آشپزی

طرز تهیه کیک شربتی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک شربتی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک شربتی

کیک شربتی یکی از کیک های بین المللی خوشمزه و ساده است که می توانید با طعم های مختلف درست کنید تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک شربتی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک شربتی
یک تخم مرغ 3 عدد
قند 1 فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
ارد 1 و ⅔ فنجان
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
ماست شیرین 1 فنجان
کره ⅔ فنجان
مواد لازم شربت کیک
اب 1 فنجان
قند 1 فنجان
گل سرخ ⅓ فنجان
زعفران آب پز ⅓ فنجان
پودر هل ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک شربتی

مرحله اول

من آماده می کنم یک کیک شربتی خوشمزه در ابتدای کار یک کاسه مناسب و عمیق انتخاب می کنیم سپس تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل کاسه می ریزیم. حالا با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید.

مرحله دوم

در این مرحله که مخلوط تخم مرغ حالت خامه ای و غلیظی پیدا کرد، روغن، ماست و زعفران دم کرده را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه با همزن برقی با سرعت کم هم بزنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

سطح سوم

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کرده و دو بار الک می کنیم. سپس دوباره مخلوط آرد را داخل الک بریزید و این بار مخلوط تخم مرغ را در چند مرحله الک کنید.

مرحله چهارم

حالا با لیسک مواد را به صورت دایره ای و چرخشی مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مربع شکل انتخاب می کنیم سپس داخل آن را با کاغذ پخت می پوشانیم. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را چند ضربه محکم روی سطح کار بکوبید تا حباب های آن خارج شود.

مرحله ششم

حالا قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس به مدت 30 تا 35 دقیقه اجازه می دهیم کیک کاملا بپزد. در این مدت شربت کیک را آماده می کنیم. برای این منظور گلدان مناسبی را انتخاب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله شکر را به همراه آب و زعفران داخل قابلمه می ریزیم سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر در آب حل شود. سپس پودر هل را به شربت اضافه می کنیم، بعد از 3 دقیقه گلاب را اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا وقتی شربت به جوش آمد اجاق گاز را خاموش می کنیم سپس می گذاریم شربت کاملا خنک شود. سپس بعد از 35 دقیقه کیک را با خلال دندان تست می کنیم، اگر پخته بود از فر خارج می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله اجازه دهید کیک کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن کیک را از قالب خارج کنید و کاغذ کره را از کیک جدا کنید سپس کیک را دوباره داخل قالب قرار دهید و به شکل الماس برش دهید.

مرحله دهم

در آخر شربت خنک شده را روی کیک بریزید و بگذارید شربت خیس بخورد. سپس تکه های کیک را در بشقاب مورد نظر می چینیم و با پودر پسته تزئین می کنیم و با چای زعفران سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا