرز تهیه کروسان کره ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کروسان کره ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کروسان کره ای
کروسان کره ای یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که بافتی بسیار نرم و لطیف دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کروسان کره ای در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم کروسانت کره ای |
|
آب ولرم | 400 میلی لیتر |
روغن مایع | 75 میلی لیتر |
مخمر خشک | 1 قاشق غذاخوری |
ارد | 800 گرم |
قند | 4 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
مواد میانی |
|
کره | کافی |
نشاسته ذرت | کافی |
مواد لازم کروسانت کره ای |
|
زرده | 1 قطعه |
شیر نر | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کروسان کره ای
مرحله اول
برای تهیه کروسان های کره ای خوشمزه، در ابتدای کار در یک کاسه نسبتا بزرگ آب ولرم به همراه شکر و مایه خمیر می ریزیم، سپس کمی هم می زنیم و کره مایع و نمک را اضافه می کنیم. حالا آرد را داخل الک بریزید.
مرحله دوم
سپس آرد را 3 بار الک کرده و به کاسه اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید. حالا روی گاز را با یک پارچه تمیز می پوشانیم و خمیر را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت استراحت می دهیم.
سطح سوم
بعد از این مدت خمیر را به ده قسمت مساوی تقسیم کنید سپس هر تکه را به اندازه یک بشقاب روی سطح کار با وردنه باز کنید. سپس خمیر را کره بمالید، سپس مقداری نشاسته بپاشید و روی هم بچینید.
مرحله چهارم
حالا بدون اینکه لایه آخر را با روغن بپوشانیم خمیر را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح کار آردپاشی شده قرار دهید.
مرحله پنجم
حالا با وردنه خمیر را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید و سپس آن را به صورت مثلث های بزرگ برش دهید. سپس هر مثلث را از انتها می پیچیم و در سینی پوشانده شده با کاغذ روغنی می چینیم.
مرحله ششم
سپس خمیر را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. 15 دقیقه مانده به پایان باقیمانده خمیر، فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله هفتم
بعد از این مدت خمیر را با قلم مو با مخلوط زرده و شیر آغشته می کنیم و قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس می گذاریم کروسان ها در فر بمانند تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. نوش جان.
5
1